View Full Version : Спешно - За срамните косъмчета
Infinity
12-01-2008, 19:26
Леле помагайте обезобразих си п*****а. :cry: Значи това е историята на една 13-годишна хлапачка :( Реших да си подрежа така да се каже :D да си подрежа косъмчетата.След това пък видях бръснача на майка ми във банята и реших да се...обръсна :neutral: Как можа да ми хрумне тази глупост!?Сега първо се обезобразих и на нищо не приличам отдолу...Другото ужасно нещо :oops: ами сърбиме,боцкаме и се чувствам страшно некомфортно :-# Какво да направя?Усещам,че като се движа страшно много ме сърби и дразни.Ами да се намажа ли с нещо?Посъветвайте ме нещо и ме спасете от тази дупка,в която попаднах! :smt087
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
Намажи с някакво кремче, каквото и да е, Ако имаш Бочко за бебешко дупе, екстра.Дразненето трябва да премине за ден-два.Не се безпокой!Само друг път недей така !
Infinity
12-01-2008, 19:31
Намажи с някакво кремче, каквото и да е, Ако имаш Бочко за бебешко дупе, екстра.Дразненето трябва да премине за ден-два.Не се безпокой!Само друг път недей така !
Много ти благодаря за помощта крем Здраве ще свърши ли работа?
Намажи обилно с крем.Да, и със здраве ще стане 8) Успех и бързо оздравяване на местенцето.
За няколко дни сърбежа ще отмине и друг път мисли повече преди да направиш нещо.И не се притеснявай всички правим грешки :)
Infinity
12-01-2008, 19:49
Благодаря ви за разбирането! :-)
По принцип нищо чак толкова фатално не си направила, но е безумие да ползваш чуждо бръснарско ножче и то за интимните части.
Не го повтаряй. Следващият път пробвай с депилатоар или с пяна за бръснене, ама с твоя самобръсначка. :)
My6mYLka
12-01-2008, 20:53
По принцип нищо чак толкова фатално не си направила, но е безумие да ползваш чуждо бръснарско ножче и то за интимните части.
Не го повтаряй. Следващият път пробвай с депилатоар или с пяна за бръснене, ама с твоя самобръсначка. :)
да и аз това си мисля ... никога не използвай чуждо бръснарско ножче най вече за интимните части. най добре се поразрови някаде 8-) и виш по лесен начин за премахването на косъмчетата :)
MakeMeLaugh
12-01-2008, 22:16
:razz: :razz: :razz:
Олееее, ХАхАХАЪахАЪХАъаха
Неволята учи, 2-ри път няма да има предполагам, споко.
Има пудри за ранички - може да помогнат
Infinity
12-02-2008, 11:41
И сега какво много ли е опасно,че съм използвала чуждо бръснарско ножче? :-o
eми най-малкото никак не е хигиенично :?
Infinity
12-02-2008, 11:49
eми най-малкото никак не е хигиенично :?
Абсолятно това си го знам,ама снощи какво ми стана!?И аз не мога да си обясня :o А друго?
Infinity
12-02-2008, 15:47
А сега след като съм сигурна,че няма да повторя тоя метод :-D .Бихте ли ми препоръчали подходящ начин за обезкосмяване на интимните части-и само да отбележа,че на козметик няма да ходя :)
И защо да не приличаш на нищо :-D ти искаш да си си космата ли :?
Infinity
12-03-2008, 14:07
Ами...втори ден е вече,а нищо :o все още продължава това гаадно усещане.И аз вече си мисля,че това е защото когато се бръснах някак си не го направих напълно..знам че звучи много тъпо :D ама е така.Искам да кажа че сега космите са ми мънички и остри...като брада.Възможно ли е от това да е това постоянно дразнене и гаден сърбеж :( Чакам отговорите ви спешно! :-)
Следващия път просто смени метода. Използвай крем, ленти или каквото и да е друго, след като не искаш на козметик (което няма да престана да повтарям си е най-удобния начин).
Никога, ама никога не ползвай чуждо ножче. Не го казвам само от гледна точка за теб, а и заради майка ти. В крайна сметка жената се бръсне с него и изведнъж ти започваш да го ползваш за твоите интимните части. Ако ставаше така щеше всички да ползват по едно.
Мажи се с кремчето и ще отмине. Нормално е да има такава реакция, ако не си го правила или е минало много време.
Infinity
12-03-2008, 14:26
Следващия път просто смени метода. Използвай крем, ленти или каквото и да е друго, след като не искаш на козметик (което няма да престана да повтарям си е най-удобния начин).
Никога, ама никога не ползвай чуждо ножче. Не го казвам само от гледна точка за теб, а и заради майка ти. В крайна сметка жената се бръсне с него и изведнъж ти започваш да го ползваш за твоите интимните части. Ако ставаше така щеше всички да ползват по едно.
Мажи се с кремчето и ще отмине. Нормално е да има такава реакция, ако не си го правила или е минало много време.
