View Full Version : AVON
Здравейте, някой ползва ли козметиката им, доволни ли сте от продуктите им като цяло и ако ползвате какво сте си поръчвали до този момент? :)
mArMaLaDkA
12-04-2008, 21:19
Поръчвала съм си гланцове,една блестяща очна линия,моливи,спирали,рол-онове,дезодоранти,тоалетни води,един гел от серията Клиърскин.Мии..кво да ти кажа..?Пълен ташак са. 8-) Само моливите им и това на Клиърскин стават за нещо.Другото е боза.Да не говорим за абсурдните им цени.Пълен смях.И бижутата,които излагат в каталозите си,нямат нищо общо на живо с картинката.Впрочем,има и други теми за Ейвън.Поровичкай се,но мога и да ти го спестя.Накратко:пъъъълееен боклук са!И Орифлейм са същите.По-добре си вземи парички,отиди в някой парфюмериен магазин,там се продават и пудри,фдт,червилца,мервилц ...Защото,когато го виждаш нещото,което искаш да си купиш на живо,преценяваш дали си заслужава парите.А примерно за една пудра на Ейвън даваш 20.00 лв. или пък 15 лв. за това червило новото,дето е със по-специфично отваряне,а цветовете изобщо не си отговарят!
.. Каза тя. :-D
Мога да ти кажа, че всеки продукт стои различно на всяка кожа.
Избери си нещо, пробвай го и ако не ти хареса не си поръчвай повече.
kuklichka_bg
12-05-2008, 07:38
Az sam distributor na Avon i moga da ti kaja 4e si4ko si e super ama vsi4ko
Аз харесвам козметиката на Ейвън.Както всяка козетична фирама и тази си има качествените продукти и некачествени-гланцовете,червилата,молив ите,спиралите са много хубави.От тинейджърската серия глат(нцовете,сенките,спира ата със синята капачка също са хубави.Заслужат(ват си сенките им за очи и лаковете за нокти.Четките им също са много добри :) Продуктите от серията SSS
(skin so soft) са страхотни :smt007
Аз съм представител и им харесвам продуктите, цените са нормални и до сега нито аз, нито някой клиент не се е оплаквал от даден продукт.
Аз имам много лосинони и спрейове от Naturals, душ-гелове на Senses, спирала Supershock, сенки и гланцове от Color Trend,маски за лице Planet Spa, тоалетни води, обици, парфюми и много други :)
Wrathchild
12-05-2008, 08:06
Имала съм техен крем за лице, не е лош. Навремето бяха много добра марка, но сега предпочитам първо да видя дадения продукт, а после да си го купя. И си купувам само парфюми от тях.
mynichka
12-05-2008, 08:34
Използвам доста неща от козметиката на Ейвън и съм много доволна :P
Разбира се, всичко е много индивидуално. Аз нямам възражения и забележки, а имам и клиентки, които само чакат новата брошура и направо ми я грабват от ръцете... някой ако има някакви въпроси към мен по-конкретни за някой продукт или нещо нека попита, ще му отговоря :) също така, ако някой търси представител и няма такъв до момента, може да се свърже с мен, в AVON всичко е лесно, приятно и го правим с усмивка :)
mynichka
12-05-2008, 08:39
аз много има харесвам лосионите са тяло :grin: страхотни са :P
taNcheto93
12-05-2008, 14:05
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши :)
slim__shadygirl
12-05-2008, 14:36
Аз съм представител и им харесвам продуктите, цените са нормални и до сега нито аз, нито някой клиент не се е оплаквал от даден продукт.
Аз имам много лосинони и спрейове от Naturals, душ-гелове на Senses, спирала Supershock, сенки и гланцове от Color Trend,маски за лице Planet Spa, тоалетни води, обици, парфюми и много други :)
+1 Дам и аз така :)
BrokenInnocence
12-05-2008, 14:47
Зависи... примерно нямам против лаковете им за нокти или гланцовете и балсамчетата за устни, крем за ръце май също съм си вземала... Майка ми имаше и някаква пяна за вана... тея неща стават. Но да тръгна да си слагам по лицето и косата продуктите им... Абсурд. Кожата и косата са ми твърде ценни и предпочитам да използвам неща, за които съм сигурна, че са качествени.
Това са чисти боклуци ;)
:smt102 Не мога да разбера тези,които казват,че всички продукти на Ейвън са боклуци....Това определно не е вярно!
sweet_nothings
12-05-2008, 19:13
Да продуктите са супер :) много неща съм поръчвала, ама иначе съм си дистрибутор на Oriflame :-D
Това са чисти боклуци ;)
:smt102 Не мога да разбера тези,които казват,че всички продукти на Ейвън са боклуци....Това определно не е вярно!
Щом ви харевсат, ползвайте си ги.Просто на мен не ми допадат нз защо,предпочитам др марки. ;)
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Какъв лосион за тяло ще ми препоръчате с по-приятен аромат, използвах този на Ейвън за стягане на кожата, но той свърши :)
На Skin So Soft розовият лосион мирише много приятно.На мен ми харесват на Naturals с банан, ванилия . И на Planet Spa са хубави.
