View Full Version : Какво да купя на наще за Коледа?
kvosekiorish
12-07-2008, 19:46
Момиче съм,искам да купя нещо на нашите за Коледа..Имахме си малко проблеми,та сега джобните са ми доста намалени,така че само се сещате че искам да е нещо по евтинко но да се зарадват :) идеи ? :)
Ami,ne moje da se kaje,che ima nqkakuv opredelen podaruk za roditeli.Izlez,razgledaj u shte namerish neshto,koeto da ti haresa i da e s dobra cena.Uspeh.Mojesh da spodelish kakvo kupi,bi bilo interesno. :)
GabisiTa
12-10-2008, 16:46
Ваша обща снимка в красива рамка или някакъв сувенир :)
Jumbie483
12-10-2008, 17:52
на майка ти готварска книга, на баща ти мъжка козметика...
аз това подарих миналата година :)
Naughty_
12-11-2008, 07:28
в магазините по левче има много хубави ,евтини,коледни неща :)
Аз миналата година на бъдещата свекърва купих коледна покривка,а на майка ми чехлички :)
xSaShEtOx
12-11-2008, 17:30
На баща ти компютър, а на майка ти Ipod Apple, а за къщата можеш да вземеш и система за домашно кино и 42 инчова плазма, няма да ти излезе повече от 3500 - 4000 лв, спокойно :D
IvoKabakov
12-11-2008, 23:04
Момиче съм,искам да купя нещо на нашите за Коледа..Имахме си малко проблеми,та сега джобните са ми доста намалени,така че само се сещате че искам да е нещо по евтинко но да се зарадват :) идеи ? :)
Сигурен съм, че знаеш с какво обича майка ти да се занимава в свободното си време , както и баща ти. Ако не си обърнала внимание - направи го! Така по-лесно ще откриеш отговора :) Това, с готварската книга не ми се види много добра идея щото няма как да няма готварска книга в една къща. Пък и с интернет рецептите веднага "изкачат". Пиши нещо по-конкретно може и да успеем да ти помогнем :)
psychopath
12-12-2008, 08:47
еми не познаваме вашите...как да те насочим...
кажи поне с какво се занимават
за човек с малко средства мисля, че е най-удачно да вземеш някакви сувенири или например някой як шал с шапка или нещо подобно зимно.... :)
може да им вземеш и някои шарени чаши- една за единия и една за другия, да си отиват една с друга и да са им комплект, да си личи, че са отбор :-D
Ние с брат ми мислим да се снимаме и да им направим джобни календарчета с наша снимка :) Освен това ще им вземем и по една блуза. Мисля, че е готина идея ако имате хубава семейна снимка, да купиш хубава рамка и това да им подариш. Ние и взехме преди време рамка, само че нямахме снимка, та като им я подарявахме, им казахме, че това е рамка за семейна снимка :)
Можеш да вземеш на баща си някакви отверки, ако обича да човърка техниката - дори и да има някакви, все някоя отвертка или гаечен ключ му липсва :-D
На майка си можеш да подариш и ваза например. Или чаши за вино, ракия, кафе - каквото обичат да пият вашите. Тенджери и тигани обаче ми струват като намек за задълженията, които майка ти има у дома, и не ми изглежда подходящо.
Можеш и да им направиш специална коледна закуска - да станеш рано на 25-ти, да сложиш цветя и свещи на масата, да опечеш курабийки, или пък някакви палачинки или нещо друго за закуска, кафе - правила съм нещо подобно за рождения ден на майка ми и тя се зарадва.
страхотно
аз много бих се зарадвал на една ОТВЕРКА/ОТВЕРТКА :(
Forest_girl
12-12-2008, 15:02
Ти най-добре ги познаваш. Помисли на какво биха се зарадвали. Не е важно да е скъпо, а да е от сърце :-)
страхотно
аз много бих се зарадвал на една ОТВЕРКА/ОТВЕРТКА :(
За правописа си прав :) Пък за това, че може би няма да се зарадва... може би си прав :) Ще го имам в предвид като купувам подаръци :-D