View Full Version : перфектния план как да кажеш на някого че го харесваш :D
linkinpark6666
12-07-2008, 21:06
предполагам че ви се е случвало да харесвате някого и да ви е срам да му кажете или по -скоро да ви е страх от реакцията му. има един мн качествен вариант! Дегизирате се като храст,преследвате харесвания от вас човек и му казвате в ухото ''Много те харесвам! П.С. Казвам се...(вашето име)". На другия ден цялото даскало знае, вие емигрирате в някоя затънтена страна и си сменяте името!! обаче ако все пак този вариант не ви е по вкуса предложете ваш!!! :wink:
sladur4etyYy
12-07-2008, 21:07
опит за остроумие ли долавям? 8-)
linkinpark6666
12-07-2008, 21:08
не,просто се отчаях и търся алтернативни варианти :)
Хах, да, и аз държа да отбележа че не беше много забавно решение.
Ето ти моето - в никакъв случай не признаваш чувствата. И тва е истината, и тва ще си остане.
Действия > думи.
Самопризнанията смучат, но не ми се повтаря пак едно и също.
GregoryHouse
12-08-2008, 10:10
Провиси я през 7мия и кажи "Обичам теееееееее. А кажеш на някой целуваш ей онова мъхясалото паве доле...."
linkinpark6666
12-08-2008, 10:43
момиче съм :) и сори ако на някой не му харесва моя вариант нали целта е да се предложи друг :)
Всяка любов си има своята уникална история.
Точно това й е готиното на любовта. :) Всеки път се чувстваш различно.
Чувствата не се изказват с думи, а се доказват с действия.
OpenedSky
12-08-2008, 11:49
+ най-сетне нещо , което се отличава :smt049
MakeMeFeel
12-08-2008, 11:52
Ех, че забавни хора си имаме в тоя форум ... :?
http://imgdump.info/data/media/46/Truck%20of%20Fail.jpg
DiScOnEcTeD
12-08-2008, 15:11
ми отиди и просто и кажи :D :D :D
UNrealPoWeR
12-08-2008, 18:40
Хващаш 1 летва АМА ДЕБЕЛА... ПРААС през врата и после като падне му остави бележка: Обичам те ТОДОР (примерно) и бягаш. Ако оживее е твой ;)
Отиваш при него, дърпаш го настрана, казваш "Много те харесвам", целуваш го по бузата и бягаш към близката тоалетна, умряла от срам. =О
А може и да му извикаш от най-малко 50м "Але, грозен, кефиш ме, щи пръдна" (чух един шестокласник да го казва на любовта си от съседния клас, хъх, трогателно си беше). Ще остане очарован.
Провиси я през 7мия и кажи "Обичам теееееееее. А кажеш на някой целуваш ей онова мъхясалото паве доле...."
+1 :D :D
по-тъпо не можа ли да го измислиш?
DiScOnEcTeD
12-09-2008, 10:42
Хващаш 1 летва АМА ДЕБЕЛА... ПРААС през врата и после като падне му остави бележка: Обичам те ТОДОР (примерно) и бягаш. Ако оживее е твой ;)
+ 111111 :lol: :lol:
EarthShaker
12-09-2008, 14:07
"Але, грозен, кефиш ме, щи пръдна" (чух един шестокласник да го казва на любовта си от съседния клас, хъх, трогателно си беше).
дечицата са толкова чисти и искрени в чувствата си! можем да научим много от тях 8-)
TheNewReligion
12-09-2008, 15:29
Проучи от къде и кога точно ще мине твоя възлюбен. Качи се на най-близката сграда и чакай. Като видиш, че се задава се хвърли в/у него. Ако, не си сбъркала човека и по някаква случайност сте в съседни парцели, 100% ще разбере, че го харесваш.
blondeVIP
12-09-2008, 15:45
Хмм интересни предложения имате всички...За миг дори се замислих как преследвам някого дегизирана като храст :shock:
Всъщност аз съм на мението на всички които смятат, че действияте често казват повече от думите, така че не е нужно да застанеш пред Него/нея и да кажеш: "Лудо влюбен/с съм в теб..." , но ако все пак държиш да е така...Просто отиди и го кажи...Романтични (примерно) начини да го кажеш няма, има правилни :D
Добре обяснете ми само едно нещо : защо повечето се опитвате да бъдете интересни с тъпите си предложения (лошото е, че направо сте жалки) ... като нямате желание да помагате или да давате смислен отговор в темата недейте да пишете ...
sh3_1s_7h3_0n3
12-09-2008, 21:41
Знааачи в последно време забелязвам една особено интересна тенденция от страна на моя приятелка. Тя си харесва някого, тюхка се 15-20 минути как да му привлече вниманието, какво да му каже и т.н, накрая отива, потупва го по рамото и му казва: "Здравей, как си? Амиии...аз всъщност исках само да ти кажа, че много те харесвам". Усмихва му се и си тръгва.
Аз бях като втрещена. Защото тя не е на 12 години. И на 15 не е. Обаче го прави много естествено и наивно. Като в 5 клас. И определено има резултат... или поне при нея. :)
Luda_do_poluda
12-09-2008, 21:48
жестоко :) Абе отиваш при човека и например ако сте в дискотеката - поливаш го с бутилка или чаша алкохол и му казваш "Извинявай ще го изближа ,за да не ти е мокро ..." или някакъв подобен тъпизъм
mickelangelo
12-10-2008, 09:29
Кажи го пред всички ... така после .. на останалите ще им е тъпо да говорят и обсъждат ... ;) просто няма ад е интересно ..
soul1199
12-10-2008, 09:33
am po-dobre deistvai,ot dymite nqma,koi znae,kolko polza :(
evelinka1122
12-10-2008, 10:54
direktno prqmo i v o4ite! :)
AngelofHeaven
12-12-2008, 07:48
предполагам че ви се е случвало да харесвате някого и да ви е срам да му кажете или по -скоро да ви е страх от реакцията му. има един мн качествен вариант! Дегизирате се като храст,преследвате харесвания от вас човек и му казвате в ухото ''Много те харесвам! П.С. Казвам се...(вашето име)". На другия ден цялото даскало знае, вие емигрирате в някоя затънтена страна и си сменяте името!! обаче ако все пак този вариант не ви е по вкуса предложете ваш!!! :wink:
Само не разбрах какъв храст :-o защото ако объркаш вида храст и той не съвпадне със растителността в региона :shock: какво ще правиш тогава :-k
ПС. можеш да добавиш и някоя китка сред листата и клонките 8) :D
Браво!!!Браво!!!
Много си забавен!!!
Продължавай в същия дух!!!
summergir1
12-12-2008, 16:32
като порастнеш ще ти дойде музата :-s
Абе някой ден ще се срещнеш със същия проблем лице в лице и сигурно отново ще ти е "тооооолкова смешно"...
Хах,днес ми разказаха как едно момче отишло при момичето,което харесва,и го попитало"Ще ходим ли?",а тя му отвърнала:"Къде?" :razz:
П.П.Наскоро едно момче ми предложи с роза-беше супер сладко,ама ако си падах по въпросното момче щеше да е още по-сладко... 8-)
1. Просто го кажи в очите на човека! :)
2. К'фо общо има тфа,че харесва ЛП,weee!? :smt021
scoobydors
12-13-2008, 16:53
момиче съм :) и сори ако на някой не му харесва моя вариант нали целта е да се предложи друг :)
щом си фен на линкин парк доказано е че не можеш да си изразяваш чувствата :x :-x
Ъъъъ .. защо? :shock:
И аз съм им голяма фенка е и?
6o6kotooo
12-13-2008, 17:06
е тфа беше мноо добре казано
тъй че ти сама тряа си исмислиш начин да му кажеш 8)