PDA

View Full Version : Златните "трикове" :) за GirLzZ

xXx_ThePrincess_xXx
12-06-2008, 14:34
Хайде сега всяка от нас да сподели някои "трикове" за привличане вниманието на някое момче.. какво правите за да започне да ви хареса и тем подобни...

Аз например гледам да бъда себе, като на срещи да се усмихвам повече :D :P :grin:

П.П. Тъпите коментари си ги задръжте за себе си :) ако не ви харесва темата просто не пишете :))

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 14:36
Предполагам, че си си харесала момче от училището и то не ти обр1ща внимание... и ти отчаяно т1рсиш помоща на " какичките " да споделят те как привличат внимание, за да можеш и ти да пробваш.... просто защото си грозна и момчето не те иска...
;)

xXx_ThePrincess_xXx
12-06-2008, 14:39
Предполагам, че си си харесала момче от училището и то не ти обр1ща внимание... и ти отчаяно т1рсиш помоща на " какичките " да споделят те как привличат внимание, за да можеш и ти да пробваш.... просто защото си грозна и момчето не те иска...
;)

всъщност не :) .. права си харесала съм си някое момче, но не търся решение за поблема си в тази тема .. просто поредната темичка за помощ на което и да е момиче с проблем при "свалките" :)

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 14:41
;)

всъщност не :) .. права си харесала съм си някое момче, но не търся решение за поблема си в тази тема .. просто поредната темичка за помощ на което и да е момиче с проблем при "свалките" :)

Сега вече разбрах какво ти е.... Ти си залухава!!!
Името ми... пише gPa3HuTeJl... ти ми викаш " права си "....
http://prikachi.com/files/468382n.gifhttp://prikachi.com/files/468382n.gifhttp://prikachi.com/files/468382n.gifhttp://prikachi.com/files/468382n.gifhttp://prikachi.com/files/468382n.gif [b]

pandelka
12-06-2008, 14:42
;)

еее как никога не спряхте да го бъркате с момиче ве ?

По темата : Просто тряя да бъдеш себе си..

soul1199
12-06-2008, 14:43
ysmihvam se,prosto vs,kazvat,4e,kogato se ysmihna vs zasiqva/ne se hvalq :) /,prosto budi sebe si i ne my dosajdai :)

sexita
12-06-2008, 14:45
Аз съм забелязала,че винаги се усмихвам много и имам един глупав срамежлив поглед,който не знам от къде го имам ама яко им действа.
Малко шегички и закачки и готово. :D

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 14:47
;)

маринке ма... к1де се изгуби ти ... ник'ва те няма... я гле'й няма ме за 5 дена и тука вече почвате да се притежавате... уу деба

pandelka
12-06-2008, 14:54
;)

маринке ма... к1де се изгуби ти ... ник'ва те няма... я гле'й няма ме за 5 дена и тука вече почвате да се притежавате... уу Д**а

Хмм дали ти не се изгуби ? 8-) .Аз даже си мислех,че си ме забравил 8-) .Ама ти винаги остана в мойте мокри сънища хХхахХахуХах :razz: .

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 14:56
Хмм дали ти не се изгуби ? 8-) .Аз даже си мислех,че си ме забравил 8-) .Ама ти винаги остана в мойте мокри сънища хХхахХахуХах :razz: .

хахах мокри с1нища... ма никой не притежавам, нали ?!?!?! :cry: Оня бунтарник ви е зел и двете... :lol:

pandelka
12-06-2008, 15:03

хахах мокри с1нища... ма никой не притежавам, нали ?!?!?! :cry: Оня бунтарник ви е зел и двете... :lol:

Не си поискал,не притежаваш :P . То може да се промени ; ).

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:06

Е то, че искам - искам... тре'а ли да питаш просто !?!?! :razz:

NaNa_SladuRana
12-06-2008, 15:09
Падни шумно в жълтия контейнер и щи привлечеш вниманието на ВСИЧКИ наоколо :D

pandelka
12-06-2008, 15:12

Е то, че искам - искам... тре'а ли да питаш просто !?!?! :razz:

Еми де да те знам 8-) .

