View Full Version : проблем със съученичка
linkinpark6666
12-08-2008, 17:39
здравейте хора, имам проблем с 1 моя съученичка. Тя постоянно се опитва да спори с мен и да се заяжда при положение че нищо не съм ѝ направила. Другите момичета също се оплакват от нея, а не искаме да я изолираме,но явно и до това ще се стиге. Отделно само се подмазва на госпожта и до такава степен е вманиачена в ученето,че когато 1 път класната я изпитваше,тя предврително помоли госпожата да не ѝ се сърди ако сбърка нещо :shock: . помагайте,плс :) Наистина не ѝ желаем нищо лошо,но понякога наистина прекалява :?
кажете й открито,че поведението й ви дразни .. опитайте с добро.. ако и от дума не разбира просто я игнорирайте
.. а и това,че учи много и се труди не я прави подмазвачка :wink:
taNcheto93
12-08-2008, 18:43
кажете й открито,че поведението й ви дразни .. опитайте с добро.. ако и от дума не разбира просто я игнорирайте
+1 :)
еми хора всякакви... само дето не е длъжен целия свят да се съобразява с нея.. тя като ти спори ти пък я режи.. и ти спори.. амаха... та... какво точно трябваше да ти кажем... така де всеки по различен начин си търси внимание... това може би е нейния....
LittlePrincess
12-08-2008, 20:02
Казвате и какво мислите и че няма да се съобразявате с нея и готово.Няма да и ходите по гъза,колкото и да и се иска на това момиче.
aka6a_vamp
12-08-2008, 20:31
Оооо здравей весела третокласничке :D
Казвате и какво мислите и че няма да се съобразявате с нея и готово.Няма да и ходите по гъза,колкото и да и се иска на това момиче.
+1 :)
И аз си имам вече 5 години един такъв индивид в моя клас,само че в много по-висока степен изнервящ.Работим на принципа "с твоите камъни,по твоята глава",ако ме разбираш ;)
пффф таквиз бузми пък най-мразя.... :x
sladka__droga
01-04-2009, 22:32
fashion4etyy
01-05-2009, 03:00
здравейте хора, имам проблем с 1 моя съученичка. Тя постоянно се опитва да спори с мен и да се заяжда при положение че нищо не съм ѝ направила. Другите момичета също се оплакват от нея, а не искаме да я изолираме,но явно и до това ще се стиге. Отделно само се подмазва на госпожта и до такава степен е вманиачена в ученето,че когато 1 път класната я изпитваше,тя предврително помоли госпожата да не ѝ се сърди ако сбърка нещо :shock: . помагайте,плс :) Наистина не ѝ желаем нищо лошо,но понякога наистина прекалява :?
мен пък такива ме възбуждат :oops:
DeadpooL
01-05-2009, 07:37
Слушаш Линкин Парк а тя е чалгарка :D