Ами не за първи път ми беше :oops: е добре сега вече какъв метод да използвам?Препоръчайте ми нещо...
След като ти е за първи път е съвсем нормално. Като си бръсна за първи път краката не ти ли се появиха пъпчици и не се ли чувстваше по същия начин (е добре де, доста по-добре е).
Аз горе написах вариантите - крем, ленти или козметик. Последното явно отпада. Най-безболезнено е кремчето, но и според мен не върши особено работа. Същата работа като с бръсненето. Лентите са по-болезнени, но ефикасни. Сама кола маска трудно ще започнеш да си правиш, особено на такова нежно и деликатно място. На козметик даваш същите пари и жената си върши работата. Боли, но се свиква и поне знаеш, че е свършено както трябва.
Малко по-дълго стана, за което се извинявам
Infinity
12-03-2008, 14:34
След като ти е за първи път е съвсем нормално. Като си бръсна за първи път краката не ти ли се появиха пъпчици и не се ли чувстваше по същия начин (е добре де, доста по-добре е).
Аз горе написах вариантите - крем, ленти или козметик. Последното явно отпада. Най-безболезнено е кремчето, но и според мен не върши особено работа. Същата работа като с бръсненето. Лентите са по-болезнени, но ефикасни. Сама кола маска трудно ще започнеш да си правиш, особено на такова нежно и деликатно място. На козметик даваш същите пари и жената си върши работата. Боли, но се свиква и поне знаеш, че е свършено както трябва.
Малко по-дълго стана, за което се извинявам
Ами...значи от начините,които изброи мисля че съм най-склонна към крем.Какво точно представлява и как се използва? :)
Хахахах, какво точно може да представлява един крем :-D
Тубичка с някакво кремче вътре и шпатулка даваха май. На гърба на опаковката има точни инструкции какво да се прави. Накратко казано - мажеш се, чакаш определено време (през това време умираш от миризмата на крема и не дочакваш резултата), после отстраняваш с шпатулката и измиваш. Нищо сложно, но страаашно миризливо и неприятно.
Infinity
12-03-2008, 14:45
Хахахах, какво точно може да представлява един крем :-D
Тубичка с някакво кремче вътре и шпатулка даваха май. На гърба на опаковката има точни инструкции какво да се прави. Накратко казано - мажеш се, чакаш определено време (през това време умираш от миризмата на крема и не дочакваш резултата), после отстраняваш с шпатулката и измиваш. Нищо сложно, но страаашно миризливо и неприятно.
А малко инфо за цени и марки.. :oops:
Infinity
12-03-2008, 16:03
Ами не всъщност поразрових се из форума и прочетох доста мнения...повечето от които негативни обаче съм решила че и аз ще пробвам. :) Предполагам,че въпроса ми ще прозвучи малко тъпо,но от къде мога да си закупя такъв крем? :oops:
LigLichKa1936
12-03-2008, 16:15
ами.. какво да ти кажа.. малко болезнено но- пинсета.. после се свиква с болката де... ама или това или козметик...
а за другото.. не се притеснявай.. секи прави някакви глупости!
От всяка парфюмерия или от някой по-голям магазин (Била, СВА или какъвто там има)
jeni92_abc
12-04-2008, 06:24
мм...сърби те,защото ти растат косъмчетата,и при мене така става повечето пъти...а за други методи за обезкосмяване аз ти препоръчвам кола маската....вярно че боли много повече,обаче наистина си струва болката..ако ползваш депилатор,той ти върши абсолютно същата работа като бръсненето,с тая разлика че мирише ужасно,и че чакаш 10-15 минути докато подейства....и след 2-3 дни трябва да го ползваш пак(тъкмо ще спре да ти мирише и айде пак наново),а с кола маска ако почнеш да се обезкосмяваш ще се занимаваш с това само веднъж в месеца,на всичкото отгоре някои косми въобще не растат отново след махане с кола маска
мм...сърби те,защото ти растат косъмчетата,и при мене така става повечето пъти...а за други методи за обезкосмяване аз ти препоръчвам кола маската....вярно че боли много повече,обаче наистина си струва болката..ако ползваш депилатор,той ти върши абсолютно същата работа като бръсненето,с тая разлика че мирише ужасно,и че чакаш 10-15 минути докато подейства....и след 2-3 дни трябва да го ползваш пак(тъкмо ще спре да ти мирише и айде пак наново),а с кола маска ако почнеш да се обезкосмяваш ще се занимаваш с това само веднъж в месеца,на всичкото отгоре някои косми въобще не растат отново след махане с кола маска
А получават ли се някакви обриви след кола маската ? (а тя течна ли е) :D
jeni92_abc
12-04-2008, 07:22
не,съвсем обикновена,такава на Jankar...на мене лично не ми се получават никакви обриви,става ми супер гладка кожата...а от депилатора ми излизаха някакви чевени петна,като пъпки.ама и пъпки не бяха..нз някакво мн странно :-o
jeni92_abc
12-04-2008, 07:48
1 кола маска ти е около левче
А то някакви лентички ли са , какво точно са :?
