View Full Version : Перманентно изправяне на коса :P
baby_blonde_
12-03-2008, 15:38
Значии да питам някой правил ли си е перманентно изправяне ?? За колко време горе долу държи косата права ?В смисъл нали я държи изправена и след като се изкъпеш ? :smt120 Иии много ли се изтощава и изгаря косата ? :smt104 Казват че на боядисана коса не можело да си прави такава процедура ама не ми се вярва много ..
Хайдее чакам коментарчета :P
i men mnogo me interesuva,haide nqkoi da ni osvedomi
elli4ka93
12-04-2008, 08:28
ммм чувала съм че е мн вредно за косата ... ии че не стои перфектно право....но нз
preichetoy
12-04-2008, 08:54
Думичката ''перманентно'' не ти ли подксазва, че сигурно като се къпеш, не ти пречи?!
FucKtheSyStem
12-04-2008, 20:01
Ами доколкото знам наистина много вреди..Инач права си стои да няма значение какво я праиш..А пък когато ходиш да ти я направят си казваш колко време искаш да издържи и така :) Имат си там нкви такива периоди според които се прави най-популярното държи от3 до 5 години.За боядисана коса просто не е препоръчително.Зависи от косата но в повечето случаи започва да пада и става като слама :? Това е което знам аз.За цени представа нямам.
Една приятелка си направи за 40лв и косата и е по-права от моята, като се има впредвид, че и беше на масури ! Направи си я началото на лятото и още и държи :):)
mynichka
12-05-2008, 08:37
значи зависи от самата коса колко време ще се задържи право. Адски много се изгаря и изтощава косата ... аз съм си изправяла трайно само бритона преди 1 година някъде ..да беше прав ..идеален ..но след време почна да седи като слама ..радвам се, че беше само бритона порасна и си го постригах пак и няма да повторя тази грешка .. а иначе ми зема 20 лева само за него :P
iskam i azz ...az s moqta kurdrava kosa ujas ujas.. ;( :( :-o ako ima nqkoi kudeto go e pravil i da kaje kak mu e kosata che kato gledam e opasno :(
Значии да питам някой правил ли си е перманентно изправяне ?? За колко време горе долу държи косата права ?В смисъл нали я държи изправена и след като се изкъпеш ? :smt120 Иии много ли се изтощава и изгаря косата ? :smt104 Казват че на боядисана коса не можело да си прави такава процедура ама не ми се вярва много ..
Хайдее чакам коментарчета :P
100 лева за шест месеца ;]
Една позната си беше направила. Когато си измиеше косата, пак се начупваше и трябваше да я дооправя с пресата. Освен това косата много се изтощава от това, защото се използват някакви химикали. На боядисана коса сигурно няма да е препоръчително, защото боядисването я изтощава, изправянето още повече... Можеш да попиташ в някой фризьорски салон да ти обяснят по-подробно - даже там, където се подстригваш. Дори и да не изправят перманентно, със сигурност ще могат да ти кажат много неща.
UnaBletoLoVeU
12-05-2008, 12:19
Една приятелка си прави (около 50 лева за 6 месеца)
В началото беше права, но след около няколко седмици беше много по-къдрева дори и от преди. Адски изтощава. Не е това, което изглежда, че ще е в началото. Според мен няма смисъл, но като си тръгнала да е осираш - давай. С нарисувани вежди и опърлена коса ще си мега сладoранка, кукличкъ и нипременнно ше приличаш на барбиии муцинце {}
baby_blonde_
12-05-2008, 16:03
mi nemoje sichki dasa grozni kato tebe :-) :D :D