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:13
слабост си ми отдавна... знаеш ме и то много добре ! 8-)

pandelka
12-06-2008, 15:22

Ем щом ТИ казваш.. 8-) ..Както доброто старо време.. аз не вярвах че ще засечем някога пак ... 8-)

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:25

Ем щом ТИ казваш.. 8-) ..Както доброто старо време.. аз не вярвах че ще засечем някога пак ... 8-)

уж... щяхме да се виждаме... нещо ми правеше заобиколки... аз нещо казах... и останах с впечатлението, че ми се с1рдиш... :-o

pandelka
12-06-2008, 15:29

уж... щяхме да се виждаме... нещо ми правеше заобиколки... аз нещо казах... и останах с впечатлението, че ми се с1рдиш... :-o

До едно време беше така .... заобиколките бяха щото аз исках нещо повече ...щот те бЯх харесала ... :oops: а после осъзнах,че може би не си пасваме достатъчно..и аз нз ко стана. 8-)

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:33

До едно време беше така .... заобиколките бяха щото аз исках нещо повече ...щот те бЯх харесала ... :oops: а после осъзнах,че може би не си пасваме достатъчно..и аз нз ко стана. 8-)

А аз точно от т'ва "харесване" ми беше чудно защото изобщо не си ме виждала и даже там ако не се л1жа... обичаше ли ме к'во беше... а представи си ако бях някой очилатко с п1пки по лицето ? К'во пра'им тогава ? Красавицата и звяра, а? :razz: а п1к можеше да се видим и видим дали ш'е си паснем.... т'ва тре'аше го решим по натат1ка.. 8-)

pandelka
12-06-2008, 15:36

А аз точно от т'ва "харесване" ми беше чудно защото изобщо не си ме виждала и даже там ако не се л1жа... обичаше ли ме к'во беше... а представи си ако бях някой очилатко с п1пки по лицето ? К'во пра'им тогава ? Красавицата и звяра, а? :razz: а п1к можеше да се видим и видим дали ш'е си паснем.... т'ва тре'аше го решим по натат1ка.. 8-)

Еее чак пък звяр... :shock: 8-) ..Пък и никога не е късно..пак може да си се видим..обаче тоя път ще знам кво искам . :P

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:42
Еее чак пък звяр... :shock: 8-) ..Пък и никога не е късно..пак може да си се видим..обаче тоя път ще знам кво искам . :P

не е к1сно... а и я кажи... к'во искаш ? :-) 8-)

pandelka
12-06-2008, 15:45

не е к1сно... а и я кажи... к'во искаш ? :-) 8-)

В момента нищо ;) . 8-)

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 15:46
като се видим друго яче ш'е мислиш 8-)

pandelka
12-06-2008, 15:47

Еми .. възможно е ... :) .

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 16:01

Давай да мислим за ден и час... 8-)

pandelka
12-06-2008, 16:28

Давай да мислим за ден и час... 8-)

Ааа пак почваме кат преди 8-) .

MakeMeFeel
12-06-2008, 16:30
gPa3HuTeJl няма да ми пипаш мацката 8-)

AFT
12-06-2008, 16:49
Ауе, на вас скайп не ви ли стига?

Kostadin_682
12-06-2008, 16:54
За кво' им е скайп като могат да спамят и тука :D 8-) :razz:

jghgh
12-06-2008, 17:59

Тъкмо щях да коментирам...

Ебаси тъпите п*тки тая пандела и тая MakeMeFeel, от няколко дена ги наблюдавам, баси дивите спамърки, по-специално втората, но тоя път по-яко спами панделата...
И, Дразнител, айде стига си дразнил, поне да беше оригинално... Кво нареждаш кой грозен и кой не? Нито я познаваш, нито нищо... Баси злобната муха... :?

Баси, как осрахте темата... Тва ли тряа да е първото впечатление на човек, пуснал темата си във форума?! Някви само го нареждат, а после му спамят... да си правя изводи тия много мнения от кво ги трупате...

пп."Как не му научихте ника"... Аре тихо всички звезди...

Деби гъзарите...

За авторката - да, естественото поведение печели точки, усмихнатия фейс също... никой не харесва сдухани и тъжни хора. Трябва и да умееш да си гъвкава, да се отпускаш по-лесно, но и да се държиш на ниво според момента и ситуацията... общо взето балансираните хора привличат, за жалост такива са малко, или всички са разхайтени пачи, или някви с вилици в устата.. търси някъде средата 8-)

pandelka
12-06-2008, 18:12

Ебаси тъпите п*тки тая пандела и тая MakeMeFeel, от няколко дена ги наблюдавам, баси дивите спамърки, по-специално втората, но тоя път по-яко спами панделата...
И, Дразнител, айде стига си дразнил, поне да беше оригинално... Кво нареждаш кой грозен и кой не? Нито я познаваш, нито нищо... Баси злобната муха... :?

Баси, как осрахте темата... Тва ли тряа да е първото впечатление на човек, пуснал темата си във форума?! Някви само го нареждат, а после му спамят... да си правя изводи тия много мнения от кво ги трупате...

Деби гъзарите...

За авторката - да, естественото поведение печели точки, усмихнатия фейс също... никой не харесва сдухани и тъжни хора. Трябва и да умееш да си гъвкава, да се отпускаш по-лесно, но и да се държиш на ниво според момента и ситуацията... общо взето балансираните хора привличат, за жалост такива са малко, или всички са разхайтени пачи, или някви с вилици в устата.. търси някъде средата 8-)

Нещо май мноо си позволяваш а?
Казваш как дразнител говори за някой без да го познава ...ами мили мой ти какви ни нарече току що без дори името ни да знаеш.. 8-) .Мн мраза някой да ми говори ква съм преди да погледне себе си .. И ако си тръгнал да говориш за мен,мейкмифеел и дразнител..само ш'ти кажа че си сбъркал пътя на славата! :д

Kostadin_682
12-06-2008, 18:13

Егати бруталната критика :razz: :razz: :razz:

MakeMeFeel
12-06-2008, 18:16

Деби гъзарите...

Нещо май мноо си позволяваш а?
Казваш как дразнител говори за някой без да го познава ...ами мили мой ти какви ни нарече току що без дори името ни да знаеш.. 8-) .Мн мраза някой да ми говори ква съм преди да погледне себе си .. И ако си тръгнал да говориш за мен,мейкмифеел и дразнител..само ш'ти кажа че си сбъркал пътя на славата! :д

Съгласна .. ! Говориш за дразнител и в същото време правиш същото .. :? Много си ми интересен честно .. Как по-точно прецени, че сме тъпи путки ? Някво шесто чувство или какво ? ейй .. как мразя такива като тебе не е истина..

aciko
12-06-2008, 18:18
БОЙ

MakeMeFeel
12-06-2008, 18:19
БОЙ

Не си струва да падаме на неговото ниво просто ;)

Kostadin_682
12-06-2008, 18:20
БОЙ

точно така ... :razz:

aciko
12-06-2008, 18:21
БОЙ

Да бе,как беше оная мисъл.

При двама спорещи,виновен е този който е по-умен ;Д

jghgh
12-06-2008, 18:22
Панделко, не ме заплашвай кат' гъзарка, че е убер жалко : )
Не знам дали си се засегнала, ама и слабо ме интересува.
Окей, "сбъркала" съм пътя, ся ще ми покажете кви сте велики и "тру" и ще ми се стесни форума ли? АхАаХхах на квадрат.
Или пък ще се разкараш до града ми да ме пребиеш, хе? 8-)

Мисля че критиката ми към вас е доста обоснована - може лично да не ви познавам, но по наблюдения казах кви ми се струвате, и не ми казвай че няма нищо лошо да спамите във всяка тема с лиготиите ви...

Не те съветвам да ми отговаряш, защото преди малко почти нищо не ми каза, даже леко се усмихнах на поста ти, интересен е.. Дори забавен като цяло - целия тон, цялата писанка, препинателните знаци и прочие. Най-важното че си те представих как ми го казваш...

Лека вечер, кукличке =]

пп. Ехо0, гъзетата... момиче съм...

pandelka
12-06-2008, 18:28
Окей, "сбъркала" съм пътя, ся ще ми покажете кви сте велики и "тру" и ще ми се стесни форума ли? АхАаХхах на квадрат.

Мисля че критиката ми към вас е доста обоснована - може лично да не ви познавам, но по наблюдения казах кви ми се струвате, и не ми казвай че няма нищо лошо да спамите във всяка тема с лиготиите ви...

Не те съветвам да ми отговаряш, защото преди малко почти нищо не ми каза, даже леко се усмихнах на поста ти, интересен е.. Дори забавен като цяло - целия тон, цялата писанка, препинателните знаци и прочие. Най-важното че си те представих как ми го казваш...

Лека вечер, кукличке =]

Абе я се шибай отзад и не ме занимавай бе убитак..

ScionOfStorm
12-06-2008, 19:07
хахахаха

панделката и тва
аххахахах

смешни сте =)

MakeMeFeel
12-06-2008, 19:12
хахахаха

панделката и тва
аххахахах

смешни сте =)

Ти също , ама решихме да ти спестим подробностите и да те оставим да си живееш живота ;)

woshata
12-06-2008, 19:14
ми аз лично си ръси простотии .. винаги се получава :lol: :lol: 8-) смисъл опитвам се да бъда забавна .. и все пак мила .. а не некъв пробит неандерталец дето само се хили и се чеша зад главата ии си върти кичурчето коса :lol: :lol: усмихвай се там и глей да не праиш изцепки .. аре успех 8-) :booooomb:

ScionOfStorm
12-06-2008, 19:40
хахахаха

панделката и тва
аххахахах

смешни сте =)

Ти също , ама решихме да ти спестим подробностите и да те оставим да си живееш живота ;)

доста яко затапваш

признавам.

ахахаха

MakeMeFeel
12-06-2008, 19:41
хахахаха

панделката и тва
аххахахах

смешни сте =)

доста яко затапваш

признавам.

ахахаха

Аз пък не мога да разбера какъв ти е проблема при положение, че на тебе никой нищо не ти е казвал...

aHeJlua
12-06-2008, 19:42

Деби гъзарите...

+1
мн ме зарадва мнението 8-)

gPa3HuTeJl
12-06-2008, 19:46

Лека вечер, кукличке =]

Можеш да си го навреш тоя Manson в путката, която ти е широка като попски р1кав и да си затвориш плювалника, фусто.

Kostadin_682
12-06-2008, 19:51

Лека вечер, кукличке =]

Можеш да си го навреш тоя Manson в п****та, която ти е широка като попски р1кав и да си затвориш плювалника, фусто.

Е това беше разкъртващо ... дойде, като гръм от ясно небе :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

ScionOfStorm
12-06-2008, 19:51
хахахаха

панделката и тва
аххахахах

смешни сте =)

доста яко затапваш

признавам.

ахахаха

Аз пък не мога да разбера какъв ти е проблема при положение, че на тебе никой нищо не ти е казвал...

сърбят ме пръстите да пиша

вие сте ретардирали

аз също.

достатъчно е ;р

MakeMeFeel
12-06-2008, 19:54

Лека вечер, кукличке =]

Можеш да си го навреш тоя Manson в п****та, която ти е широка като попски р1кав и да си затвориш плювалника, фусто.

Ето затова те обичаме 8-) :-)

UnHappyy
12-06-2008, 20:06
оо0 боже тфа ли ви е мястото да усерете темата на момичет0 :-x :-x сри ама яко нервите сички !!! няате ли къде да се зарибявате, да нареждате и т.н. .... пък т0я дето псува като каруцар е адски оригинален ...така ли се талк на момиче ве лешник :-x ти на колко си ..13 ? дебаа ... и от де и знаиш п*тката колко била.. сигнали от космоса ли получаваш |-(

П.П. по темата не вярвам в такиа неща кат0 трикове т.н ,всеки човек си има собствен чар ,на едни им е симпатичен на други не...няма сми да правиш нещо само защото някой ти е казал и при накои действа..единстеното което можеш да правиш е да бъдеш себе се (колкото е да е банално ) и да чакаш някой на който ще му допаднеш без трикове ,превземане ,мазане... :) :-)

MakeMeFeel
12-06-2008, 20:10
оо0 боже тфа ли ви е мястото да усерете темата на момичет0 :-x :-x сри ама яко нервите сички !!! няате ли къде да се зарибявате, да нареждате и т.н. .... пък т0я дето псува като каруцар е адски оригинален ...така ли се талк на момиче ве лешник :-x ти на колко си ..13 ? дебаа ... и от де и знаиш п*тката колко била.. сигнали от космоса ли получаваш |-(

П.П. по темата не вярвам в такиа неща кат0 трикове т.н ,всеки човек си има собствен чар ,на едни им е симпатичен на други не...няма сми да правиш нещо само защото някой ти е казал и при накои действа..единстеното което можеш да правиш е да бъдеш себе се (колкото е да е банално ) и да чакаш някой на който ще му допаднеш без трикове ,превземане ,мазане... :) :-)

а пък ти колко си оригинален/оригинална 8-) Не знае да пише , ама се обажда .. и ще си "талк" както си искаме и на когото си искаме !

jghgh
12-06-2008, 20:11

Pure простотия 8-)

fc
12-06-2008, 20:17
Маса зле сте. Защо им обеснявате неща, които те не могат да разберат.Яко тъпи путки. Тя и тази с аватара на Мерлин е яко тъпа също ама поне не дразни хората ^^.

jghgh
12-06-2008, 20:37
fc, изказа се.
Не вярвам да имаш впечатление за някой от четиримата ни, че да обобщаваш или просто побърза да се намесиш в зараждаща се интрига?
Не мога да разбера и как смееш да класифицираш без никакви обосновки...

MakeMeFeel - връх на наглото поведение... не ми се мисли ако такава си и в живота.. Щяла квото си иска и на когото си иска да приказва..
И някой ден като пуснеш тема и почнат да ти чатят и да те нареждат в нея ще има да им се нервиш.. и те ще ти кажат че ще праят квот си поискат...
Евала че си такова отговорно, умно момиче.. че мислиш когато действаш, че си съобразителна... евала просто...

Да изгубиш срама е нещо много лошо, а тъй като ви гледам вас с панделата и дразнителя.. какво да кажа :? Лошо, лошо..
Но к'во ли се обяснявам (мда, тука съм съгласна с fc) - не вярвам да ме разберете или да си преустановите поведението..
Айде псувайте щом само това знаете..
Моето отношение поне е обосновано щото не скитосвам форума от вчера и ви виждам дивите, нагли, злобни манталитети... :?

Толкова за днеска... уморих се от простотия... уморих се да споря за правда, то е ясно че простакът винаги ще те победи - я с колоритни псувни и изречения, я с инат и простотия... дано се очовечите, щото поведението ви на нищо не мяза ;)

fc
12-06-2008, 20:51
Не съм ти чел всичките мнения, но съм запомнил някои и съм останал с такива впечатления.Форума го посещавам от 4-5 години и рядко взимам участие в някоя тема и съм виждал всякакви работи тук.(не ми гледайте дата на регистрация на този акаунт имал съм поне още 5). Дразнител и останалите форумни тарикатчета дето са мислят за по-умни от останалите са на едно и също ниво с тях.Аз приключвам до тук.

MakeMeFeel
12-06-2008, 20:52
Еми да такава съм ... Не съм от мишките , които се скатават само и само, за да не направят лошо впечатление на някой. Слабо ме интересува мнението на останалите за мене . Ако ме интересуваше , може би щях да се засегна от казаното до тука . Аз не виждам къде съм напсувала някой , така че просто спри да говориш наизуст. Както ти , така и fc нямате абсолютно никакво право да говорите каквото и да било при положение , че както каза pandelka , даже и имената ни не знаете. Може и тъпи путки да сме , както казвате всички.Не виждам с какво основание го казвате обаче просто повтаряте заучени фрази, колкото да има какво да кажете. Въпреки всичко , аз нямам лошо мнение за която и да било от вас. И мисля , че всичко това в момента е напълно излишно, още по-малко пък мнението на fc , което няма нищо общо с всичко изписано до тука.
Да, пускала съм тема, да осирали са ми я и какво от това ?! Животът ми не зависи от това дали ще ми осерат поредната тема. Все пак мисля, че живеем в свободна държава и всеки има право да си прави каквото поиска без някой да му държи сметка за това.

Abigoria
12-06-2008, 21:06
Да, продължавайте да решавате сложните си, изключително важни за мене и всички останали, житейски дилеми в темата на момичето... Скайп е за загубеняци, нали?

ПТ: Повтарям се, но: бъди себе си...

ПП: Аз съм на мнението на jghgh...

jghgh
12-06-2008, 21:08
Омг, какво наизуст съм казала?!

Тук не опира въпроса до тва дали ти зависи живота от една темичка или не! Въпроса е принципен и поведенчески ако ме разбираш...
Знаеш че критиката е напълно вярна и градивна и тва те озлобява, наУи тъй?
Да пък, осирате всяка възможна тема с лигавите ви простотии и чатчета...

Също така не опира въпроса до т'ва дали си "мишка" и дали се скатаваш... Ти от някво елементарно възпитание трябва да се съобразяваш малко... Окей, не ти пука за мнението на другите, не ти пука кво впечатление правиш - ми доре, това обаче НЕ ЗНАЧИ че имаш право да осираш теми и да си мислиш че ти е позволено и че е правилно...

Окей, в конкретния случай ти не си нареждала, но си позволих да те обидя, защото по принцип спамиш с адските глупости, всяка тема я правиш на чат заедно с други твои дружки...
Еми мен това ме дразни, съжалявам. ;) Дразня се като цъкам теми да виждам как дразнителя обижда, как ти и панделката се лиготите с целувчици, свалки, бонбонки, простотии..
Емм за тая работа си има чат теми, ЛСта, скайпове и други такива неща...

Правете форума малко по-приятно място за пребиваване, моля ви. Лично мен ме нервите.
А особено за кухата злоба на Дразнителя да споменавам ли пак? Ей така обижда, щото му се изкарва яда на някого и т.н.. Неговото включване в темата че авторката е грозна беше.. потрес о.О И не ми казвайте че моето е същото. Както казах - да, не ви познавам, но поне имам впечатления от вас, които за енти път казвам, са лоши....

MakeMeFeel
12-06-2008, 21:14
Еми добре, тогава за какво го казваш само на мене ?! Нито аз , нито pandelka имаме нещо общо със "злобата" на дразнителя ...

Аз спирам вече.. не защото нямам какво да кажа .. просто мисля, че от тук нататък каквото и да кажем и аз и ти ще бъде абсолютно ненужно , защото просто тъпчем на едно място ...

xXx_ThePrincess_xXx
12-07-2008, 01:21
Омг, какво наизуст съм казала?!

Тук не опира въпроса до тва дали ти зависи живота от една темичка или не! Въпроса е принципен и поведенчески ако ме разбираш...
Знаеш че критиката е напълно вярна и градивна и тва те озлобява, наУи тъй?
Да пък, осирате всяка възможна тема с лигавите ви простотии и чатчета...

Също така не опира въпроса до т'ва дали си "мишка" и дали се скатаваш... Ти от някво елементарно възпитание трябва да се съобразяваш малко... Окей, не ти пука за мнението на другите, не ти пука кво впечатление правиш - ми доре, това обаче НЕ ЗНАЧИ че имаш право да осираш теми и да си мислиш че ти е позволено и че е правилно...

Окей, в конкретния случай ти не си нареждала, но си позволих да те обидя, защото по принцип спамиш с адските глупости, всяка тема я правиш на чат заедно с други твои дружки...
Еми мен това ме дразни, съжалявам. ;) Дразня се като цъкам теми да виждам как дразнителя обижда, как ти и панделката се лиготите с целувчици, свалки, бонбонки, простотии..
Емм за тая работа си има чат теми, ЛСта, скайпове и други такива неща...

Правете форума малко по-приятно място за пребиваване, моля ви. Лично мен ме нервите.
А особено за кухата злоба на Дразнителя да споменавам ли пак? Ей така обижда, щото му се изкарва яда на някого и т.н.. Неговото включване в темата че авторката е грозна беше.. потрес о.О И не ми казвайте че моето е същото. Както казах - да, не ви познавам, но поне имам впечатления от вас, които за енти път казвам, са лоши....

браво ... съвсем съгласна (нищо лично) ... просто си адски права във всичко което каза :)

по темата: един въпрос - защо всички мислите че искам да ми помогнете как да се справя и харесам на някое момче бе хора ?! Нее, просто пуснах темата, знам ли, за да видим как всяка една от нас се справя със тези така наречени "трикове" :))

Надявам се да няма вече подобни спамове и отговорите по темата да продължат ;]]

BaiToq
12-07-2008, 06:47
Хайде сега всяка от нас да сподели някои "трикове" за привличане вниманието на някое момче.. какво правите за да започне да ви хареса и тем подобни...

Аз например гледам да бъда себе, като на срещи да се усмихвам повече :D :P :grin:

П.П. Тъпите коментари си ги задръжте за себе си :) ако не ви харесва темата просто не пишете :))
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Уникално.................................. ........
Така не се бях смял отдавна :lol: :lol: :lol:

"Бъди себе си"-егати ИЗТЪРКАНОТО клише 8-)
Ми кой да съм,бе???Чичо Пенчо
от втория етаж ли???

Бахти пишман-помагачите.....

:grin: :grin: :grin:

moon_flower
12-07-2008, 14:36
Хора,за какво изобщо се карате и правите интриги.В крайна сметка никой няма да накара другия да се промени...
Глупавото в цялата работа е,че темата се превърна в един спор и почти няма човек,който да е дал отговор на момичето.

И по темата:За мен специални трикове няма.Зависи с каъв човек излизаш.На един може и да действа даден "трик",на друг може да му се стори глупав и отблъскващ.

midle
12-07-2008, 15:58
Момичета , ако искате да се захванете с момче , с което да ходите по градинките да си пускате езичета и да си пишете по скайп вземете за пример задявката между мухата и плейбойчето... Но ако искате да си прекарвате диви нощи се внедрете в някоя компания с жени които ходят по клубовете без гаджетата си и търсят спасение от иначе сивия им живот.