Влез

View Full Version : Препоръка за гинеколог, презерватив, как да му стане?

delta
12-04-2008, 23:03
am az sym na 15 po4ti na 15 i predi nqkolko dni go pravih za 1vi pyt, priqtelqt mi za jalost systo go napravi за 1ви път и не може да спре и свърши в мен, за радост презерватива беше абсолютно здрав , и все пак малко се страхувам, не за сега ами за по нататък приготвила съм се за всеки слу4еи със таблетка "ескапеле" :o ама дори не знам как то4но да я исползвам а и като 4ета по други форуми какви проблеми има после с цикала се побърквам, хора помогнете ми ако стане гафа ще имам таблетка но за по нататък няма да имам 34лв за нова таблетка (все още я карам на джобни)
имам още няколко въпроси 1.кои презержатижи според жас са наи здрави?
И един малко по странен въпрос даите ми някоя техника как на приятелят ми " да му стане " :x по лесно, без да му го лапам защото колкото и да е странно ме е гнус и нямам намерение да го правя.
Може ли и някое пловдивчанче да ми препоръча някои добър гениколог или ако има нещо онлайн ето и скайп - ilina_tehova :) blagodarq predvaritelno :? :? :? :? :? :? [/i][/b]

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

5StaR
12-04-2008, 23:05
kato se 6iba6 na 15 6e strada6... ne gi pii tiq eskapele ako ne e stanala "belqta"

delta
12-04-2008, 23:06
izvinete za tova vo v zaglavieto

vi* :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Boss
12-04-2008, 23:09
Освен по форумите има и още едно място,от където можеш да се информираш как се ползва въпросното хапче-нарича се "Упътване за употреба". Има го във почти всеки продукт купен от аптека.А до колкото актчето,което сте го направили с твоя приятел...даже сте закъсняли ми се струва :D

delta
12-04-2008, 23:09
da de znam ne sym pila za sega no sym se zapasilazza vseki slu4ei ako nesto stane :o

delta
12-04-2008, 23:16
am, toq savet s upytvaneto az go davam poprincip da znam 4etoh go pitam prosto za nqkoe drugo takova hap4ence koeto da vyrsi systata rabota!!!A sto se otnasq do ranoto 4e ni e rano rano ni e pone na men na nego ne no vse pak ot dosta vreme sme zaedno i prosto resihme da go napravim i ne moga da kaja 4e ne ni haresa imam predvit sled 2riq pyt bese qko 8) ama vse pak malko se pritesnqvam stoto nqmam oste 15 i ako napraq nqkoi gaf... :booooomb:

slash_91
12-04-2008, 23:21
za tiq hapchenca pitai genekolog nito nqkoi tuka nito v uputwaneto nqkoi shte ti kaje ve konkretno za teb a za prezervativi durex urebreni s tochki za max bezopasnost po-golqmo udovolstvie za teb po-golqma sigurnost i spokoistvie 8) samoche penisyt na priqtelq ti trqbva da e s g\d golqm diametur zashtoto te sa za po-nadareni inache moje da mu "hlopa" i da tane gaf bez da si razbrala a togava e mnogo kofti :booooomb:

damo sum pomognal 8)

traka
12-05-2008, 08:41
am az sym na 15 po4ti na 15 i predi nqkolko dni go pravih za 1vi pyt, priqtelqt mi za jalost systo go napravi за 1ви път и не може да спре и свърши в мен, за радост презерватива беше абсолютно здрав , и все пак малко се страхувам, не за сега ами за по нататък приготвила съм се за всеки слу4еи със таблетка "ескапеле" :o ама дори не знам как то4но да я исползвам а и като 4ета по други форуми какви проблеми има после с цикала се побърквам, хора помогнете ми ако стане гафа ще имам таблетка но за по нататък няма да имам 34лв за нова таблетка (все още я карам на джобни)
имам още няколко въпроси 1.кои презержатижи според жас са наи здрави?
И един малко по странен въпрос даите ми някоя техника как на приятелят ми " да му стане " :x по лесно, без да му го лапам защото колкото и да е странно ме е гнус и нямам намерение да го правя.
Може ли и някое пловдивчанче да ми препоръча някои добър гениколог или ако има нещо онлайн ето и скайп - ilina_tehova :) blagodarq predvaritelno :? :? :? :? :? :? [/i][/b]

Така като искате да правите секс, ще трябва и да се пазите. Щом използвате презервативи не стряскай толкова много(нали за тва ги ползвате), не е чак толкова често късането(пукане) на презерватива. не се шашкай от това толкова. Като искаш да правиш секс той върви ръка за ръка с отговорността!

По другия ти въпрос... мисля си, че и целувки и ласки ще му го вдигнат, все пак е момче, което е в такава възрст, че трябва да му става само от целувката ти.... и няма нищо лошо и гнусно в свирката както и в лизането, така че... ако тва не му помага пробвай да му галиш с ръка члена...

DarknessGirl
12-05-2008, 11:53
Трудно си обеснявам как казваш че сте от много време заедно..... и едва ли не аз от това разбирам че го "обичаш" ..... а в същото време те е гнус от твоят човек :razz: :? просто .... или ти е оставил съмнение че е нечистоплътен или ти просто си егоистка и не искаш да доставиш удоволствие на любимия си ! :( :-o

ubuntu
12-05-2008, 13:03
Таблетката експел се прилага анално и е за главобол ...!

x5er
12-05-2008, 15:22
za dobyr lekar - dr. Stavrev - za plovdiv govorya. No ako 34 leva ti se struvat mnojko za hapche, mislq che tozi doktor nqma da ti dopadne:) po dobre otidi pri JP i si vzemi pylnomoshtno. normalno e na tvoyata vuzrast da se preglejdash.

CanyH
12-05-2008, 15:26
Като бях малък много се дразнех, че момичетата на моята възраст ходят с мнооого по-големи от тях и не можех да разбера, защо. Колко съм бил тъп....
"Чичко Паричко" те чака някъде там!

chokolate_girl
12-05-2008, 15:31
ОМГ :shock: :shock: :shock: ,момиче ти наред ли си? :-o
НА 14 годинки си го правила ,леле :-o
И не ми е ясно,как си тръгнала да правиш секс , а казваш че не знаеш нищо за секса.Няма смисъл да чета на никому конско,защото няма смисъл,пък и не смятам,че аз съм човека.
Всяко дете трябва да се възпитава от родителя и да има контрол
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: