PDA

View Full Version : На повикване ...

beachy_bunny
12-09-2008, 18:06
Здравей те ... Знам , че може би не ви е до моите проблеми , но наистина се нуждая от съвет ... приемам и критики , защото съм много виновна за това което се случва ... Всичко започна когато си харесах едно момче ... от моя ,не е особенно голям ... Запознаха ни ... не съм искала ... в смисъл не съм молила нито съм се натрапвала на момчето ... просто като бяхме в дискотеката се оказа , че компанията ми се познават с него , и той и неговите приятели дойдоха при нас ... След няколко дена ми беше писал в скайп .. бил ме харесвал това онова ... Каза , че си нямал приятелка , а и не искал да има , не искал сериозна връзка това онова ... накара ме към 10 вечерта да излезлезем двамата , ще сме се били разкарали и после щяхме да отидем при другите ... съгласих се ... дойде от нас взе ме с колата си ... и ме заведе на най-романтичното място в нашия град където се събират влюбените ... на въпроса който му зададох " Какво правим тук , тук са влюбените а ние сме само приятели ... " а той ми каза " Спокойто след час ще видиш , че ще се влюбиш в мен " искара той едно одеало ... искара две чаши и една ботилка червено вино ... стояхме приказвахме си , гледахме звездите всичко беше 6 .. по едно време се почувствах влюбена ... обичана и все едно този човек непознатия ... който познавах едва от 4 дни съм го познавала цяла вечност ... От разговор .. започнаха прегръдките ... след това целувки ... и след това .. вече с малко замаена глава и в колата му най - нежния и хубав секс който до сега бях правила ... беше мил , нежен ... романтичен ... Тръгнахме си , отидохме при другите , а те вече бяха в дискотеката ... на въпроса зададен от приятелка " къде ходите вие бе " той отговори " еми чаках я 1 час докато се оправи пред тях .. " тогава разбрах , че е било само секс .. ,че не съм нищо повече от поредната бройка ... в онзи момент когато чух тези думи се сетих за онзи чат " еми за сега не искам сериозна връзка " ... След това още няколко пъти преспахме .. и от тогава всяка седмица се виждаме ... по 1 път .. за него всичко е само един секс ... , а аз все още съм силно влюбена във него ... а като ми се обади и ми каже " Мило тази вечер ще излизаш ли " как да кажа " НЕ ! " като знам , че сега го имам за един секс , а ако му откажа , ще го загубя наистина ... кажете ми какво да направя , защото ... не знам не се чувствам добре като съм " на повикване " , но не съм и добра когато е далеч от мен ... .. .моля ви без обиди достатачно ми е зле за да поемам и вашите обиди ... :) :) :) Благода ря на тези които го прочетоха :-) аз съм на 16 . а той на 20

mettalium
12-09-2008, 18:29
Зарежи го и ела при мен.

beachy_bunny
12-09-2008, 18:39
ще ми купиш ли шоколад ... :D :D

girl_in_black
12-09-2008, 18:53
Опитай се да не се виждате известно време>Това е начинът проблемът да се решо.Той те използва за секс, няма да се влюби в теб.Ти не искаш да си само една играчка , нали? Такива отношения са още по- неудовлетворителни, отколкото ако изобщо прекратите всичко.

mettalium
12-09-2008, 18:56
ще ми купиш ли шоколад ... :D :D

Ще ти токна малко през кранчето , само че бял и течен :D :D :D :D :D

nelski
12-09-2008, 19:19
Според мен малко те е изпарзалял.... по-добре го отрежи!!!! Очевидно е, че те използва само за секс-а!!!!По-добре сега да страдаш малко отколкото после да сажеляваш, че си позволила да те използват!Още си малка.... ще намериш нещо по-истинско бъди сигурна!!!! :) :) :) :) Успех!

Schneeflocke
12-09-2008, 19:28
Възползвай се. Сексът без обвързване е хубаво нещо. Лошото е, че си се влюбила, но, ако започнеш да гледаш на това като на идеалния секс, нещата ще се оправят.

FreeSpirit
12-09-2008, 19:37
Той си играе с теб ;)
Поиграй си и ти с него :-P

Научи всичко за предишните му връзки, за предишните момиче, за това какво обича и какво мрази...накарай го да се разкрие напълно пред теб.
Явно е добър в приказките, но ти се постарай да го накараш да откровеничи пред теб(да ти казва неща, които не е казвал на др)...ако не заради др, в един момент ще ти разказва, защото знае че след разказа ще следва секс ;)

След време, ще те има не само за секс играчка, но и за човек пред когото може да се разкрие...точно тук пътя за теб се разделя- можеш да го нараниш по най-болезнения начин за него или да го накараш да пощурее от любов, защото ти си различната, тази с която не само се чука, но и говори ;)

Знам, понякога съм гадна, но пък когато си играят с теб, защо да не поиграеш малко и ти на тяхната игра :)

