Влез

View Full Version : к

Titanic_baby
12-02-2008, 20:55
/хгх

amadeus
12-02-2008, 21:02
Това не е нормално!!! От какво те е срам???Щом сте заедно от една година и дори това не е правил, значи не е с теб за такова нещо.Няма от какво да се срамуваш, щом досега сте заедно, той е човека от който най-малко трябва да се срамуваш...!

macka_1912
12-02-2008, 21:03
emi 6te ti dam dva saveta
1. Pogovorete kaji mu 4e si pritesnitelna ... che nemojesh ei taka da se sublechesh...
2. kogato ste zaedno i ti napravi usilie otpusni se ...

poe4e ne se se6tam... :-) kusmet mila !!!

CuteBaby
12-02-2008, 21:06
Това не е нормално!!! От какво те е срам???Щом сте заедно от една година и дори това не е правил, значи не е с теб за такова нещо.Няма от какво да се срамуваш, щом досега сте заедно, той е човека от който най-малко трябва да се срамуваш...!
+1
Не виждам причина да се срамуваш и притесняваш..все пак сте заедно от една година,а той не е правил дори това..Отпусни се !!

JustOneBoy
12-02-2008, 21:12
Една година си е доста време...дай му малко да си поиграе ;)

SunShinePearl
12-02-2008, 21:34

Echi
12-02-2008, 21:39
Не иска много като се има в предвид от колко време сте заедно :-o На по колко години сте...? Като оставиш на страна това, че те е срам не мислиш ли, че ще ти е поне малко приятно, в смисъл.. едва ли го прави само и единствено за собствено удоволствие..Ако все още му нямаш доверие, то определено не сте един за друг :/

Titanic_baby
12-02-2008, 21:54
Не иска много като се има в предвид от колко време сте заедно :-o На по колко години сте...? Като оставиш на страна това, че те е срам не мислиш ли, че ще ти е поне малко приятно, в смисъл.. едва ли го прави само и единствено за собствено удоволствие..Ако все още му нямаш доверие, то определено не сте един за друг :/

аз съм на почти 16,той на 20

sexita
12-02-2008, 22:06
Гърди ли нямаш...какво??? Къде е проблема

Titanic_baby
12-02-2008, 22:52

не ,не е това,просто ме е срам. и исках да се допитам,дали според вас е нормално да му дам да ги целува,знам че това аз сама го преценям,но все пак....вие ако бяхте на мое място какво бихте направили? :oops:

Izabel
12-02-2008, 23:05
Да, това с годините беше добро уточнение :)

Ако те е срам от тялото ти, от това да те вижда гол гаджето ти или някой друг ... ами свикни с него. Огледай се, харесай се ... имай самочувствие и така ще искаш да усещаш върхо него красотите, за които е отредено то - красивото ти тяло. :-) То е твое и всичко е в главата ти !
Нормално е след година и той след като е на 20 да иска подобно нещо. Аз дори се чудя как по-далече не сте стигнали ама ... по-добре май :))))

Отпусни се, това са нормални неща и са хубави, красиви м/у двама души. Няма да ти ги реже Я, а ще те целува. Нали е твоето момче ?!

Titanic_baby
12-02-2008, 23:13
Да, това с годините беше добро уточнение :)

Ако те е срам от тялото ти, от това да те вижда гол гаджето ти или някой друг ... ами свикни с него. Огледай се, харесай се ... имай самочувствие и така ще искаш да усещаш върхо него красотите, за които е отредено то - красивото ти тяло. :-) То е твое и всичко е в главата ти !
Нормално е след година и той след като е на 20 да иска подобно нещо. Аз дори се чудя как по-далече не сте стигнали ама ... по-добре май :))))

Отпусни се, това са нормални неща и са хубави, красиви м/у двама души. Няма да ти ги реже Я, а ще те целува. Нали е твоето момче ?!

да,така е благодаря ти за съветите :)

sexita
12-02-2008, 23:13

не ,не е това,просто ме е срам. и исках да се допитам,дали според вас е нормално да му дам да ги целува,знам че това аз сама го преценям,но все пак....вие ако бяхте на мое място какво бихте направили? :oops:

айде,айде...комплексирала си се от някоя глупост...и аз на това му виках срам ;)

Няма нищо нередно в това приятелят ти да гледа тялото ти!
Ще видиш и по-късно в живота ти,че приемаме всякакви несъвършенства и понякога дори ги прилагаме като плюс!
Приятелят ми няма идеалното тяло,но аз го обожавам...разбираш ли???

fasta4e
12-03-2008, 00:08
Оле Дай му бе .Няма нищо срамно в това

rubi
12-03-2008, 05:01
мацко после само да не кажеш че си му дала да те целува по гърдите и това е срам,както се беше изказала една съфорумка преди време :?
секса е нещо нормално в една връзка,стига да не сте сополанковци на по 10-12 години.... :)

traka
12-03-2008, 05:17

аз съм на почти 16,той на 20

Боже от какво те е срам и какво по дяволите искаш от момче на 20 години не гърдите ще иска да ти целува ми...... мале....

Недей така.... от 1 година сте заедно, а не можеш да се посъблечеш пред него... Мисля, че тялото ти само ще го накара още по силно да иска да е с теб, а не да го отблъсне, ако продължаваш така скоро и рогоносец ще станеш и без приятел ще останеш. Извинявай ама чак му се учудвам на търпението на момчето...

petkovoivoda
12-03-2008, 05:40
Нормално е да те е срам , щом никой досега не го е правил с теб... Това е като синдрома на страха - нужен е един опит , за да се преодолее и предотврати :D 'Пусни му' един път да те целува , ще му стане готино , предполагам и на теб ... така и двамата ще сте доволни :P А след време като правите и секс ще се сещаш с насмешка как не си му давала да те целува и гали по гръдлетата :-P :oops: .

krem4et0
12-03-2008, 05:49
Била съм в сходна ситуация с тази разлика, че и аз и той бяхме на 19-20. Просто сексът не беше на въпрос никога, а и аз и той имаме грозни белези по тялото и се срамувахме да се съблечем. Беше наистина много трудно, защото винаги има страха да не те отхвърлят заради някакъв дефект, а при нас те са очевадни. Е, не стана нищо подобно...приехме нормално голотата си, а аз го обичам още повече, защото и той не е перфектен, както и аз не съм.......Просто се отпусни и знай, че той ще те обича, ако ще да имаш трето зърно или гърди колкото мандаринки......Щом е с теб 1 година и не сте правили секс, значи ти, а не тялото ти го вълнуват.

Bellatrix
12-03-2008, 08:12
мацко после само да не кажеш че си му дала да те целува по гърдите и това е срам,както се беше изказала една съфорумка преди време :?
секса е нещо нормално в една връзка,стига да не сте сополанковци на по 10-12 години.... :)
+100. СЕкса не е табу, ако има сериозна връзка и чувства. А какво остава за докосването и целувките и всеки вид любовна игра... :P

assd
12-03-2008, 13:20
не сте добре, тоя на 20 години и 1 година не те е докоснал...

VeSna
12-03-2008, 14:07
1-во съгласна съм, че е нормално да го прави той и на теб да ти харесва...
2-ро не се комплексирай на тази тема (въпреки че и аз от части го правя...), но като знаеш, че те обича, че държи на теб и т.н. е нормално да иска и да му го позволиш... Просто се отпусни...
И къде ги намирате тия мъже ( без лоши чувства, само може би малко завист за търпението и нежността... ) =D> браво

ubuntu
12-03-2008, 18:06
Ми срамувай се след някоя друга година ще станеш сексуално незадоволена нервачка на която всеки и е виновен и която се мисли за господ .... ау бягайте в страната на развитието .... 8-)

Enichka
12-03-2008, 18:17

айде,айде...комплексирала си се от някоя глупост...и аз на това му виках срам ;)

Няма нищо нередно в това приятелят ти да гледа тялото ти!
Ще видиш и по-късно в живота ти,че приемаме всякакви несъвършенства и понякога дори ги прилагаме като плюс!
Приятелят ми няма идеалното тяло,но аз го обожавам...разбираш ли???

+1
Приятелят ми също не е с идеалните форми, а и аз самата не съм.... Обожавам да прави нещо с тялото ми и не ме срам :)

neils
12-03-2008, 18:19
:shock: ebasi nqma ot kakvo da te e sram ot 1 godina ste zaedno vse pak :?

bubblegum9210
12-04-2008, 08:25
ти се радвай , че само това иска от тебе .. все пак той е на 20 а ти на 16 :shock: 8-)

Na7a6a
12-04-2008, 16:04
И аз имах подобен проблем, но се срамувах, защото имам супер малки гърди, не за друго. Той ме съблече за първи път когато ходехме от почти година и 3 месеца, и не се опъвах, но преди това много пъти бяхме говорили на тази тема. И все пак-просто му се довери, ама наистина му се довери, и се отпусни в ръцете му, той е твоето момче :) Късмет и приятни изживявания (и само да си знаеш, той иска да ти направи нещо мнооого хубаво ) 8)

Time2YouDie
12-04-2008, 18:19
ам според мен не сте 1 за др или нз... ходите от 1 година а не му даваш нещо толкова нормално ... до сека трябваше секс да сте правили това си зависи от мен но ти казвам това си е нещо нормално... особедно за момче на 20г... :?

BaTe_Martoo
12-04-2008, 18:23
Той е на 20 , ти се радвай че друго не ти иска , ако беше с мене ехее .... :D

Skype313
12-05-2008, 00:03
e kak taka 1 godina ste zaedno i neste se vijdali goli Oo kav e toq pi4 toi ili shiba drugi ili neznam kvo haha zemi mu dai veche da ti celuva gardite :D ina4e shte zeme da hodi pri drugi :D

Boss
12-05-2008, 00:05
Ако цоките са ти "50 стотинки под мушама" не се притеснявай... всеки ги обича различни,а като гледам май не си разбрала как ги обича...онзи..твоят :-D

slash_91
12-05-2008, 00:24
shte ti go kaja taka. Toi e na 20 pravil e sex ako tva ne mu dadesh nqkoq druga shte mu go dade i samo ti gubish a shtom imash cici i 1 god ste zaedno nqma ot kakvo da se pritesnqvash obzalagam se che shte ti haresa kato go napravi no puk ako ne se chuvstvash gotova prosto mu go kaji i da spre da te pritiska 8)

natedog
12-05-2008, 08:43
Алкохола мн помага :oops: то 1 път преминиш ли тази бариера и ще ти е много по-лесно по-нататък :P хайде успех и недей държа мъжа си на сухо :o

Titanic_baby
12-05-2008, 11:05
shte ti go kaja taka. Toi e na 20 pravil e sex ako tva ne mu dadesh nqkoq druga shte mu go dade i samo ti gubish a shtom imash cici i 1 god ste zaedno nqma ot kakvo da se pritesnqvash obzalagam se che shte ti haresa kato go napravi no puk ako ne se chuvstvash gotova prosto mu go kaji i da spre da te pritiska 8)

той е девствен :)

DarknessGirl
12-05-2008, 11:27

той е девствен :)

Сигурна ли си :shock: :-o
Но все пак и той си има нужди и тва че е девствен (евентуално) не трябва да те прави сигурна че друга няма да те смени в леглото ..... :?
Вземи му дай ..... и не само да ти целува гърдите , ами му задоволи всичките потребности на момчето , ще останете доволни и двамата , не сте малки :x (то само на ръчна не става ) :(

ubuntu
12-05-2008, 12:53
Абе Девствен ... гъза му е девствен .... и ушите ... я марш с краци към небето ...

Titanic_baby
12-05-2008, 14:37
Абе Девствен ... гъза му е девствен .... и ушите ... я марш с краци към небето ...

Абе извинявай,ама какво знаеш ти а?
Не познаваш никой от двама ни,така че на говори на изуст!
ДА девствен е,в което съм напълно сигурна.Казвал ми е ,че са му предлагали,но той отказал,защото първия път е искал да му бъде с човека,когото обича.Не всички са такива мухлиовци,ебачи и използвачи,както смяташ.И някой спомена ,че при друга щял да ходи.
АЗ пределно ясно му обясних ,че ако иска да е с мен,ще трябва да си почака доста.Пък и не го задължавам.И затова той ми каза ,че иска да е само с мен и ще чака ,колкото е нужно.
Това ,че ти си човек,който мисли само как да мине поредната бройка за 1 нощ,не означава че всички са ,като теб.
И пак ти казвам,че не познаваш никой от 2-ма ни,така че ако искаш да си даваш мнението давай по темата,а да ти припомня,че тя не е дали приятелят ми е девствен или не.Аре Довиждане :!: :!: :!:

S0ul3a73r
12-05-2008, 15:22
Отпусни се, нали сте само вие в 1 стая без никой друг :)

WomanInBlack
12-05-2008, 19:55
абе не се притеснявай :) все пак щом той е с теб харесва тялото ти и...а това,че ти се смуштаваш от гърдите си е комплексарска работа.Никой не е идеален помисли,че и той може да се притеснява от нещо все пак щом ще му е за пръв път..

rnbbaby666
12-05-2008, 20:01
Няма от какво да те е срам ..а и щом сте от 1 год заедно ..от какво се срамуваш??и мен ме беше срам когато се съблякох за 1ви път пред гаджето ми ..но осъзнах че няма от какво да ме е срам ..се пак т0й ми е гадже ..бъди силна и му позволи ..радвай се че не е някой друг ..до са да те е скъсал .. :)

MakeMeFeel
12-05-2008, 20:04
Докато ТИ не се научиш да харесваш себе си , не очаквай от другите да те харесват ... Няма наистина НЯМА от какво да се срамуваш ... Освен ако едната не е по - голяма от другата 8-)

sexapilkata
12-05-2008, 20:35
:-k :cry: :cry: :cry: :cry: момчето с което спах за първи път и обичах беше също на 2о :cry: а аз също бях на почти 16 :cry: :cry: :cry: :cry: закво отворих точно тая теба деба :cry: :cry: :cry: :cry: бяхми заедно 4 месеца тогава решихме че трябва да го направим... и го направихме .. и мен ме беше малко срам се пак трябваше да ме види гола :-D обаче като допря :-) устните си до тялото ми ... ми падна пердето :-) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: искам си го уеееее :cry: :cry: :cry: :-k Обичам го до болка мамка му :cry: :cry: :cry: :cry: дайте ми съвет как да си го върна моля ви :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: заряза ме зарди кучка на 21 :cry: :cry: :cry: била по разкрепостена от мен в леглото :cry: на 16 съм .. какво иска от мен .. немога да съм като 21-годишна путка :cry: :cry: :cry:
относно темата ... еми позволи му и ще ти хареса... :grin:

Homunuculus
12-05-2008, 20:40
С приятелят ми не сме правили секс.Той иска да ми целува гърдите,но ме е срам да ме гледа така и отказвам,а той ме обвинява ,че му нямам доверие.ЗАедно сме от 1 година. :oops: :-# Хем не искам да се съблека,хем не искам на него да му е кофти.Дайте съвет!

т.7
krem4et0

Стискаш зъби,събличаш се и му даваш да прави каквото си иска, след като почне да действа ,а на теб ти стане хубаво,ще видиш на него една физиономия като на дете ,на което туко що са му подарили магазин за шоколад и последния модел количка с дистанционно управление...вярвай ми това ще те накара да забравиш срам и притеснение,а след това ще искаш още ,и още ,и още и още и ..и ..и... ииииииииииииииииии още.

SwEeT_pAiN_F
12-06-2008, 18:39
А бе момиче,не мога да разбера къде е проблема.. да няма той да стои от страни и да те гледа ка ксе събличаш. Естествено той ще го направи и няма да те зяпа с отворена уста. Я се поуспокой!! Само двама мъже са ме виждали гола /на 18 съм/ и да ти кажа честно... и в двата случай ме беше срам.. но когато знае момчета какво и как да го направиуповярвай ми ще забравиш и срам и притеснение. А другото е че сте заедно от 1 година... сегашният ми приятел е на 21 и сле заедно от 7 месеца... на около 1-2 месец спахме заедно, а той ме видя гола може би на 2-3 седмица откакто се познавахме.Може би някои ще ме упрекнат.. но при нас нещата се развиха много бързо.
Мило момиче,ще видиш че ласките и секса са като наркотик... така че му разреши.. нищо няма да загубиш,по-скоро обратното само печелиш. :-)

Hilary_
12-06-2008, 18:55
я го дай малко по отпуснато...смисъл както казаха по горе 1 година изобщо не е малко и ти си се доказала че си от малкото останали нормални момичета...и той е доказал че не е с теб само заради едното... (знаеш си) .. така че мисля че няма от какво да се срамуваш...отпусни се другия път дай му шанс малко да ти се порадва! :wink: