View Full Version : Топченцето...
Frozen_Flame
11-28-2008, 22:14
Така...значи...когато съм с момиче преди секс винаги правя френска гимнастика просто защото ми харесва и се наслаждавам. Всички казват, че им харесва също и че уцелвам мястото в 90% от случаите. Знам, че въпроса ми може да е адски тъп, но все пак...къде се намира прословутото ви топченце. Знам, че когато се засегне това място се изпитва доста голямо удоволстви и жената може дори да стигне до оргазъм и то доста бързо. Женската аудитория да ме образова. :oops:
http://www.infosex.com/pics/clit2.jpg
Frozen_Flame
11-28-2008, 22:26
Не питам къде е клитора питам къде е "топченцето"... :?
http://www.infosex.com/pics/clit2.jpg
досега само такава картинка на клитор не бях виждала :lol:
Schneeflocke
11-28-2008, 22:58
Не питам къде е клитора питам къде е "топченцето"... :?
А какво разбираш под "топченце"?http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikahin.gif
reychal69
11-28-2008, 23:08
na4i pi4..tika6 si ednoto pras4e vatre..i pravi6 krygli dvijeniq..taka 4e d amoje6 da dostigne6 ..nai dale4noto mqsto ..vse nqkade 6te yseti6 "top4enceto" a i momi4eto bi trqbvalo d ati dade znak kogato ..go nameri6..
Frozen_Flame
11-28-2008, 23:36
...най-вероятно имаш предвид G точката...е пак не е това което имам предвид. Ми...не знам как да го обесня...проучвал съм и единствения извод до който стигнах е, че топченцето се намира на върха на клитора (т.е. там от където излиза урината колкото и гадно да звучи) поради простата причина, че когато разтвриш това място то наистина прилича на топченце, но все пак не съм 100% сигурен, а искам да съм и затова питам... :)
Spider4eto
11-29-2008, 00:00
Топченце=клитор :-o
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: nen e :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти нещо май си се убъркал?Влез във vbox там имаше: как да докараш жена до оргазъм с пръст ;)
Frozen_Flame
11-29-2008, 09:09
Питам по повод една статия, която четох наскоро. Там пишеше да стимулираме клитора, а ако намерим и топченцето още по-добре. В този ред на мисли топченце=/=клитор....
Както и да е ще потърся още инфо от някъде.
Sapphire_Illusion
11-29-2008, 09:13
Абе аз никога не съм чувал такова нещо, но Г-точката е вътре във вагината, и не е чак толкова трудна за откриване с пръст. Трудното е да я стимулираш точно с пениса си, от това как могат да те болят краката после...
Иначе мисля, че почти всяка жена има някоя друга гореща точка около влагалището си, но тя сигурно силно варира.
Frozen_Flame
11-29-2008, 09:17
НЕ ПИТАМ ЗА ТЪПАТА G ТОЧКА БЕ ХОРА!!!!!!!!
http://medarticle.moslek.ru/images/40496.jpg
№4? За това топченце ли говориш?
GabisiTa
11-29-2008, 14:08
http://medarticle.moslek.ru/images/40496.jpg
№4? За това топченце ли говориш?
Това е клитора! :D
hahavteen
11-29-2008, 14:12
...най-вероятно имаш предвид G точката...е пак не е това което имам предвид. Ми...не знам как да го обесня...проучвал съм и единствения извод до който стигнах е, че топченцето се намира на върха на клитора (т.е. там от където излиза урината колкото и гадно да звучи) поради простата причина, че когато разтвриш това място то наистина прилича на топченце, но все пак не съм 100% сигурен, а искам да съм и затова питам... :)
ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХ :razz: :razz: :razz:
Върха на клкитора по принцип изглежда като малко топченце с "качулка" от кожа. Ако дръпнеш тази "качулка" нагоре ще видиш нещо като топченце.
При всички случаи такава пряка стимулация е по-скоро неприятна да не кажа болезнена.. :?
Maточната шийка на пипане е като топче...нооо...не знам за какво говориш :-o
Gnidi4ka
11-29-2008, 17:36
:-o
MegabytE
11-29-2008, 18:02
Така...значи...когато съм с момиче преди секс винаги правя френска гимнастика просто защото ми харесва и се наслаждавам. Всички казват, че им харесва също и че уцелвам мястото в 90% от случаите. Знам, че въпроса ми може да е адски тъп, но все пак...къде се намира прословутото ви топченце. Знам, че когато се засегне това място се изпитва доста голямо удоволстви и жената може дори да стигне до оргазъм и то доста бързо. Женската аудитория да ме образова. :oops:
Мале, мале... все едно аз да питам къде ми се намира носа.
Сещам се за какво говориш.... хммм.. как да ти го обясня .. това е нещо като център на удоволствието и... като цяло може да се измества с мм така че не винаги е на едно и също място, но мисля че имаш правилна представа за мястото от това което описа ;) хайде успех ....
П.П. Наистина е страхотно местенце... :oops:
hahavteen
11-29-2008, 20:29
Сещам се за какво говориш.... хммм.. как да ти го обясня .. това е нещо като център на удоволствието и... като цяло може да се измества с мм така че не винаги е на едно и също място, но мисля че имаш правилна представа за мястото от това което описа ;) хайде успех ....
И къде е? Обясни де? Аз лично не се сещам за какво говори... Единственото "топченце" за което се сещам е клитора.... :-o
Кажи къде си го прочел това .. че тука 3та световна ще стане.. Какви са тея спорове .. :lol:
Frozen_Flame
11-29-2008, 20:42
Ейй един да знае...най-сетне след всички гъзари, които бяха убедени, че е клитора...е не е...хак да ви е.
Та...за изместването да...понякога даже се усеща, просто исках да бъда сигурен дали е това топченцето или съм стимулирал нещо друго последния път щото от леки пъшкания и скимтене премина във викане и голямо гърчене, но както и да е...явно съм го уцелил...вече ще знам :) Мерси за отговора. Ако знаеш нещо повече моля пиши.
hahavteen
11-29-2008, 21:06
Ейй един да знае...най-сетне след всички гъзари, които бяха убедени, че е клитора...е не е...хак да ви е.
Та...за изместването да...понякога даже се усеща, просто исках да бъда сигурен дали е това топченцето или съм стимулирал нещо друго последния път щото от леки пъшкания и скимтене премина във викане и голямо гърчене, но както и да е...явно съм го уцелил...вече ще знам :) Мерси за отговора. Ако знаеш нещо повече моля пиши.
Може ли да обясните МОЛЯ!
Жена съм и знам какво представляват половите ми органи и въпреки това такова "топченце" никъде не съм напипвала...
Наистина ми е интересно. :)
Frozen_Flame
11-29-2008, 21:15
Хмм и как смяташ, че ще си разкрия коза :D :D :D
hahavteen
11-29-2008, 21:18
Пиши на лично примерно. Хетеро съм и не живея БГ така че няма да ти взема мацките 8)
Frozen_Flame
11-29-2008, 21:22
Пиши на лично примерно. Хетеро съм и не живея БГ така че няма да ти взема мацките 8)
Просто прочети по-нагоре какво съм писал и сама ще разбереш.
hahavteen
11-29-2008, 21:29
Ето какво си написал:
топченцето се намира на върха на клитора (т.е. там от където излиза урината колкото и гадно да звучи) поради простата причина, че когато разтвриш това място то наистина прилича на топченце
Как ще се намира на върха на клитора след като самия клитор е топченце? http://medarticle.moslek.ru/images/40496.jpg
Освен това кое като "разтвориш"?
И само да ти кажа че урината не излиза от клитора :wink:
Frozen_Flame
11-29-2008, 21:48
Ето какво си написал:
топченцето се намира на върха на клитора (т.е. там от където излиза урината колкото и гадно да звучи) поради простата причина, че когато разтвриш това място то наистина прилича на топченце
Как ще се намира на върха на клитора след като самия клитор е топченце? http://medarticle.moslek.ru/images/40496.jpg
И само да ти кажа че урината не излиза от клитора :wink: ъъъъъъ за някои неща човек много късно се усеща особено като е писал глупости както и да е карай да върви
Та...ами как да ти го опиша ти сама трудно можеш да си го видиш но все пак...когато гаджето ти е там доло и те лиже се съсредоточава в/у клитора предполагам. Следващия път като го прави му кажи да сложи двата си показалеца така, че клитора ти да е между тях след което леко да разтвори и то топченцето само си изкача и после се сещаш вече какво се прави. Трудно е да се напипа защото е много малко пък и повече се усеща клитора токолкото то иииии трябва известна практика :D
hahavteen
11-29-2008, 21:56
Та...ами как да ти го опиша ти сама трудно можеш да си го видиш но все пак...когато гаджето ти е там доло и те лиже се съсредоточава в/у клитора предполагам. Следващия път като го прави му кажи да сложи двата си показалеца така, че клитора ти да е между тях след което леко да разтвори и то топченцето само си изкача и после се сещаш вече какво се прави. Трудно е да се напипа защото е много малко пък и повече се усеща клитора токолкото то иииии трябва известна практика :D
Върха на клитора по принцип изглежда като малко топченце с "качулка" от кожа. Ако дръпнеш тази "качулка" нагоре ще видиш нещо като топченце.
Значи все пак говорим за едно и също?
Опитвам се просто да разбера не те нападам :) (само пояснявам в случай че изглежда така...)
И да поясня че нямам гадже :P :-D
Frozen_Flame
11-29-2008, 22:06
Ми аз пък не разбирам на кое викаш качулка, защото като го направих това не мисля, че момичето стенеше от болка :-o
П.П Ако ще си правим намеци и аз нямам гадже :D :D :D
Бъзик...
Дано съм ти помогнал.
mainata90
11-30-2008, 23:15
Ето какво си написал:
И само да ти кажа че урината не излиза от клитора :wink: ъъъъъъ за някои неща човек много късно се усеща особено като е писал глупости както и да е карай да върви
То това топченце за което говориш е клитора бе.
Frozen_Flame
12-01-2008, 00:37
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Oще един познавач. Не е клитора...по-скоро част от него...както и да е.
Модератор ако може да затвори темата.