PDA

View Full Version : Как да го възбудя?

koteto921
11-29-2008, 19:53
Здравейте всички
Искам да възбудя гаджето ми без да го пипам там, защото все още не си позволяваме да се събличаме, но и не се пипаме от долу през дрехите. Когато го целувам само не се получава и ако можете да ми дадете някакъв съвет къде да го целувам и къде да го пипам/галя та да стане нещо ще ви бъда много благодарна
П.С. - и двамата сме на 15

pezataa
11-29-2008, 19:55
На 15 год и не сте се пипали по ... :? абе вие не сте добре.. другите на 15 вече се ебат а ти по кура не смееш да го пипнеш

sladkata_bebz
11-29-2008, 20:00
Защо трябва да го възбудиш само като ще стане "почнат и недовършен" само ще го боли след това....пък и на 15 може да си позволите да се натискате...

xpici
11-29-2008, 20:02
ми по врата а у..надоло...надоло... :D ;)

vellvet
11-29-2008, 20:33
всеки си има "слабо място" трябва да откриеш мястото където целувките го побъркват и да започнеш да си изграеш лекичко с език...може леко да го ухапеш... може и по-силно зависи той дали обича и ти дали обичаш да го правиш... ама то какъв е смисъла да го възбудиш ако не пипнеш за да провериш резултата ... :oops: има мн начини да побъркаш едно момче... знам ли.. хайде успех ;)

JustOneBoy
11-29-2008, 20:38
ми по врата а у..надоло...надоло... :D ;)

+1 :-D :oops: :grin:

miShle
11-29-2008, 20:54
Еми,ако не искаш да го пипаш "там долу" .. трябва да знаеш как да целуваш. Започни от ухото му .. Целувай го първо само по края /на ушната мида/ .. Дишай по-тежко така,че да може да усети горещият ти дъх .. но не прекалявай така че да изглежда неестествено и направено. След това му пусни език първо по възглавничката на ухото,след това леко засмучи или го "погали" със зъбки. После започни да разхождаш езика си поо и във ухото му. Знай че по и в ухото има много нервни окончания. Моят приятел например не ми дава да го целувам по ушите на публични места,защото му става .. :D Така след като си поиграеш достатъчно с ушите .. слез до вратлетоо .. Целувай го, ближи,хапи / но леко/ .. Прави го с много чувства и страст .. Можеш докато го целуваш от едната страна да държиш лицето му от другата страна с ръка .. След вратлето "тръгни" отново с език нагорее .. анпример по адамовата му ябълка и стигни до брачиката. После закачливо почни го да целуваш или леко пак да го хапиш. Ако не се възбудии приятелят ти тогава .. знай,че му има нещо .. :D Айде и успех! :)

miss_kiss181
11-29-2008, 21:13
emi az ne vijdam kakuv e smisula da pravi6 si4ko tva kato nqq da si dovur6i6 rabotata to taka 6e mu e po gadno ot kolkoto gotino 6toto opredeleno ne e mn priqtno da te vuzbudqt i da te zarejat :-D

seduction1mplex
11-29-2008, 21:27
Еми,ако не искаш да го пипаш "там долу" .. трябва да знаеш как да целуваш. Започни от ухото му .. Целувай го първо само по края /на ушната мида/ .. Дишай по-тежко така,че да може да усети горещият ти дъх .. но не прекалявай така че да изглежда неестествено и направено. След това му пусни език първо по възглавничката на ухото,след това леко засмучи или го "погали" със зъбки. После започни да разхождаш езика си поо и във ухото му. Знай че по и в ухото има много нервни окончания. Моят приятел например не ми дава да го целувам по ушите на публични места,защото му става .. :D Така след като си поиграеш достатъчно с ушите .. слез до вратлетоо .. Целувай го, ближи,хапи / но леко/ .. Прави го с много чувства и страст .. Можеш докато го целуваш от едната страна да държиш лицето му от другата страна с ръка .. След вратлето "тръгни" отново с език нагорее .. анпример по адамовата му ябълка и стигни до брачиката. После закачливо почни го да целуваш или леко пак да го хапиш. Ако не се възбудии приятелят ти тогава .. знай,че му има нещо .. :D Айде и успех! :)
+1
И все пак няма да ти се разсърди приятеля ти ако го погалиш и долу (:

mArMaLaDkA
11-29-2008, 21:39
Ако се смяташ за сексапилна,а не можеш да го възбудиш с целувки..кажи му,че си мъж. 8-)

FuckWithTheNight
11-30-2008, 08:52
праиш му една свирка и приключваш,няма да му го пипаш-само лапаш :grin:

MegabytE
11-30-2008, 09:33
Здравейте всички
Искам да възбудя гаджето ми без да го пипам там, защото все още не си позволяваме да се събличаме, но и не се пипаме от долу през дрехите. Когато го целувам само не се получава и ако можете да ми дадете някакъв съвет къде да го целувам и къде да го пипам/галя та да стане нещо ще ви бъда много благодарна
Oh, sgotvi mu, dea... :(

bebok
11-30-2008, 09:36
праиш му една свирка и приключваш,няма да му го пипаш-само лапаш :grin:

xaxaxax
:D:D:D

a sq po temata kum opisanite gore ne6ta ako dobavij i nokti po gurba i nqkoe po strasno izre4enie na 1000% 6te my stane ako neeeeeee zna4i e gei :D:D:D

pandelka
11-30-2008, 11:01
Ха .,и за кво ти е да го бъзбуждаш кат няя ниш да праите после... 8-)

jjjjjj6363
11-30-2008, 13:49
Здравейте всички

bravo na momi4eto kato se celuvate pogaligo zad vratata

jeni92_abc
12-01-2008, 06:54
сложи му ръжеце на дупето ти или на гърдите ти :lol:

Naughty_
12-01-2008, 08:16
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

само немога да разбера за къде бързате??? цял живот секс ви чака...... на по 15 и двамата се чудят как да се възбудят... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

peckyty
12-01-2008, 08:24
изобщо не си играи с него много е тъпо освен това много боли ако момче е дълго в ерекция и не стигне до края после не се стои от болка в тестисите какво да направиш биология .... аз съм бил преди време в такава ситуация и е ужасно :-x :?

shvabina
12-01-2008, 13:28
ako nqma da pravite ni6to nqma smisal da go vazbujda6-mnogo boli naistina posle izpitval sam go nese jivee :booooomb: ako ve4e ste re6ili da pravite sex napravo go sabli4ai :D

Fortuna
12-01-2008, 18:16
Ха .,и за кво ти е да го бъзбуждаш кат няя ниш да праите после... 8-)
da be maina k1v e smis1la?

brusa
12-06-2008, 23:01
abe ti ako go pipne6 nema te namrazi :grin:

Levane
12-06-2008, 23:11
изобщо не си играи с него много е тъпо освен това много боли ако момче е дълго в ерекция и не стигне до края после не се стои от болка в тестисите какво да направиш биология .... аз съм бил преди време в такава ситуация и е ужасно :-x :?

На мен ли го казваш ... бяхме на екскурзия.... след вечерта рано сутринта тръгнахме до връх шипка пеша по стълбите точно когато снега се топи с тези ужасни болки смятай как се изкачва и слиза :D

sexapilkata
12-06-2008, 23:29
:) :razz: бръкни му у ГЗо и си уближи пръста пред него :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8)

melllisssa
12-08-2008, 11:45
i az mislq kato za godinite ti 4e tva s noktite po gurba e mnoo qko,li4no az mnogo se kefq kogato s nokti nejno po4esvam nqkoi i go celuvam po vruta :grin: :razz: bahti kvi sme mrusnici a ,ama moito dete kuv e smisala da go vubudi6 i posle ko,ai moje da si hodi6 prilojih si nay4enoto,nzzzz :D

Krasi99
04-06-2014, 01:19
Гали го нежно по тялото и целувай го по врата....мисля че това ще помогне