PDA

View Full Version : Скъсахме преди седмица и сега...

emily_1234
12-05-2008, 15:45
сега много ми липсва и се чудя дали да не му звънна да излезем и да поговорим....сега. Това много тъпо ли е ? :o проблема е че разбрах че си хванал някаква друга (да само след седмица) за да ме накара да се чувствам гадно. Въпреки това искам да го видя...много.. да му звънна или не :? :o

slun4ice_90
12-05-2008, 15:49
Т'ва,че ти проявяваш малко злоба като наричаш момичето:курва...К'о тря да значи?И защо ти се занимава с него? :-D Нали сте скъсали?Край и т'ва е.... 8)

emily_1234
12-05-2008, 15:51
Т'ва,че ти проявяваш малко злоба като наричаш момичето:к***а...К'о тря да значи?И защо ти се занимава с него? :-D Нали сте скъсали?Край и т'ва е.... 8)

ами неговите приятели така ми я описаха :o

slun4ice_90
12-05-2008, 15:54
Т'ва,че ти проявяваш малко злоба като наричаш момичето:к***а...К'о тря да значи?И защо ти се занимава с него? :-D Нали сте скъсали?Край и т'ва е.... 8)

ами неговите приятели така ми я описаха :o Щом на тях вярваш?!..тцтцтц Може и да я е хванал ей така да те дразни,но след като нямате нищо общо вече не си "трови нервите" с него...

mynichka
12-05-2008, 15:55
зависи само от чувствата ти ..ако са много силни звънни му :P

NaNa_SladuRana
12-05-2008, 15:57
nie puk skusahme predi 3 meseca i vse oshte mi lipsva,no ne sum trugala da mu hlencha,v tova,koeto iskash da napravish, nqma smisal,stegni se malko :)
P.S. sujelqvam za latinicata :oops:

PeopleAlwaysLeave
12-05-2008, 16:08
Кой кого скъса?
Ако наистина си е хванал нова само за да те дразни, то като му се обадиш ще изпълниш целта му. По-добре не му се обаждай. Ако момчето има някакви чувства към теб сам ще дойде.

nicolepcd
12-05-2008, 16:15
Първо разбери защо искаш да му се обадиш... има 3 варианта 8-)
1. Скучно ти е и се чудиш какво да правиш.
2. Имаш мнооооооооооооооого силни чувства и много искаш да го видиш (малко вероятно ;) )
3. И ти не знаеш 8-)

Аз на твое място не бих му се обадила, глупаво е да го търся първа :? Прекалено съм горделива 8-)

NaNa_SladuRana
12-05-2008, 16:18
2. Имаш мнооооооооооооооого силни чувства и много искаш да го видиш (малко вероятно ;) )
3. И ти не знаеш 8-)

Аз на твое място не бих му се обадила, глупаво е да го търся първа :? Прекалено съм горделива 8-)
и аз съм като теб,въпреки че това е лошо качество

slun4ice_90
12-05-2008, 16:21
3. И ти не знаеш 8-)

и аз съм като теб,въпреки че това е лошо качество Май и аз съм във вашия отбор... :D Обаче т'ва наистина е лошо нещо..Защото любовта е по-важна от тази гордост...

VerryBerry
12-05-2008, 16:21
липсва ти сега,защото не си свикнала без него,споко,след няколко седмици въобще няма да е така ;) не го търси

MaCe_Za_MiLi0nI
12-05-2008, 16:26
според менн ако много го харесваш или обичаш го потърси... :)

sweet_sorcerer
12-05-2008, 17:29
3. И ти не знаеш 8-)

и аз съм като теб,въпреки че това е лошо качество Май и аз съм във вашия отбор... :D Обаче т'ва наистина е лошо нещо..Защото любовта е по-важна от тази гордост...
Тц....за мен има едно нещо по-важно от гордостта - приятелството!Любовта даже не и близо до по-важна.....

miloto_girl_4e
12-05-2008, 17:33
Аз на твое място не бих издържала и щях да му звънна..
Може да не е най-правилният подход, но това щеше да иска сърцето ми..
Звънни му, поговорете, пък дано нещата се оправят :!: :)

PerfectStrang3r
12-05-2008, 17:55
Хич не му мисли, направи, каквото силно иска сърцето ти! Обади му се, поговорете, може да си изгладите отношенията.

slun4ice_90
12-05-2008, 17:59
3. И ти не знаеш 8-)

Тц....за мен има едно нещо по-важно от гордостта - приятелството!Любовта даже не и близо до по-важна..... В случая става дума за любов,затова се изразих така. :) Много са нещата по-важни от гордостта!

sentient_
12-05-2008, 18:00
и какво ако ти кажем недей да му званиш, ще ни послушаш така ли ? :-o

Lysit0
12-05-2008, 19:26
Детски истории....ако искаш да му докажеш,че си пораснала не се занимавай с детските му глупави истории.....искал да ти е гадно,аз лично това го приемам като детски игрички. :)

emily_1234
12-05-2008, 19:30
Благодаря ви много за отговорите :-) :) Взех се в ръце и осъзнах че като му се обадя ще спечели... И преди малко ТОЙ ми звънна... телепатия...така говорих с него и не изгубих тази въображаема "битка".. :)

beb4yy
12-05-2008, 21:21
Аз на твое място не бих издържала и щях да му звънна..
Може да не е най-правилният подход, но това щеше да иска сърцето ми..
Звънни му, поговорете, пък дано нещата се оправят :!: :)незнам защо и аз мисля така

hooliganka89
12-05-2008, 21:26
А,така.Детски работи.
Скъсала го,а сега иска пак да е с него.Като прасетата в обора,не яде,но и не дава на другото да яде.

xxXroshawkaXxx
12-05-2008, 21:41
Ако те е обичал истински не е щал да се хване с друга само за да ти е гадно..!! ;)

sweet_sorcerer
12-06-2008, 14:47
3. И ти не знаеш 8-)

Тц....за мен има едно нещо по-важно от гордостта - приятелството!Любовта даже не и близо до по-важна..... В случая става дума за любов,затова се изразих така. :) Много са нещата по-важни от гордостта!
Не и за мен :)

alkobalko
12-07-2008, 07:53
Най-разумно ще е да поговорите, а не да си правите детски номера.

hilary27
12-07-2008, 08:00
horaaaaa temata e prikluchila toi i se e obadil !!! stiga veche !!! :P

gPa3HuTeJl
12-07-2008, 08:20
Да. Обади му се или най - добре отиди у тях, почукай на вратата и в мига, в който отвори вратата му скочи в краката и почни да му се молиш да те прибере пак, защото си глупава и не е трябвало да правиш глупости, които да довед1т вр1зката до ФАТАЛНИЯ край..

emily_1234
12-07-2008, 18:41
horaaaaa temata e prikluchila toi i se e obadil !!! stiga veche !!! :P

OpenedSky
12-07-2008, 18:43
nie puk skusahme predi 3 meseca i vse oshte mi lipsva,no ne sum trugala da mu hlencha,v tova,koeto iskash da napravish, nqma smisal,stegni se malko :)
P.S. sujelqvam za latinicata :oops:

+

misinceto2808
12-07-2008, 19:13
зависи само от чувствата ти ..ако са много силни звънни му :P

+ 1