Ако искаш да можеш да ми пишеш и на лично 8)

mimentseto93
12-09-2008, 19:41
Преди известно време ми се беше случило абсолютно същото...аз бях супер влюбена в него и знаех че единствено по този начин мога да бъда с него, за това продължавахме да се виждаме докато веднъж не събрах смелост и когато той ме попита "тази вечер свободна ли си" аз му отговорих твърдо не , въпреки че исках да изкрещя "даа"! И така постоянно му отказвах като вътрешно изгарях да го видя.. но не!Аз също си имам гордост..и знаеш ли..добре че го направих .. сега си имам изстински приятел който не мисли само за секс, а и за мен!Това трябва да направиш и ти.. После няма да съжаляваш...

nelski
12-09-2008, 19:41
Той си играе с теб ;)

Научи всичко за предишните му връзки, за предишните момиче, за това какво обича и какво мрази...накарай го да се разкрие напълно пред теб.
Явно е добър в приказките, но ти се постарай да го накараш да откровеничи пред теб(да ти казва неща, които не е казвал на др)...ако не заради др, в един момент ще ти разказва, защото знае че след разказа ще следва секс ;)

След време, ще те има не само за секс играчка, но и за човек пред когото може да се разкрие...точно тук пътя за теб се разделя- можеш да го нараниш по най-болезнения начин за него или да го накараш да пощурее от любов, защото ти си различната, тази с която не само се чука, но и говори ;)
Е т'ва е супер съвет...... може ли и аз да ти пиша лично

Знам, понякога съм гадна, но пък когато си играят с теб, защо да не поиграеш малко и ти на тяхната игра :)

Ако искаш да можеш да ми пишеш и на лично 8) :grin:

SoAfraid
12-09-2008, 19:44
Той си играе с теб ;)

Ако искаш да можеш да ми пишеш и на лично 8)

Амаааа ето как правели жените веее... и после ние сме били от "лошите" хах искаш да го вкара в капан ли тцтцтц... шега! Това беше наистина умно от твоя страна, но да ти кажа някой жени така използват момчетата и да почнат да си споделят всичко и до един момент достигат до такава степен че са просто приятели при който не може да стане нищо друго. Ето това е гадното на цялата тази работа.

FreeSpirit
12-09-2008, 19:47
Въпроса е че те не могат да бъдат само фр, като се има предвид че са правили секс вече !!!
Др е въпроса, дали тя ще има силата да направи всичко така, че да изпита наслада от малкото си отмъщение ;)

mettalium
12-09-2008, 19:47
Секс ,секс, секс, секс ,секс, секс до скъсване и нещата ще се оправят.

SoAfraid
12-09-2008, 19:51
Въпроса е че те не могат да бъдат само фр, като се има предвид че са правили секс вече !!!
Др е въпроса, дали тя ще има силата да направи всичко така, че да изпита наслада от малкото си отмъщение ;)

Друго исках да кажа понеже при мен случката се случи така, накратко:
Използва ме за забавления накара ме да разкрия неща пред нея лични неща и в краина сметка ме накара да и разкрия че се бях влюбил в нея и накрая да ми каже че просто сме приятели и само си споделяла с мене без да има някакви чувства към мен. Само приятели.
Между другото секс не сме правили за обща информация! :)

malka__ligla
12-09-2008, 20:42
am iskam da kaja samo 4e i az imah tozi problem katy tebe...iiii go preodolqh...mom4eto zamina nadale4...be6e mi typo oba4e postepenno katy se zamislih zashto e bil s mene i mi olekna :P~

CanyH
12-09-2008, 20:45
Секс ,секс, секс, секс ,секс, секс до скъсване и нещата ще се оправят.

Секс до скъсване, малко лепилце и куклата става като нова.

Brei
12-09-2008, 21:32
и в колата му най - нежния и хубав секс

Ахахахахаха....
Мри в сол.

pavlinkamalinka
12-09-2008, 21:35
az sam imala samo dve seriozni vrazki i dr sa bili samo sex
i moje da se kaje 4e sam se vlubvala po4ti vav vs i e normalno 6tom pravite sex
to vlubvaneto e otna4alo, no posle kato vidq nakade otivat ne6tata mn se iznervqm po4vam da se darja mn gadno i se osaznavam i posle i za men e samo sex no si tarsq seriozen maj
tova mom4e e postapilo mn gadno vino gluposti
ebati gei4eto ima mn takiva maje kato porasne6 ste vidi6 4e sa o6te pove4e i lajat i t n
no vaprosat e 4e ne e za teb i ti ne si prostitytka 4e da pravite sex samo kogato toi kaje
majete tr da te cenqt

CanyH
12-09-2008, 21:42
Треа ли във всеки пост да повтаряш, че си долна курва и се ебеш с всеки който ти предложи 100лева ?!

pavlinkamalinka
12-09-2008, 21:54
spomenax 100 000
az imam mnogo po 100 mom4ence :P
pak i ne sam kazala 4e prava sex za pari
a 4e bix pravila

CanyH
12-09-2008, 21:59
Ааа, аз си помислих, че по невнимание си добавила още 3 (три) нули.
Вече те разбрах. Некав искал да ти даде 100 000лв за да не спиш с него.

pavlinkamalinka
12-09-2008, 22:01
si
:grin: i xem si zex parite, xem sam si devstvena o6te
ne e li oferta

CanyH
12-09-2008, 22:09
Оферта е, да. Преди да си ги похарчила всичките ше те посъветвам да ги вложиш в лечение на психиката.

