.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Перманентно изправяне на коса :P

Значии да питам някой правил ли си е перманентно изправяне ?? За колко време горе долу държи косата права ?В смисъл нали я държи изправена и след като се изкъпеш ? Иии много ли се изтощава и изгаря косата ? Казват че на боядисана коса не можело да си прави такава процедура ама не ми се вярва много ..
    Хайдее чакам коментарчета :P
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Супер фен
    Град
    sofiq
    i men mnogo me interesuva,haide nqkoi da ni osvedomi

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    blagoevgrad
    ммм чувала съм че е мн вредно за косата ... ии че не стои перфектно право....но нз
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Думичката ''перманентно'' не ти ли подксазва, че сигурно като се къпеш, не ти пречи?!
    mindscan

Ами доколкото знам наистина много вреди..Инач права си стои да няма значение какво я праиш..А пък когато ходиш да ти я направят си казваш колко време искаш да издържи и така Имат си там нкви такива периоди според които се прави най-популярното държи от3 до 5 години.За боядисана коса просто не е препоръчително.Зависи от косата но в повечето случаи започва да пада и става като слама Това е което знам аз.За цени представа нямам.

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Една приятелка си направи за 40лв и косата и е по-права от моята, като се има впредвид, че и беше на масури ! Направи си я началото на лятото и още и държи
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на mynichka
    значи зависи от самата коса колко време ще се задържи право. Адски много се изгаря и изтощава косата ... аз съм си изправяла трайно само бритона преди 1 година някъде ..да беше прав ..идеален ..но след време почна да седи като слама ..радвам се, че беше само бритона порасна и си го постригах пак и няма да повторя тази грешка .. а иначе ми зема 20 лева само за него :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

iskam i azz ...az s moqta kurdrava kosa ujas ujas.. ;( ako ima nqkoi kudeto go e pravil i da kaje kak mu e kosata che kato gledam e opasno

Град
    тhe middLe of nowhere

Re: Перманентно изправяне на коса :P

Цитирай Първоначално написано от baby_blonde_
    Значии да питам някой правил ли си е перманентно изправяне ?? За колко време горе долу държи косата права ?В смисъл нали я държи изправена и след като се изкъпеш ? Иии много ли се изтощава и изгаря косата ? Казват че на боядисана коса не можело да си прави такава процедура ама не ми се вярва много ..
    Хайдее чакам коментарчета :P

100 лева за шест месеца ;]
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Горна Оряховица
    Една позната си беше направила. Когато си измиеше косата, пак се начупваше и трябваше да я дооправя с пресата. Освен това косата много се изтощава от това, защото се използват някакви химикали. На боядисана коса сигурно няма да е препоръчително, защото боядисването я изтощава, изправянето още повече... Можеш да попиташ в някой фризьорски салон да ти обяснят по-подробно - даже там, където се подстригваш. Дори и да не изправят перманентно, със сигурност ще могат да ти кажат много неща.

Град
    У нас Си (=
    Една приятелка си прави (около 50 лева за 6 месеца)
    В началото беше права, но след около няколко седмици беше много по-къдрева дори и от преди. Адски изтощава. Не е това, което изглежда, че ще е в началото. Според мен няма смисъл, но като си тръгнала да е осираш - давай. С нарисувани вежди и опърлена коса ще си мега сладoранка, кукличкъ и нипременнно ше приличаш на барбиии муцинце {}

mi nemoje sichki dasa grozni kato tebe
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си