View Full Version : Какво искате ?
Serseri91
12-06-2008, 20:30
Добър вечер.Честит празник на именниците и т.н.
Ехх и на мен ми се наложи да пиша в този раздел на форума.Винаги съм гледал на живота като на игра, винаги съм се забавлявал каквото и да става.Аз съм човек с твърдо като камък сърце, дори когато дядо умря и брат ми падна от утробата на майка когато тя беше бременна в 8мия месец не съм изронил дори сълзица, а да не говорим факта, че като цяло ми беше все тая и продължих с мисълта: "И да плача и да тъжа то няма да се върне ".Е ето, че сега вече вземам някакво отношение към нещата, най-вече към отношенията ми с момичетата.
Най-накрая реших да се задомя 8-) и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше курва, а сега много се заинтересува от нея... идиот.
Та заради това момиче жертвах много приятелства и добри отношения с много хора, също и тя.Сега като си говорим, усещам че не е щастлива.След като я попитах тя каза, че не е ?! Предишния й приятел не й обръщаше никакво внимание - аз и го дадох достатъчно.Показах и грижовност - каквато тя не е виждала от друг, а всяко момиче би било щастливо ако получи това което й давам аз.Ето, че тя не е...Каза, че не може да забрави предишния си - добре все още продължавам да й давам време да свикне с мен.И ПАК И ПАК тя не е щастлива ?!Хайде бе, стига вече !Какво друго искате бе :shock:
И отново ми мирише, че няма да се задържим много и с това момиче. :x
ПП: Мамка му ... ](*,)
sweet_sorcerer
12-06-2008, 20:56
Добре дошъл в света на момичетата! Да те светна,ние никога не знаем какво искаме...Според мен тя не е щастлива,защото, както ти каза, се е изпокарала със сума хора и сега,когато има само теб се чуди струвало ли си е...А това, че ти и правиш всичко,което другия не е направил - ами може би точно там е проблема.Или може би наистина и трябва време да свикне с теб.Айде късмет! :)
Serseri91
12-06-2008, 21:04
Как да стани? Може ли всичко да е перфектно в живота ви? А трябва ли? Не можете ли да направите компромиси ? Или трябва само ние да даваме .. ?
Глупава работа. :booooomb:
Най-накрая реших да се задомя 8-) и да си намеря сериозна приятелка.
Това не се "решава",пич.
И аз утре искам
да се задомя и да имам деца,
ама дали някой друг иска...
Serseri91
12-07-2008, 07:41
Най-накрая реших да се задомя 8-) и да си намеря сериозна приятелка.
Това не се "решава",пич.
И аз утре искам
да се задомя и да имам деца,
ама дали някой друг иска...
Да съм казал, че това ми е проблема ? 8-[ 8-[ Отчайвам се все повече и повече ... :?
прави нещата не защото трябва,а защото самия ти ги искаш... (грижи се за нея,обръщай и вниманив и весичко което си изброил,но не защото така е редно да задържиш едно момиче,за защото ти самия го чувстваш и искаш) Както са казали хората :Насила хубост не става... ако нещата се случват от само себе си,а не така по списък какво трябва и какво не трябва да правиш може би ще е различно... поне аз така си мисля!Късмет
Ехх и на мен ми се наложи да пиша в този раздел на форума.Винаги съм гледал на живота като на игра, винаги съм се забавлявал каквото и да става.Аз съм човек с твърдо като камък сърце, дори когато дядо умря и брат ми падна от утробата на майка когато тя беше бременна в 8мия месец не съм изронил дори сълзица, а да не говорим факта, че като цяло ми беше все тая и продължих с мисълта: "И да плача и да тъжа то няма да се върне ".Е ето, че сега вече вземам някакво отношение към нещата, най-вече към отношенията ми с момичетата.
Най-накрая реших да се задомя 8-) и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше к***а, а сега много се заинтересува от нея... идиот.
Та заради това момиче жертвах много приятелства и добри отношения с много хора, също и тя.Сега като си говорим, усещам че не е щастлива.След като я попитах тя каза, че не е ?! Предишния й приятел не й обръщаше никакво внимание - аз и го дадох достатъчно.Показах и грижовност - каквато тя не е виждала от друг, а всяко момиче би било щастливо ако получи това което й давам аз.Ето, че тя не е...Каза, че не може да забрави предишния си - добре все още продължавам да й давам време да свикне с мен.И ПАК И ПАК тя не е щастлива ?!Хайде бе, стига вече !Какво друго искате бе :shock:
е там ти е грешката... обръщаш и много внимание... и тя ще се прави на нещастна само и само да и обръщаш внимание... и след като и писне това, ще ти бие шута...
приятелите не се жертват за момиче... ако момиче е пречка между теб и човек, когото смяташ за приятел... значи момичето не си заслужава :)
И аз съм пробвала, когато съм влюбена в някой да го забрава, като съм с някой друг. Не се получава. Тя трябва САМА да си преживее бившия. Ти не можеш да й помогнеш. Щом обича друг, колкото и внимание, и нежност да й даваш, тя пак няма да е щастлива.
sentient_
12-07-2008, 09:09
Това е поредното доказателство че жените не знаят какво искат!
Момичетата незнаят какво искат или искат всичко и всички.Няма да забрави бившия не защото държи на него,а само защото и трябва още едно ммоче което да се върти около нея. :)
Serseri91
12-07-2008, 11:01
прави нещата не защото трябва,а защото самия ти ги искаш... (грижи се за нея,обръщай и вниманив и весичко което си изброил,но не защото така е редно да задържиш едно момиче,за защото ти самия го чувстваш и искаш) Както са казали хората :Насила хубост не става... ако нещата се случват от само себе си,а не така по списък какво трябва и какво не трябва да правиш може би ще е различно... поне аз така си мисля!Късмет
Аз наистина обичам да глезя момичетата.Както каза, идва ми отвътре да съм грижлив и внимателен.
Serseri91
12-07-2008, 11:04
Най-накрая реших да се задомя 8-) и да си намеря сериозна приятелка.Добре де пробвах с много момичета, давах им точно това което им трябва и искат, и накрая пак бяха недоволни.Не веднъж, нито дваж - това се повтаря от година може би.Сега наскоро тръгнах с едно момиче, тя е бивша приятелка на мой съученик, след като всички разбраха аз се оказах най-черния - защото съм тръгнал с нея.Как съм можел да го направя да предам приятелството и куп глупости.До преди 1 седмица той я наричаше к***а, а сега много се заинтересува от нея... идиот.
е там ти е грешката... обръщаш и много внимание... и тя ще се прави на нещастна само и само да и обръщаш внимание... и след като и писне това, ще ти бие шута...
приятелите не се жертват за момиче... ако момиче е пречка между теб и човек, когото смяташ за приятел... значи момичето не си заслужава :)
Те не ми бяха истински приятели, защото и те ми го направиха същото.Аз не обърнах внимание тогава на случилото се, но когато сега е на моята глава те се сетиха, че трябва като цяло да се намесят в ситуацията. :?
Serseri91
12-07-2008, 15:15
Добра новина ! :grin:
Сдобрила се е с една от тези, с които се беше скарала заради мен.
Сега с тази случка се надявам нещата да се подобрят :|
jambo_bs
12-07-2008, 15:21
Момичета :D Само това мога да кажа ! :)
nicolepcd
12-07-2008, 15:41
Момичетата са шматки и яко дразнят! Не знаят кво искат и... пфуу, що съм се родила момиче 8-) А щом и тази не е щастлива, не се прави на идиот да й ходиш по гъза... има и други, не е казано, че точно сега трябва да си имаш гадже... има време за всичко, не си трови нервите с женски същества :)))
Serseri91
12-07-2008, 15:46
Момичетата са шматки и яко дразнят! Не знаят кво искат и... пфуу, що съм се родила момиче 8-) А щом и тази не е щастлива, не се прави на идиот да й ходиш по гъза... има и други, не е казано, че точно сега трябва да си имаш гадже... има време за всичко, не си трови нервите с женски същества :)))
Това е, че никога не съм се ядосвал за момичета.Каквото и да става аз ги подминавах без ядове, но ето че с това момиче нещата са по - различни - за това се инатя да продължа напред с нея.Нещо в нея е по - различно .. :grin:
soul1199
12-07-2008, 16:06
moje bi trqbva da se razdelite,prosto 6om ne e 6astliva,nqma smisal da se izmu4vate i dvamata :?
Serseri91
12-07-2008, 17:18
moje bi trqbva da se razdelite,prosto 6om ne e 6astliva,nqma smisal da se izmu4vate i dvamata :?
Извинявай, ама за какъв ме имаш?
Определено не се отказвам от нещо само защото съм срещнал няколко трудности.Ако на теб ти отърва да бягаш от проблемите - давай, продължавай в същия дух..
soul1199
12-07-2008, 18:46
Определено не се отказвам от нещо само защото съм срещнал няколко трудности.Ако на теб ти отърва да бягаш от проблемите - давай, продължавай в същия дух..vij sq,az ne sum kazvala,n6 za men,a za teb,ami,kakto iska6 az prosto ti kazvam,ama tq ne e li 6astliva :? pomisli za neq
ImmortalForever
12-07-2008, 18:52
Аз лично искам спокойствие.За другите не знам!
И аз съм пробвала, когато съм влюбена в някой да го забрава, като съм с някой друг. Не се получава. Тя трябва САМА да си преживее бившия. Ти не можеш да й помогнеш. Щом обича друг, колкото и внимание, и нежност да й даваш, тя пак няма да е щастлива.
Абсолютно вярно
Serseri91
12-07-2008, 19:24
Определено не се отказвам от нещо само защото съм срещнал няколко трудности.Ако на теб ти отърва да бягаш от проблемите - давай, продължавай в същия дух..vij sq,az ne sum kazvala,n6 za men,a za teb,ami,kakto iska6 az prosto ti kazvam,ama tq ne e li 6astliva :? pomisli za neq
Нещата се промениха малко тази вечер.Сега ми се струва по - щастлива.Също и открих, че тя иска да бъде ревнувана :? Е не съм ревнив, но предполагам ще успея да намеря някаква ревност в мен :-D
Аз лично искам спокойствие.За другите не знам!
Това спокойствие няма да ти падни от небето като подарък за Коледа.
OpenedSky
12-07-2008, 20:41
леле мекия ти акцент яко дразни , но ... аз ако бях на нейно мяст щях да те скъсам - повечето не търсим спокойствие и всичко хубаво без да се борим, ние искаме някаква трудности нещо което да ни накара да се замилим над нещата ,а не ... както ти правиш да я глезиш и милваш по цял ден и да и тичаш зад гъза