Misha91
12-09-2008, 22:20
Понякога е по-добре така.Секс партниора е готино нещо,но някога като му откажеш не да те зареже,а да се виждате когато имате наистина нужда един от друг,да се позабавлявате в кревата.

4ujdata_
12-10-2008, 09:07
Той си играе с теб ;)

Jolly
12-10-2008, 11:18
Той си играе с теб ;)

Това действа безотказно ;) Ако не го беше написала тя, аз щях да те посъшетшам същото... Разкажи му играта ;)

bazzil
12-10-2008, 12:03
az sam imala samo dve seriozni vrazki i dr sa bili samo sex
i moje da se kaje 4e sam se vlubvala po4ti vav vs i e normalno 6tom pravite sex
to vlubvaneto e otna4alo, no posle kato vidq nakade otivat ne6tata mn se iznervqm po4vam da se darja mn gadno i se osaznavam i posle i za men e samo sex no si tarsq seriozen maj
tova mom4e e postapilo mn gadno vino gluposti
ebati gei4eto ima mn takiva maje kato porasne6 ste vidi6 4e sa o6te pove4e i lajat i t n
no vaprosat e 4e ne e za teb i ti ne si prostitytka 4e da pravite sex samo kogato toi kaje
majete tr da te cenqt

Я стига глупости ве влюбвала са в почти всеки малее малеее.

Ами тоя явно е само за бройката ами като са даваш как няма си използвана

pavlinkamalinka
12-10-2008, 12:53
iskam da vi kaja mejdu lubovtA i vlubvaneto ima golqma razlika
vlubvaneto e vna4aloto i ako prodalji dalgo tva 4yvstvo zna4i si go ibi4a6 tozi 4ove4ec
ako ne zna4i prosto ti e bil interesen no nqma lubov

hooliganka89
12-10-2008, 13:24
Ето,сега виждам черно на бяло,колко им е лесно на мъжете да те накарат да се влюбиш в тях.
Колко му е...Една бутилка червено вино,която едва ли струва повече от 10лв.страрото одеално на баба,и две чаши от свадбеният сервиз на мама и на тете.Хахаха,както се казва фасулска работа,а ефекта на лице.

Какво да правиш...Продължи да си правиш там каквото си правиш и не мисля,че си влюбена в него.
Да спечелиш някого е различно понятие за двата пола.
За мъжа означава да те вкара в леглото,тогава вече си негова.
За жената е,да създаде сериозна връзка.
Той е постигнал целта си,а ти не.

beachy_bunny
12-10-2008, 17:44
и в колата му най - нежния и хубав секс

Ахахахахаха....
Мри в сол.
pф да се удавиш в супата си дано ... :oops: :oops:

m3rIcH
12-10-2008, 18:47
Леле Имам Същия Проблем като тебе.. :booooomb: Решението е само едно.. Спираш комуникациите с него и това е ... Имаш ли воля някой ден всичко ще е под контрол :-) :-) :-) :grin:

bubolechkaa
12-10-2008, 19:00
Mоме кажи му, че не те клати убаво и ще се строши от яд.. Говори че бившия ти е бил много по-добър и накрая му резни зелката.. Т'ва го мразиме мъжете.. да ни натякват че има по-добри от нас :-x

mmmenk
12-11-2008, 10:07
Зарежи го.Не си заслужава!

mirmark
12-11-2008, 11:16
Ако искаш да му отмъстиш по горе обисаха доста.
Ако искаш да си разрешиш проблема наистина трябва да прекъснеш връзката си с него.
Реши какво искаш и действай !

maLchy
12-11-2008, 11:27
по-добре го зарежи не искаш само да си за един секс предполагам.Влюбена си в него,но не е единственият на Света ще откриеш човек когото ще харесваш и той теб и секса ще е по-хубав според мен когато и двамате влагате чувства а не да си играете на чукаи и в дискотеката с другите.

reychal69
12-11-2008, 11:41
da be da..nqma lubov..vsi4ko e sex sas sega6niq mi priqtel stana ne6ty podobno..pravihme si sex i vzexme 4e se vlubihme nakraq..no predi tova si bqhme prosto dobri priqteli..Znae6 li ako se vijdate za malko pove4ko vreme ne samo za sex moje i toi da zapo4ne da izpitva nqkakvi 4yvstva..a Ti dobre si pomisli kakvo izpitva6 za6otto 4esto momi4etata se zablujdavame 44e sme vlubeni mili dymi huabv sex i Hop..vlubeni-zagubeni..