View Full Version : мама и татко коледа :D
lenito_sf
12-08-2008, 16:18
та в духа на коледата да ви питам какво искате от мама и татко коледа дали бижу някаква мултимедия пари дрехи и също да ви питам можете ли да ми предложите какво мога да купа на мойта фр за коледа тя е истинско бебе , въпреки че е на 14 ( и ако сте от софия можете ли да ми кажете ат каде да го купа тоя подарък ако имате на идея какъв да е ) искам да й подара нещо оригинално :) мерсииии !!! :) :) :) :)
InnchetO
12-09-2008, 09:16
Амии .. от мама и тати искамм .. :D попринцип много искам обеца на езика , а майка ми не ми дава .. мисли , че е курвенско .. ии аз за да я накарам съм и казала , че товва искам за коледа .. нищо друго ии , че демек ако ми подари нещо освен това няма дори да го отворя .. :D дано се огъне .. :D иначее .. искам удължения на косатаа .. боксови ръкавиции .. нов цифров .. мобилен телефонн .. дрехии .. :D искам всичко ! :D
Амии .. от мама и тати искамм .. :D попринцип много искам обеца на езика , а майка ми не ми дава .. мисли , че е курвенско .. ии аз за да я накарам съм и казала , че товва искам за коледа .. нищо друго ии , че демек ако ми подари нещо освен това няма дори да го отворя .. :D дано се огъне .. :D иначее .. искам удължения на косатаа .. боксови ръкавиции .. нов цифров .. мобилен телефонн .. дрехии .. :D искам всичко ! :D
Парите да не растат по дърветата? :D 8-) :D
Vincitore
12-09-2008, 12:54
Парите да не растат по дърветата? :D 8-) :D
Те да не са банка ДСК :D :-D :D
firegirlll
12-09-2008, 13:11
Доста стабилни желания имаш иначе.. :D:D
Амии аз вече съм се разбрала с мама и тате коледа какво ще ми подарят.. :D Екскурзия до Италия,дрешкии,няк'ви бижута(за сега само за халката съм решила) ии..май това са ми желанията за сега.. :)