Влез

View Full Version : какво да правя с майка ми...

kissed_by_rose
12-02-2008, 16:20
може би има и друга такава тема но искам да ви питам...какво става когато майка ти не може да те търпи...? обеснявали са ми че всяка майка обича детето си...но просто от моите взаимоотношения с нея мога да ви гарантирам че не е така... :? неискам да звуча гадно но просто каквито и нечовешки усилия да правя че да не се караме тя просто неможе да говори нормално...внаги ми крещи и незнам как да постъпя...да,и аз имам вина но не винаги...като се прибере от работа че и на баба много крещи което ме вбесява... все си го изкарва на мен и после защо се мразим и защо не и казвам абсолютно нищо...тя дори не ме познава...незнае абс нищо за мен но просто не й казвам защото после ми го изкарва през носа...не й пука просто за мен...незнам как да говоря и какво да правя...моля ви помогнете ми... неиздържам вече така в нас а съм едва на 15...нали родителите са тези които ни подкрепят винаги...тя 1 не ме е подкрепила за нещо...просто единственото заради което я уважавам е че изкарва пари и храни мен и баба...знам че много от вас биха ме нахранили как може да съм тлко неблагодарна но просто най-дпбрата ми приятелка сама си каза че и 1 ден не би могла да издържи с човек като маика ми...

Fallen_Leaves
12-02-2008, 16:52
Моята майка е същата,само деето тя непрексънато ме разпитва,което още повече ме изнервя...И ние постоянно се караме,затова бих те посъветвала,когато започнете да се карате само веднъж си замълчи и със спокоен тон й обясни къде е проблема.Не й се карай ,а говори нормално,сякаш това не е проблем за теб.Опитай и ще видиш.С викове нищо не става,поне при мен.И аз трудно гоовря с нашите,но като започна тихо и спокойно(като голям човек :grin: да разговарям с тях всичко се оправя.Имма чувството,че родителите си мислят,че колкото повече ни викат,толкова по-бързо ще се поучим :P това е моето мнение...желая ти успех

kissed_by_rose
12-02-2008, 17:04
е то там е проблема...аз винаги говоря спокойно но най-честите разговори са нещо от сорта: -мамо искам да остана навън до 7:30
-неможе
-защо?
-казах не и точка! тва е! квото кажа край не го ли разбра стига си ме занимавала с глупости
-ема аз просто питам нормално че да знам за да не питам пак...
-оф или си голям улигофрен или незнам...как може да си толко тъпа?!? аре престани да ме дразниш! точка край на разговора...

е аз сега какво да правя.... ](*,)

VerryBerry
12-02-2008, 17:04
Възможно е да се държи така защото всичко се струпва върху нея-в смисъл до колкото разбрах от написаното само тя ви изхранва вас с баба ти и може да е от това.Опитай все пак да бъдеш мила с нея и може би отношението й ще се промени :)

kissed_by_rose
12-02-2008, 17:10
ем тя като ми каже направи еди кво си и аз го правя( е ок може да се наложи да ми повтори щото съм на компа и съм забравила примерно, но тжа рядко се случва :D ) и винаги вери направи тва вери измии чиниите вери изчисти вери вси1ко вкъши и накрая кво? тиии пак нищо неправишшш никога не ми помагаш веднъж като те помоля за нещо не го правиш...винаги съм сама няма на кой да разчитам и аз кво...чувствам се ужасно.... но все пак много благодаря за съветите :-)