jeni92_abc
12-04-2008, 08:04
не са лентички,а е кола маска,сложена в пликче и отзад на кутията има инструкции за ползване
В аптеките ли се продава ? :D
jeni92_abc
12-04-2008, 08:08
ми незнам дали има в аптеките,аз си взимам от козметиките...ама би трябвало да има и там
Infinity
12-04-2008, 11:06
Добре,де а кола маската не са лентички?дърпаш ги ...и готово :D
Лично аз препоръчвам горещо кола маската, но не мисля, че мястото, на което трябва да пробваш за първи път са интимните части. Имам предвид сама. :)
Отиваш на козметик,за да ти ги махне с кола маска,но ще те боли много..
Ако неискаш,може да си вземеш депилатоар,но никога с епилатор не се обезкосмявай!
Swinkenhoffer
12-04-2008, 14:47
абе, отиваш на козметик и за 10 минути си готова. и мен ме беше срам, ама видях, че просто по друг начин не може да стане. спестява нерви и време, а резултата е страхотен.
първите няколко пъти като се бръснеш е така.
за да избегнеш тия проблеми винаги използвай чиста самобръсначка и я сменяй по-често, защото когато се затъпят ножчетата ,можеш много да се разраниш. звучи нелогично, но с остри ножчета нямаш грижи, стига да се бръснеш по-внимателно за да не се порежеш. също и можеш да използваш интимен гел (обикновена пяна ми е гадно на мен), за да не бръснеш 'на сухо'. и никога,ама никога на контра, т.е. винаги се бръсни по посока на косъма. и след цялата процедура измиваш с по-хладка вода, мажеш с детско кремче и готовооооо
az imam vupros..ami se edno kupuvash si kola maska tam lentichki i kwo lepish i durpash taka li ...nea liii ujas mnogo mnogo bolezneneooo :o :-o
dorsichh
12-04-2008, 16:43
ами имам няколко въпроса...и аз съм на 13..не е ли рано още за козматик :-o А относно колата маска... [сега навлизам в нещата моля не се смейте ;д] откъде да я купя...какво точно да кажа и колко струва :-D
Не ти е рано за козметик,ако си решила да се обезкосмяваш.Кола маска може да си вземеш от всякъде.Но не започвай,първия път с нея.По-горе имаше пост в който може да се образоваш,как да се обръснеш без обриви!
Infinity
12-04-2008, 17:23
първите няколко пъти като се бръснеш е така.
за да избегнеш тия проблеми винаги използвай чиста самобръсначка и я сменяй по-често, защото когато се затъпят ножчетата ,можеш много да се разраниш. звучи нелогично, но с остри ножчета нямаш грижи, стига да се бръснеш по-внимателно за да не се порежеш. също и можеш да използваш интимен гел (обикновена пяна ми е гадно на мен), за да не бръснеш 'на сухо'. и никога,ама никога на контра, т.е. винаги се бръсни по посока на косъма. и след цялата процедура измиваш с по-хладка вода, мажеш с детско кремче и готовооооо
Ами..аз като се замисля сега май дадох на контра..Възможно ли е от това да е якото дразнене :oops:
scanadal
12-04-2008, 17:36
В началото като се бръснеш е нормално да те сърби.По-добре е наистина да отидеш на козметик,ще те почисти качествено и няма да мислиш за косми около две седмици.Не си малка,в днешно време на твоята възраст е напълно нормално да се обезкосмяваш.Недей самичка да си правиш кола маска,че... :D Ако все пак решиш да продължиш с бръснача,използвай винаги нова самобръсначка,която си е само твоя и с която ще си бръснеш само интимните части.Слагай крем или пяна за бръснене,а след това намажи мястото с лосионче за тяло,крем или бебешко олио.Свиква се :wink:
Infinity
12-04-2008, 19:08
Ами май поне за сега ще остана с бръснача..утре ще си взеа една моя ...а какво пяна да си взема? :)
EarthShaker
12-04-2008, 22:04
колата маска боляла... лигли!
правили са ми на мишниците... до кръв 8-) и пак не е чаак таква болка, вече да се превъзнасяте толкоз.. все пак между мъжки и женски косъм има огромна разлика..
И сега какво много ли е опасно,че съм използвала чуждо бръснарско ножче? :-o
На мен ми излизат едни пъпчици - много гадно, като възпаление и аз се чудя ли чудя, а то накрая излезна, че моето бикче не било само мое.... :?
Infinity
12-05-2008, 11:43
А..бихте ли ме светнали каква пяна да си взема?
Infinity
12-05-2008, 11:57
Ами..след малко излизам и ще ви бъда благодарна ако някой ми отговори :)
ami spored mene tova za brasneneto e adski tapo osobeno za ONAQ dolnata :lol: :lol: