PDA

View Full Version : Ново момче в скучния ми живот...

krisi_kote
11-24-2008, 21:58
Здравейте :-)

Отново ще трябва да изтърпите досадните ми проблеми. Ще ви помоля да не пишете гадни коментари, защото не ми е до това. Искам само някое друго съветче или просто прочетете историята ми.

Казвам се Криси,от Лом, на 14 години. От миналия месец тръгнах на танци. До миналата седмица в групата ми бяхме само момичета, но дойдоха три момчета. Всички се познавахме, защото Лом е малък град и е неизбежно поне по физиономия да се знаем. Едно от момчетата-Кристиян- беше предложил да ходят на една от най-добрите ми приятелки, която по дадена случайност играе с мен в групата. Ще е малко да кажем, че той я харесваше, защото той направо беше влюбен в нея. Но тя не изпитваше нищо друго освен приятелство. И досега са се френдс. Миналата седмица забелязах как той я гледа с възхищение и си мисля, че още е влюбен в нея. А както можете да се досетите аз го харесвам. И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно. След като изпобвах маоите малки тайни чрез скайпа се убедих, че той наистина все още е влюбен. След като го предразположих към доверяване мисля, че се превърнах в довереница и отдушник на мислите му. Мисля, че за него сум просто много добра приятелка. Но нищо повече. А аз след всеки дълъг разговор го чувствам все по-близък. И не мога да се оттърся от чувството, че започвам да хлътвам по него. Та... проблемът ми е.. Страх ме, че ако евентуално тръгне с мен то ще е зашото иска да забрави приятелката ми, без никакви чувства към мен.. Не мога да бъда сигурна... И това ме плаши..

Pliok0019
11-24-2008, 22:22
По-добре отколкото нищо.

Ако евентуално той е готов да ти предложи нещо по-сериозно...приеми го. Нищо не губиш.

BaiToq
11-25-2008, 05:21

И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно.
:-o :-o :-o

woshata
11-25-2008, 05:30

И то не защото е някой готин пич. Напротив той е свестно момче,симпатично и бих казала доста умно.
:-o :-o :-o :lol: :lol:

6o6kotooo
11-25-2008, 05:33
oh milata ami ako ti predloji i si sigurna 4e e samo za da q zabrvi po dobre mu kaji 4e ne si gotova za takava vruzka za6toto ima6 4uvstva kum nego :)

varnen4e
11-25-2008, 06:09
Ако тръгне да ти предлага, кажи му че имаш чувства към него, пък той каквото иска да правите.

juSTkiddy
11-25-2008, 12:26
Недей се занимава с него.Само ще страдаш,защото ще си носната кърпичка докато забрави другата без да има чувства към теб :)

krisi_kote
11-29-2008, 20:09
Е... казах му.. и той ми отговори, че ще продължи да се бори за приятелката ми и че е прекалено влюбен в нея. И въпреки че тя не иска да има с него нищо повече от приятелство той ще продължи. Какво пък... има и други момчета :) Благодаря на всички, които ми дадоха съвет. :-)

varnen4e
11-29-2008, 20:26
Е... казах му.. и той ми отговори, че ще продължи да се бори за приятелката ми и че е прекалено влюбен в нея. И въпреки че тя не иска да има с него нищо повече от приятелство той ще продължи. Какво пък... има и други момчета :) Благодаря на всички, които ми дадоха съвет. :-)

Много ясно.. няма да се отчайваш.

curka87
11-30-2008, 13:01

Много ясно.. няма да се отчайваш.

Само така!! Горе главата.

jjjjjj6363
11-30-2008, 13:23
ponqkoga lubovta idva s vremeto

xercu
11-30-2008, 13:32
ponqkoga lubovta idva s vremeto... или с големите деколтета и сладките дупенца ? 8)

hooliganka89
11-30-2008, 13:38
Добре,няма да пиша гадни коментари макар,че едвам се сдържам.
Страхуваш се да,съвсем нормално е,всеки се страхува от нещо.
Аз например се страхувам от тъмното макар,че съм на 19 8-)
Та съветът ми е,да продължаваш да се сближаваш с него и после да опиташ да бъдете двойка без да се притесняваш,че той може още да е влюбен в другата,защото на тази възраст в която сте вие сега през ден се влюбвате и разлюбвате.