.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да купя на наще за Коледа?

Момиче съм,искам да купя нещо на нашите за Коледа..Имахме си малко проблеми,та сега джобните са ми доста намалени,така че само се сещате че искам да е нещо по евтинко но да се зарадват идеи ?

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ami,ne moje da se kaje,che ima nqkakuv opredelen podaruk za roditeli.Izlez,razgledaj u shte namerish neshto,koeto da ti haresa i da e s dobra cena.Uspeh.Mojesh da spodelish kakvo kupi,bi bilo interesno.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен
    Сувенирно нещо?!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ваша обща снимка в красива рамка или някакъв сувенир
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

на майка ти готварска книга, на баща ти мъжка козметика...
    аз това подарих миналата година

в магазините по левче има много хубави ,евтини,коледни неща
    Аз миналата година на бъдещата свекърва купих коледна покривка,а на майка ми чехлички

Град
    At the world's end
    На баща ти компютър, а на майка ти Ipod Apple, а за къщата можеш да вземеш и система за домашно кино и 42 инчова плазма, няма да ти излезе повече от 3500 - 4000 лв, спокойно
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Re: Какво да купя на наще за Коледа?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Момиче съм,искам да купя нещо на нашите за Коледа..Имахме си малко проблеми,та сега джобните са ми доста намалени,така че само се сещате че искам да е нещо по евтинко но да се зарадват идеи ?
    Сигурен съм, че знаеш с какво обича майка ти да се занимава в свободното си време , както и баща ти. Ако не си обърнала внимание - направи го! Така по-лесно ще откриеш отговора Това, с готварската книга не ми се види много добра идея щото няма как да няма готварска книга в една къща. Пък и с интернет рецептите веднага "изкачат". Пиши нещо по-конкретно може и да успеем да ти помогнем

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми не познаваме вашите...как да те насочим...
    кажи поне с какво се занимават

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    за човек с малко средства мисля, че е най-удачно да вземеш някакви сувенири или например някой як шал с шапка или нещо подобно зимно....
    може да им вземеш и някои шарени чаши- една за единия и една за другия, да си отиват една с друга и да са им комплект, да си личи, че са отбор

Супер фен Аватара на Riot
    Нищо
    Моля ?!

Град
    Горна Оряховица
    Ние с брат ми мислим да се снимаме и да им направим джобни календарчета с наша снимка Освен това ще им вземем и по една блуза. Мисля, че е готина идея ако имате хубава семейна снимка, да купиш хубава рамка и това да им подариш. Ние и взехме преди време рамка, само че нямахме снимка, та като им я подарявахме, им казахме, че това е рамка за семейна снимка
    Можеш да вземеш на баща си някакви отверки, ако обича да човърка техниката - дори и да има някакви, все някоя отвертка или гаечен ключ му липсва
    На майка си можеш да подариш и ваза например. Или чаши за вино, ракия, кафе - каквото обичат да пият вашите. Тенджери и тигани обаче ми струват като намек за задълженията, които майка ти има у дома, и не ми изглежда подходящо.
    Можеш и да им направиш специална коледна закуска - да станеш рано на 25-ти, да сложиш цветя и свещи на масата, да опечеш курабийки, или пък някакви палачинки или нещо друго за закуска, кафе - правила съм нещо подобно за рождения ден на майка ми и тя се зарадва.

Супер фен Аватара на Riot
    страхотно
    аз много бих се зарадвал на една ОТВЕРКА/ОТВЕРТКА
    Моля ?!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ти най-добре ги познаваш. Помисли на какво биха се зарадвали. Не е важно да е скъпо, а да е от сърце

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    страхотно
    аз много бих се зарадвал на една ОТВЕРКА/ОТВЕРТКА
    За правописа си прав Пък за това, че може би няма да се зарадва... може би си прав Ще го имам в предвид като купувам подаръци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си