Последното нещо, което си купих от Ейвън, пак беше пълен провал. Беше от тези олио-та за тяло на Скин Со Софт (които странно защо се появиха само в един каталог). Оставяше бели следи и кожата ми стоеше като ужасно суха. За тези цени има къде къде по-качествени продукти, наистина не знам защо постоянно се подлъгвате да си поръчвате от Ейвънските. Ама все пак щом още не са ви докарали проблеми и ви харесват - ползвайте си ги със здраве. :-D
Последното нещо, което си купих от Ейвън, пак беше пълен провал. Беше от тези олио-та за тяло на Скин Со Софт (които странно защо се появиха само в един каталог). Оставяше бели следи и кожата ми стоеше като ужасно суха. За тези цени има къде къде по-качествени продукти, наистина не знам защо постоянно се подлъгвате да си поръчвате от Ейвънските. Ама все пак щом още не са ви докарали проблеми и ви харесват - ползвайте си ги със здраве. :-D
Аз също не съм доволна от това олио (зеленото), след него кожата ми се лющи и е ужасно суха. :? :x
nejnaDROGA
12-06-2008, 05:58
Имам 7 различни спирали,10 душ-гела,9 шампоана,11 балсама,всички продукти от серия Advance Techniques (за обем,за изтощена коса,всекидневна грижа,специална грижа,за здрава коса и за стилизиране),имам всички аксесоари за коса (т.е. всички четки),цялата колекция AVON Naturals (без шампоаните и тези 2-в-1),имам 2 дамски чанти,десетина комплекта сенки (предимно прахообразни),7 гланца,един дамски часовник (като гривничка),плажната шапка от летните каталози,2 или 3 гривни,интимния душ-гел (неароматизирания),2 очни линии,2 ФДТ,3 пудри,5 пяни за вана,3 молива за очи,всички заздравители за нокти,няколко парфюма (сигурно имам и други продукти ама ся не ми се описва всичко) + това редовно за рожденни дни (на момчета) подарявам парфюми от каталога (има 3,които са до 30-тина лева и меришат страхотно :-) :grin: :-) )
ИЗВОД:Даммм адски съм доволна от продуктите на Ейвън :) :-) :-) :-) :)
Не мога да прехвалвам марката, но от спиралите определено съм много доволна. Не са лиши и фон дьо тените им, от шампоаните не съм с добри впечатления, маските за лице не са лоши, няколко парфюма ми харесват, но са нетрайни. Но на всеки тип кожа и коса всичко влияе различно, съответно има и различни мнения за марката.
fire_cat
12-06-2008, 06:15
Много харесвам тази козметика и почти всеки месец си поръчвам нещо. Вече имам два душ-гела, един шампоан, четири малки лосиона, един крем, три балсама, около четири гланца за устни, едни лилави сенки, два спрея за тяло и много други неща.
VerryBerry
12-06-2008, 08:03
досега не съм попадала на нещо некачествено,доволна съм
Ами то скъпи деца, за това се гледа тези лосиони за каква кожа са... и сигурно са били за мазна, не за суха... пък и си има ограничения... и си пише как се използва...
аз имам мн неща, но определено спиралите са им мн хубави =]
Sunny_stz
12-07-2008, 11:01
На Skin So Soft розовият лосион мирише много приятно.На мен ми харесват на Naturals с банан, ванилия . И на Planet Spa са хубави.
Аз исках да попитам дали има на avon крем за тен...?В смисъл вместо пудра и фон дъо тен да се мажа с кремче и кожата ми на лицето да не е толкова бяла,разбира се това главно през зимата,защото лятото се хваща тен :) Искам да си взема такъв крем,защото пудрите и ф.д. тените малко или много са вредни и запушват порите и така може да се появи по някоя пъпчица на лицето,абе факт си е че замърсяват цялото лице!По магазините питах за такъв крем ,какъвто искам ,но има само на Гарниер и е скъпичък,за това ми е интересно дали има нещо хубаво на ейвъна? :)
sweetsunshine
12-07-2008, 12:26
Аз исках да попитам дали има на avon крем за тен...?В смисъл вместо пудра и фон дъо тен да се мажа с кремче и кожата ми на лицето да не е толкова бяла,разбира се това главно през зимата,защото лятото се хваща тен :) Искам да си взема такъв крем,защото пудрите и ф.д. тените малко или много са вредни и запушват порите и така може да се появи по някоя пъпчица на лицето,абе факт си е че замърсяват цялото лице!По магазините питах за такъв крем ,какъвто искам ,но има само на Гарниер и е скъпичък,за това ми е интересно дали има нещо хубаво на ейвъна? :)Има такъв крем на Ейвън нещо от сорта на Avon Solution но незнам колко е хубав.
аз станах предствител на Avon след като употребявах известно време козметиката им...И те както всички козметични марки имат качествени и не чак толкова качестевни неща... не препоръчвам шампоаните... маските и почистващите продукти за лице са едни от най-хубавите продукти на фирмата,чанти и протмонета също,парфюмите са хубави....и т.н. да не се превръщам в рекламно лице сега...
