View Full Version : Трябва ми съвет за едно момче
byby0202
12-03-2008, 17:21
Xи,ами,от началото на год. в дск ми направи впечатление едно момче.Aз,като мина и тои ми се усмихва ,и ме гледа,и мен ме беше срам да отида и да се запознаем ...И неска аз и о6е 3 мой фр. бяхме на стълбите и тои беше зад нас и аз се обърнах и мy казах:`Здравей,как си`И тои ме изгледа мн странно,нищо не каза ,седи и ма зяпа ,кат пукал.Aз се обърнах и заминах.Не мога да го разбера,плс ,помогнете ми,трябва ми съвет. :(
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
scoobydors
12-03-2008, 17:22
И какъв точно съвет искаш? :D
LigLichKa1936
12-03-2008, 17:23
Я го питай защо те гледа просто :razz: и гледай да не прозвучи като заяждане! Смисъл подметни нещо от сорта " Ей!Забелязах,че ми се усмихваш много чесно!Та с ечудих дали се познаваме или..." или нещо такова ддз (:
поразрови се малко из форума наскоро пак имаше подобна тема ..
MakeMeFeel
12-03-2008, 17:24
Изплашила си момчето ве 8-) Как така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ? :D
Il_cavaliere_del_male
12-03-2008, 17:24
Подходящ, сигурно...
Можеше да пробваш да се запознаеш първо с него, не всечки, който са ти направили впечатление, трябва да знаят, че са ти го направили.. той може да не те помни...
byby0202
12-03-2008, 17:26
Изплашила си момчето ве 8-) Как така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ? :D еми той мина и беше сам за пръв път и аз реших да се възползвам :oops: :lol: :lol:
MakeMeFeel
12-03-2008, 17:31
Изплашила си момчето ве 8-) Как така от нищото си се обърнала и "Здравей, как си " ? :D еми той мина и беше сам за пръв път и аз реших да се възползвам :oops: :lol: :lol:
Аамиии ... то лошо няма , ама на мене някой така да ми направи при положение , че до сега и дума не сме си казвали и аз ще стоя и ще глеам тъпо 8-)
pandelka
12-03-2008, 17:38
Ми нормално е..може просто да е бил изненадан... :д 8-) .
kissed_by_rose
12-03-2008, 17:39
еми другия път като се размитене просто пак му се усмихни ако той не ти каже нищо... :D
може просто пича да е бил любезен и за тва да се е усмихвал, аз се усмихвам постоянно ама тва незначи че те харесва :?
scoobydors
12-03-2008, 18:39
може просто пича да е бил любезен и за тва да се е усмихвал, аз се усмихвам постоянно ама тва незначи че те харесва :?
Съгласна. :)
Пробваи наистина с това .. "Познаваме ли се, защото забелях че ме гледаш? .. Не вярвам да не ти отговори :) Good Luck :)
Kostadin_682
12-03-2008, 19:44
Xи,ами,от началото на год. в дск ми направи впечатление едно момче.Aз,като мина и тои ми се усмихва ,и ме гледа,и мен ме беше срам да отида и да се запознаем ...И неска аз и о6е 3 мой фр. бяхме на стълбите и тои беше зад нас и аз се обърнах и мy казах:`Здравей,как си`И тои ме изгледа мн странно,нищо не каза ,седи и ма зяпа ,кат пукал.Aз се обърнах и заминах.Не мога да го разбера,плс ,помогнете ми,трябва ми съвет. :(
Според мен... (СПОРЕД МЕН) Аз бих направил същото... понеже съм срамежливо момче :oops: та... някаква хубава "кака" да се обърне и да ми каже "Здравей как си?" някак си ще се стресна ... може би просто е срамежлив, за да те покани на кафе :)
sladkasnejinka
12-03-2008, 20:02
Трябваше да го подгониш и да викаш след него "Ейййй спри искам да се запознаеем" :smt117
Кой знае как е гледал като преял с жаби :lol: тва никога не бих го направила
Ти направо си го застреляла на място :) Ама и той е можел да ти каже поне здрасти.
vampirekiss
12-04-2008, 06:51
Ако наистина го харесваш се опитай да се запознаете и оправи гафа станал по стълбите.Не е трябвало да правиш това,но аз съм правила 100 пъти по-толеми гафове с момчета и въпреки това е потръгвало.
evelinka1122
12-04-2008, 10:40
aaam po-dobre ostavi na mom4etata da pravqt pyrvata kra4ka... mi q mu se nacpi na toq pingvin.... si gleda rabotata ne mu obru6tai vnimanie... ponqkoga kato se pravi6 na nedostupna privli4a6 vnimanito na dr pol