- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешно - За срамните косъмчета
Леле помагайте обезобразих си п*****а.Значи това е историята на една 13-годишна хлапачка
Реших да си подрежа така да се каже
да си подрежа косъмчетата.След това пък видях бръснача на майка ми във банята и реших да се...обръсна
Как можа да ми хрумне тази глупост!?Сега първо се обезобразих и на нищо не приличам отдолу...Другото ужасно нещо
ами сърбиме,боцкаме и се чувствам страшно некомфортно
Какво да направя?Усещам,че като се движа страшно много ме сърби и дразни.Ами да се намажа ли с нещо?Посъветвайте ме нещо и ме спасете от тази дупка,в която попаднах!
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
To infinity and beyond.
Намажи с някакво кремче, каквото и да е, Ако имаш Бочко за бебешко дупе, екстра.Дразненето трябва да премине за ден-два.Не се безпокой!Само друг път недей така !
Много ти благодаря за помощта крем Здраве ще свърши ли работа?Първоначално написано от Syringe
To infinity and beyond.
Намажи обилно с крем.Да, и със здраве ще станеУспех и бързо оздравяване на местенцето.
За няколко дни сърбежа ще отмине и друг път мисли повече преди да направиш нещо.И не се притеснявай всички правим грешки![]()
По принцип нищо чак толкова фатално не си направила, но е безумие да ползваш чуждо бръснарско ножче и то за интимните части.
Не го повтаряй. Следващият път пробвай с депилатоар или с пяна за бръснене, ама с твоя самобръсначка.![]()
Първоначално написано от Goddess
да и аз това си мисля ... никога не използвай чуждо бръснарско ножче най вече за интимните части. най добре се поразрови някадеи виш по лесен начин за премахването на косъмчетата
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
![]()
![]()
![]()
Олееее, ХАхАХАЪахАЪХАъаха
Неволята учи, 2-ри път няма да има предполагам, споко.
Има пудри за ранички - може да помогнат
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И сега какво много ли е опасно,че съм използвала чуждо бръснарско ножче?![]()
To infinity and beyond.
Абсолятно това си го знам,ама снощи какво ми стана!?И аз не мога да си обясняПървоначално написано от ILY
А друго?
To infinity and beyond.
А сега след като съм сигурна,че няма да повторя тоя метод.Бихте ли ми препоръчали подходящ начин за обезкосмяване на интимните части-и само да отбележа,че на козметик няма да ходя
![]()
To infinity and beyond.
И защо да не приличаш на нищоти искаш да си си космата ли
![]()
Ами...втори ден е вече,а нищовсе още продължава това гаадно усещане.И аз вече си мисля,че това е защото когато се бръснах някак си не го направих напълно..знам че звучи много тъпо
ама е така.Искам да кажа че сега космите са ми мънички и остри...като брада.Възможно ли е от това да е това постоянно дразнене и гаден сърбеж
Чакам отговорите ви спешно!
![]()
To infinity and beyond.
Следващия път просто смени метода. Използвай крем, ленти или каквото и да е друго, след като не искаш на козметик (което няма да престана да повтарям си е най-удобния начин).
Никога, ама никога не ползвай чуждо ножче. Не го казвам само от гледна точка за теб, а и заради майка ти. В крайна сметка жената се бръсне с него и изведнъж ти започваш да го ползваш за твоите интимните части. Ако ставаше така щеше всички да ползват по едно.
Мажи се с кремчето и ще отмине. Нормално е да има такава реакция, ако не си го правила или е минало много време.
Ами не за първи път ми бешеПървоначално написано от Jaffs
е добре сега вече какъв метод да използвам?Препоръчайте ми нещо...
To infinity and beyond.
След като ти е за първи път е съвсем нормално. Като си бръсна за първи път краката не ти ли се появиха пъпчици и не се ли чувстваше по същия начин (е добре де, доста по-добре е).
Аз горе написах вариантите - крем, ленти или козметик. Последното явно отпада. Най-безболезнено е кремчето, но и според мен не върши особено работа. Същата работа като с бръсненето. Лентите са по-болезнени, но ефикасни. Сама кола маска трудно ще започнеш да си правиш, особено на такова нежно и деликатно място. На козметик даваш същите пари и жената си върши работата. Боли, но се свиква и поне знаеш, че е свършено както трябва.
Малко по-дълго стана, за което се извинявам
Ами...значи от начините,които изброи мисля че съм най-склонна към крем.Какво точно представлява и как се използва?Първоначално написано от Jaffs
![]()
To infinity and beyond.
Хахахах, какво точно може да представлява един крем![]()
Тубичка с някакво кремче вътре и шпатулка даваха май. На гърба на опаковката има точни инструкции какво да се прави. Накратко казано - мажеш се, чакаш определено време (през това време умираш от миризмата на крема и не дочакваш резултата), после отстраняваш с шпатулката и измиваш. Нищо сложно, но страаашно миризливо и неприятно.
А малко инфо за цени и марки..Първоначално написано от Jaffs
![]()
To infinity and beyond.
Ами не всъщност поразрових се из форума и прочетох доста мнения...повечето от които негативни обаче съм решила че и аз ще пробвам.Предполагам,че въпроса ми ще прозвучи малко тъпо,но от къде мога да си закупя такъв крем?
![]()
To infinity and beyond.
ами.. какво да ти кажа.. малко болезнено но- пинсета.. после се свиква с болката де... ама или това или козметик...
а за другото.. не се притеснявай.. секи прави някакви глупости!
От всяка парфюмерия или от някой по-голям магазин (Била, СВА или какъвто там има)
мм...сърби те,защото ти растат косъмчетата,и при мене така става повечето пъти...а за други методи за обезкосмяване аз ти препоръчвам кола маската....вярно че боли много повече,обаче наистина си струва болката..ако ползваш депилатор,той ти върши абсолютно същата работа като бръсненето,с тая разлика че мирише ужасно,и че чакаш 10-15 минути докато подейства....и след 2-3 дни трябва да го ползваш пак(тъкмо ще спре да ти мирише и айде пак наново),а с кола маска ако почнеш да се обезкосмяваш ще се занимаваш с това само веднъж в месеца,на всичкото отгоре някои косми въобще не растат отново след махане с кола маска