Влез

View Full Version : Кажете ми какво да правя????

stanimirka_94
11-23-2008, 18:52
Има едно момче,което много ми допада като ваншност ,а и ми изглежда добро момче :) И всеки път когато мине покрай мен ме гледа докато ме отмине , и аз правя съшото,когато минавам покрай него :)И се гледаме в лицето ,но най-вече в очите :)И веднъж свършихме часа по физика и те имаха БЕЛ до нашата стая ,и аз нарочно отидох при г-жата да я питам нешо ,зашото и това момче бече ташм с оше две момчета :) И аз гледам само г-жата и говоря с нея дали може да направя една презентация за другата седмица ,за която тя ме беше помолила :) И нали вдигнах си единият крак на подиума ,а другия е долу и той само го виждам ме гледа в лицето ,но аз не го гледам,и по едно време се обърнах към него и го погледнах и той пак ме гледаше :) После се отдрапна малко назад и ме погледна отзад :-D ии аз се засмях леко,все едно че не се смея на него ! :D И следтова тръгнах без да го погледна :) И винаги,абсолютно винаги ме поглежда,като минавам покрай него,но няма никакви реакции ,в смисъл че нито се усмихва,нито нито нишо. :( А винаги,всеки път е сериозен ,като ме погледне !! И аз не знам зашо така.Моля ви кажете ми какво да направя :? И дали ме харесва :? И как мога да разбера дали си ме харесва или дали има някакви симпатии към мен :x Благодаря ви предварително :-) :-) :-) :-) :-)

Pliok0019
11-23-2008, 18:57
Сигурно си му симпатична.

Щом е от училището ти - потърси някой общ познат, поискай му скайпа...запознайте се. След това го покани да излезете... :D

Andreev
11-23-2008, 19:00
той ти е гадже ма ти не знаеш :razz:

Dyckaa
11-23-2008, 19:03
Е според мен определено прехвърчат искри между двама ви :wink:

OpenedSky
11-23-2008, 19:07
е определено има нещо ! Гледай да го заговориш , бутни се в него и пусни някой лаф :D

stanimirka_94
11-23-2008, 19:09
Амиии аз да ви кажа в моето у4илиште има само 7 момичета :razz: :razz: :razz: И аз с момчетата и момичетата от другите класове не си говоря ,просто ддзн аз съм някак си мн затворена ,не обичам да се правя на няква дето не съм,пък и до сега съм нямала приятел ии съм много срамежлива.И първо не знам даже името му и второ няма как да му взема скайпа ,шото момчетата от моето училиште са много гадни и не дават ей така :D

xxxSnowflakexxx
11-23-2008, 19:28

xxxSnowflakexxx
11-23-2008, 19:28

stanimirka_94
11-23-2008, 19:34
Зашо така мислиш?

stanimirka_94
11-23-2008, 19:35
Зашото има едно момче пак така гледа ме все и все е сериозен.. а пък като си писахме и ми вика офф мен даже ше ме е срам да ти казвам здр и ме бллокира парво се съгласи да сме фр после се отказа.И ме блокира и каза ,че нямал никви симпатии към мен... и ми каза ти си зарибяваал и другите нали изреди ми и аз му обясних че братовчед му дали са ми скайпа на братовчед мъ а мислех че е неговия и за другото момчее ,че съм казала че ме кефи не значи че го харесвам ,и че тои е друг въпрос.А той ми каза с тях не е станло и сега с мен.И то4ните му думи бяха.... ''Не искам да ми казваш здрасти ,само да ме срамиш...'',

xpici
11-23-2008, 19:36
Mи може да те харесва, ко ? 8-)

stanimirka_94
11-23-2008, 19:42
Виж какво казах за другото момче,зашо и двамата ме гледат сериозни а пък и са от един клас,ама сякаш тва момче не говори много ддзн не съм го виждала да обшува :o

stop_looking_at_me
11-24-2008, 06:21
еми гледа те защото сте само 7 момичета в цялото училище... нали така каза? и аз гледам много хора, но в повечето време не защото ми харесват или са ми симпатични... а просто защото са ми смешни и тн... и не им се усмихвам. Според мен усмивката издава.... ща не ща, като видя някое хубаво момче веднага му се усмихвам. Щом той не ти се усмихва, смятай...
Но пък рискувай.... заговори го... като те гледа така "отзад" му направи няква закачлива забележка или нещо такова.... но по-добре нямай големи очаквания. не вярвам нещо да се получи, но пък винаги казвам да се мисли позитивно.

ResPekT333
11-24-2008, 06:37
той ти е гадже ма ти не знаеш :razz:

8-)

hooliganka89
11-24-2008, 06:48
Който се страхува от мечки,да не ходи в гората.

HONDA
11-24-2008, 08:31
И аз мисля, че те харесва. Щом казваш, че не е от приказливите, вероятно се срамува да те заговори.
Не ти трябва Скайпа му, а преглътни твояте свенливост и се запознай с него.
Тук има много теми за това, ако искаш си потърси и пробвай някой от начините.

fc
11-24-2008, 08:55
Ако сте 7 момичета в цялото даскало , естествено че ще те гледа...

Dqvolitata
11-25-2008, 12:21
momi4eta ima mn ti si sigorno porednata koqty zaglejda i ne si obra6ta glavata s otvra6tnie katy mn drygi :D :-) :)

dilqnkata
11-25-2008, 12:41
Емм разпитай бе :) а и да си чувала за Щ :D ?