може би има и друга такава тема но искам да ви питам...какво става когато майка ти не може да те търпи...? обеснявали са ми че всяка майка обича детето си...но просто от моите взаимоотношения с нея мога да ви гарантирам че не е така... неискам да звуча гадно но просто каквито и нечовешки усилия да правя че да не се караме тя просто неможе да говори нормално...внаги ми крещи и незнам как да постъпя...да,и аз имам вина но не винаги...като се прибере от работа че и на баба много крещи което ме вбесява... все си го изкарва на мен и после защо се мразим и защо не и казвам абсолютно нищо...тя дори не ме познава...незнае абс нищо за мен но просто не й казвам защото после ми го изкарва през носа...не й пука просто за мен...незнам как да говоря и какво да правя...моля ви помогнете ми... неиздържам вече така в нас а съм едва на 15...нали родителите са тези които ни подкрепят винаги...тя 1 не ме е подкрепила за нещо...просто единственото заради което я уважавам е че изкарва пари и храни мен и баба...знам че много от вас биха ме нахранили как може да съм тлко неблагодарна но просто най-дпбрата ми приятелка сама си каза че и 1 ден не би могла да издържи с човек като маика ми...