- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перманентно изправяне на коса :P
Значии да питам някой правил ли си е перманентно изправяне ?? За колко време горе долу държи косата права ?В смисъл нали я държи изправена и след като се изкъпеш ?Иии много ли се изтощава и изгаря косата ?
Казват че на боядисана коса не можело да си прави такава процедура ама не ми се вярва много ..
Хайдее чакам коментарчета :P
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
i men mnogo me interesuva,haide nqkoi da ni osvedomi
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ммм чувала съм че е мн вредно за косата ... ии че не стои перфектно право....но нз
Думичката ''перманентно'' не ти ли подксазва, че сигурно като се къпеш, не ти пречи?!
mindscan
Ами доколкото знам наистина много вреди..Инач права си стои да няма значение какво я праиш..А пък когато ходиш да ти я направят си казваш колко време искаш да издържи и такаИмат си там нкви такива периоди според които се прави най-популярното държи от3 до 5 години.За боядисана коса просто не е препоръчително.Зависи от косата но в повечето случаи започва да пада и става като слама
Това е което знам аз.За цени представа нямам.
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Една приятелка си направи за 40лв и косата и е по-права от моята, като се има впредвид, че и беше на масури ! Направи си я началото на лятото и още и държи![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
значи зависи от самата коса колко време ще се задържи право. Адски много се изгаря и изтощава косата ... аз съм си изправяла трайно само бритона преди 1 година някъде ..да беше прав ..идеален ..но след време почна да седи като слама ..радвам се, че беше само бритона порасна и си го постригах пак и няма да повторя тази грешка .. а иначе ми зема 20 лева само за него :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
iskam i azz ...az s moqta kurdrava kosa ujas ujas.. ;(![]()
ako ima nqkoi kudeto go e pravil i da kaje kak mu e kosata che kato gledam e opasno
![]()
Първоначално написано от baby_blonde_
100 лева за шест месеца ;]
мake cookиes,noт war ^.^
Една позната си беше направила. Когато си измиеше косата, пак се начупваше и трябваше да я дооправя с пресата. Освен това косата много се изтощава от това, защото се използват някакви химикали. На боядисана коса сигурно няма да е препоръчително, защото боядисването я изтощава, изправянето още повече... Можеш да попиташ в някой фризьорски салон да ти обяснят по-подробно - даже там, където се подстригваш. Дори и да не изправят перманентно, със сигурност ще могат да ти кажат много неща.
Една приятелка си прави (около 50 лева за 6 месеца)
В началото беше права, но след около няколко седмици беше много по-къдрева дори и от преди. Адски изтощава. Не е това, което изглежда, че ще е в началото. Според мен няма смисъл, но като си тръгнала да е осираш - давай. С нарисувани вежди и опърлена коса ще си мега сладoранка, кукличкъ и нипременнно ше приличаш на барбиии муцинце {}
mi nemoje sichki dasa grozni kato tebe![]()
![]()
![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg