View Full Version : Подарък за момче - идеи?
angelkata_dqvolkata
11-23-2008, 18:17
Трябват ми идеи за подарък на момчее :( :( Хора нямам никаква идея какво да му подаря :-# :-# :-# плс някакви идеииии :smt022 :smt022
т.7. Заглавието на темата трябва да бъде описателно.
MusicIsThekey
TheCookie
11-23-2008, 18:20
гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хммм :-o другооо не се сещам
angelkata_dqvolkata
11-23-2008, 18:21
Сложих темата в този раздел защото момчето ми е съученик... Много добри фр сме и ми се падна да му подаря нещо обаче нззз каквооо :( :(
angelkata_dqvolkata
11-23-2008, 18:22
гривна, футболна топка, енциклопедия, пъзел, хубава запалка....хммм :-o другооо не се сещам
mss за идеите :-)
sweetsunshine
11-23-2008, 18:39
Колан,ако слуша Метъл няква яка тениска(блузка сутчер) на някоя негова любима група.......
Sparkle_diamond
11-24-2008, 19:27
Еми, това , с което аз винаги се измъквам ,е парфюм, дезодорант, одеклон, крем за бръснене.Също може и някой готин сувенир, чаша на любимия отбор, друго не се сещам :)
MusicIsTheKey
11-24-2008, 19:44
• За колко годишно момче става въпрос?
• Какво харесва, интереси?
• За какви пари говорим?
mysterious93
11-24-2008, 19:54
чаша на любимия му отбор,или такъв шал пак на отбора му..или някоя тениска пак с някой любим отбор или група(дории да няма готови винаги можеш да поръчаш и не е скъпо),някакъв парфюм,може някоя сребърна гривна или нещо такова ноооо...щом е сребърно и щом щ е емъжко ако нямаш много пари не ти го препоръчвам(все пак не можеш да му подариш някоя женска тънка гривничка за 10 лева..мъжките с апо тежки следователно и по скъпи)или ако знаеш че харесва нещо много някой сувенир или подобно(чичо ми беше запален по яхти и такива моркси работи..и му бяхме купилиедин часовник направен като спасителен пояс и там разни интересни морски неща по него)и някви такива :P
себе си с червена панделка ( гола офк )
lisi4ety
11-25-2008, 19:57
Дам и на мен ми трябва.. за 9то класник?! :oops:
taNcheto93
11-25-2008, 22:06
себе си с червена панделка ( гола офк )
Това ще му хареса 8-)
Аз ти предлагам парфюм или гривна, това съм сигурна, че всяко момче би го харесало :P
стоманен вибратор ако е сдухан чалгар.
новия албум на The Prodigy, ако е пич.
SweetDeath
11-26-2008, 19:20
Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy :oops: ...Използвай въображението си.
TheCookie
11-26-2008, 20:31
Ами дезодорант може,албум на някоя група,там нещо за зимата-шапка,ръкавици...списание Playboy :oops: ...Използвай въображението си.
ако използваше въображението и знаеше какво да му купи..щеше ли да прави тема? :D
SkyEatsAirplane
11-26-2008, 20:46
Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис :), гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
каквото най-много харесва или го влече нека е свързано с него :)ако харесва футбол-топка,тениска,шал :)ако се кефи на някоя група,сещаш се.Айде като избереш подаръка пиши какво си подарила :)
sweatkiss
11-27-2008, 06:18
Ami zavisi ot 4oveka gotin kolan,zapalka,himikal(ama ne ot teq sa 50st ima mn qki na izvestni marki),bileti za ma4 na lqbimiq otbor,nqkoq dre6ka... :)
varnen4e
11-27-2008, 06:28
Сребърна плочица като висулка, кожени ръкавици, главоблъсканица,чаша (с името му или от онея магическите), тениска с някъкъв надпис или му направи от интернет с картинка/надпис :), гравирана запалка,нощтна лампа или друга в момента за друго не се сещам
Какви са тия магически чаши?
Какви са тия магически чаши?
еми мисля,че става въпрос за едни чаши дето като ги напълниш и се появява картинка или снимка
SkyEatsAirplane
11-27-2008, 19:07
Да същото. Като картинката може ти да си я избереш. Например да е ваша снимка и когато вътре се налее някъква течност и тя се появява :) Имаше един такъв сайт, но го изгубих, но мисля че чичо гугъл ще помогне :)
LiLGrizzly
11-27-2008, 20:41
Eto moite idei :
1 mp4-ka ima nqkoi eftini za po 30 lv tam 2-4 gb
2 ima edna midi4ka [pone za sega samo takova sam vijdal] koeto izkarva pu6ak ot nego i sveti mn e interesno
3 topka
4 kakto kazaha nqkoi 4a6a,teniska,6al4e na lubimiq mu otbor
5 primerno az sq re6ih si praq koleciq ot koli4ki s distanciono ama nego nadali go goni poberteta kato men tka 4e ne go prepora4vam :D
6 plakat vuv stuklena ramka mn e qko
7 nekfo dvd film4e primerno
8 uku disk s lubimata my grupa
9 giri
10 ako draska primerno flakoni,markeri, i t.k
fenomen4e
12-08-2010, 14:14
Има едно момче, той ми е най - добър приятел, дори нещо повече (ходим от 1 седмица) и той ми подари от тези сребърните сърчица, дето са разчупени на 2 и едното е в нег другото в мен. Та искам и аз да му подаря нещо, но не знам какво. Дайте идеи!
teodora2001
04-15-2012, 16:56
Имам една идея например ако сте гаджета или се харесвате изберете една ваша снимка и може да отидете в Дизайн 65 или някой друг магазин където правят такива и да помолите да ви сложат снимката в стъклено сърце и като го разтресете да хвърчат сърца.Може да го направите с снимка на любимата му група.
sweet_sisi22
04-15-2012, 21:39
az na moq priqtel my poradix prespapie , tova e edno takova stukleno s formata na surce , vutre beshe nasha snimka , a kato go razklatish padat sur4iceta.. mnogo qko beshe ,,,, nadqvam se tova da ti pomogne ,, i ako moje da pomognete na men .. na 03.05.2012 godina stava na 18 godini ,, ne xaresva parfumi, plusheni igra4ki, snimki sushto , nqma lubima grypa ,, a grivni i gerdani mnogo mrazi .. syper zatrudnena sum , mislq go ot dosta vreme i nishto ne moga da izmislq .. POMOGNETE MI MOLQ VI !!
Книга, видеоигра?
Ако му подарите готина игра сто процента ще му направи много добро впечатление!
За какво подяволите вдигнахте 4 годишна тема...
Вие все с тези натруфени неща като гривна дезодорант и т.н.,
Трябва ли всичко да е купено седни и направи нещо ако знаеш какво обича смеси тези неща в едно и готово,но ако не знаеш
какво обича помоли неговите приятели да ти кажат
Така пестиш пари!Разумно е.
DidiPaneva
02-05-2016, 06:27
Здравейте търся подарък за 17 годишно момче
Здравейте търся подарък за 17 годишно момче
http://dreboliiki.com/
примерно
http://dreboliiki.com/product/kaska-za-bira/
http://dreboliiki.com/product/parti-igra-alkoholna-ruletka/
http://dreboliiki.com/product/komplekt-za-poker/
Аз бих се изкефил ако някой ми подари живот