LittleWoman
12-07-2008, 18:10
Ми то остана да си правиш антиреклама... 8-)
Ами то скъпи деца, за това се гледа тези лосиони за каква кожа са... и сигурно са били за мазна, не за суха... пък и си има ограничения... и си пише как се използва...
аз имам мн неща, но определено спиралите са им мн хубави =]
Олио за мазна кожа? Дам, добре го каза... :wink:
А и аз не съм казала че ми изсушава кожата, по скоро нищо не правеше, но оставяше бяла следа отгоре, все едно съм се посипала с бял прах... ( 8-) )
ThinkPink
12-07-2008, 19:31
ами не са много яки ама стават :D
Ou7taControL
12-08-2008, 05:51
Здравейте, някой ползва ли козметиката им, доволни ли сте от продуктите им като цяло и ако ползвате какво сте си поръчвали до този момент? :) az li4no sum golqma fenka na AVON i sam dovolna ot vsi4kite im produkti koito sam probvala :}}
unknown_lady93
12-08-2008, 12:15
Moga da ti kaja 4e na AVON produktite sa na mnogo po-dostupni ceni za razlika ot drugi kozmeti4ni kompanii ... Polzvam produktie na AVON ot mnogo otdavna i sam mnogo dovolna .. a za ka4estvoto da ne govorim (vsi4ki lakove , 4ervila , molivi , senki , spirali , parfiumi sa mnogo traini i vsi4ki ostanali produkti ) e nqkoi kato si kupuvat lakove za 40 stotinki ot vsi4ko po lev4e i se liu6tat na drugiq den .. 6te vazrazqvat , no ako probvat i te - 6te ostanat mnogo dovolni
titinkaa
12-08-2008, 12:59
.. Каза тя. :-D
Мога да ти кажа, че всеки продукт стои различно на всяка кожа.
Избери си нещо, пробвай го и ако не ти хареса не си поръчвай повече.
+1 :grin:
за козметиката на AVON нищо лошо не мога да кажа. Така се зарибих по нея по едно време, 4е даже бях дистибутор за няколко години и следователно имам мн.мн. мн. неща от там кажи ре4и вси4ко ;). Ако ще си купуваш избягвай само шампоаните им - има доста недоволни хора; ина4е др. продукти са мн. добри и особено серията им Planet Spa ; имат невероятни аромати на душ- гелове и пяни за вана и тях горещо препоръ4вам, както и вси4ките им лакове за нокти ;) . Пробвай надявам се да ти хареса :)
xpreciousx
12-08-2008, 15:41
Аз лично съм доволна от козметиката на AVON особено от парфюмите които са трайни но шампоаните и маските се оказаха боклук :wink:
хахаха много от моите приятели пък и сясясви хора мислят , че това е супер качествена марка и неща от този сорт 1- Орифлиейм е по- качествена съответно по скъпи продукти , но тя също е на същия хал кано Ейнвън. Според мен полвайте и българска козметика , като Дева Рубела :) :) и те са на същия хал, само дето не рекламират чрез книжки :D :D
insomnia__
12-11-2008, 13:53
Пълни,ама пълни боклуци...
kuklichka_bg
12-11-2008, 19:47
Ми то остана да си правиш антиреклама... 8-)
xexe emi da taka no primerno ima ne6ta kotio i az ne gi haresvam primerno ne haresvam ColorTrend tui sa bokluci no drugite ne6ta sa si dobre pak i na sveki si4ko mu stoi razli4no i razli4ni vkusove i aobshte si4ko ne moje po edin 4ovek da sadish za Avon taka 4e 8)
аз вече пуснах такаава тема ,но и тук може да попитам поръчах от най-новия каталог на Айвън спирала ,която беше намалена и сега е на 3,40 някой знае ли дали е добра.
П.П.За отговор моля ЛС
zai4ety13
01-13-2009, 16:37
Биват...преди си бях купила от онези тампони на Клиърскин против пъпки(които вече не се продават) те са хубави,коректора пак от Клиърскин и него си го бях купила ама не е мн хубав,цвета му е ужасен! Ползвам го понякога вечер и върши д/г добра рабора. Имам една таолетна вода която мирише мн приятно и разни други неща.Засега нямам никви гланцове на Ейвън но вмомента чакам една доставка(за четвъртък) и там съм си поръчала 2 гланца.Дано да са хубави :)
cherrypezz
01-13-2009, 17:57
Това са чисти боклуци ;)
Харесва ми само спрея с черешка...просто не знам не ми допадат много.Наистина са си боклуци.
SuperBadSuperFresh
01-13-2009, 18:07
Доволна съм.Особенно от червилата и някой спирали :) Ох и от един крем за крака.Леле жесток е :lol:
Ou7taControL
01-14-2009, 04:35
Да, доволна съм от всичко което съм пробвала досега а като цяло съм пробвала почти всичко.. бях дистрибуторка преди.. Е, неможе да се сравнява с марки като Gucci, Armani, Dior i tn ama biva :)