View Full Version : гаден проблем с най-добрата ми фр..
divanetyyy
12-03-2008, 13:36
ами имам доста тъп проблем..за някой не е нищо особено,но мен просто вече ме побърква..значи..най-добрата ми приятелка..всички ни казват,че страшно мн си приличаме,и по външност и по характер..някои дори не могат да ни различат..ноо..не знам,не мога да си обесня как става така,че все тя е по-харесвана от мен..на мен нищо ми няма..и двете сме хубави,колкото и нескромно да звучи..вчера например..уредихме си среща аз,човек който ме харесва уж,и тя и едно момче,с което искахме да ги сватосаме..накрая на вечерта се оказа че и двамата искат да и предложат :shock: уж момчето мн ме харесваше,тва онова..накрая искал да е с нея.. а тя дори не си мръдва пръста за да получи всичко това,дори аз говоря повече от нея..просто не мога да си го обесня..моля ви кажете..как мога да променя този факт,ако въобще може.. :?
набий си в главицата е си по-хубава,вярвай си дръж се така и ще видиш ,че ще те харесват....всичко е до самонагласа!!! :)
Slave4You
12-03-2008, 14:36
Възможно е ти да правиш или говориш нещо, което не се харесва на другите. Не винаги е хубаво да се говори много;) Щом и двете сте хубави, явно е нещо в поведението си. Опитай се да разбереш какво е то. Може да питаш някой страничен наблюдател как изглеждате двете отстрани и защо става така:) Айде късмет :-)
еми що не питаш как го прави или...
просто се дръж с момчетата, както тя с тях
LigLichKa1936
12-03-2008, 15:25
Имах същия проблем миналата година!
После започнах да се държа по-самоуверено и да съм по-общителна... също така свалих 1-2 килца въпреки че по мнение на околните не беше нужно... но така с епочувствах по-добре
въщо трябва да си призная ,че изчетох много тийн книги и то за много кратко време след което самоувереността ми се покачи и самочувствието всичко... Тпогава не знам как всичко се обърна.. вече аз бях... по-харесваната... (: мога да ти препоръчам някои заглавия ако искаш...
аз лично не обичам да чета но тези книги като ги хванах ги обърнах с кориците за час два и после имаше страхотен резултат!
Целувки и успех!
:-)
Ще кажа само, че никак не е хубаво да говориш много.
LigLichKa1936 кажи няколко заглавия стана ми инересно. :-D
sweetsunshine
12-03-2008, 23:09
LigLichKa1936 кажи няколко заглавия стана ми инересно. :-DИ на мен :) аз имах подобен проблем с една приятелка,но по някакъв начин тя излизаше по-харесваната и всички се с нея :(
Имах същия проблем миналата година!
После започнах да се държа по-самоуверено и да съм по-общителна... също така свалих 1-2 килца въпреки че по мнение на околните не беше нужно... но така с епочувствах по-добре
въщо трябва да си призная ,че изчетох много тийн книги и то за много кратко време след което самоувереността ми се покачи и самочувствието всичко... Тпогава не знам как всичко се обърна.. вече аз бях... по-харесваната... (: мога да ти препоръчам някои заглавия ако искаш...
аз лично не обичам да чета но тези книги като ги хванах ги обърнах с кориците за час два и после имаше страхотен резултат!
Целувки и успех!
:-)
точно това имах предвид малко по-нагоре.... :)
в момента в който почустваш,че ти си по-готината всички останали също ще го мислят :)
късмет