View Full Version : Любов ... или НЕ
ivanovvv
12-10-2008, 21:26
ммм как да започна ...
Значи запознах с една страхотна ЖЕНА преди 20-тина дена.
Всичко почна на шега ... небях я забелязал 2 години че работи на 20 метра от офиса ми ...
Засякохме се по социалните мрежи и тя ме разпозна още от първата среща трепна ни нещо и се сабрахме всичко беше нормално до един момент в който не изревнува, защо получавам подарък от една онлине приателка ... която непознавам и сам и свършил услуга само.
Преди ден изревнува защо сам слагал коментари на други а на нея не сам сложил и реши всичко да приключи ...
Чудя се как Вие ако държите на момичето бихте постъпили в мойта ситуация.
ivanovvv
12-10-2008, 21:46
аз на 25
тя на 22
cinderella_gugutka
12-11-2008, 05:31
ще.поговоря.с.нея-
но.тя.или.е.мн.тъпа :D или.просто.си.търси.при4ина. да.скъсате :(
все.пак.поговорете :)
kobrichka
12-11-2008, 06:12
Определено се държи детски, да стига до раздяла заради такива глупости.Според мен най-добре поговори с нея,все пак вие сте голями хора и е доста глупаво да се сърди за такива неща.
Определено се държи детски, да стига до раздяла заради такива глупости.Според мен най-добре поговори с нея,все пак вие сте голями хора и е доста глупаво да се сърди за такива неща.
+1
sh3_1s_7h3_0n3
12-11-2008, 12:49
Вие мъжете понякога правите странни 'услуги' на 'обикновени' приятелки.
Опитай се да се поставиш на нейно място, опитай се ТИ да я разбереш и после й обясни ситуацията каквато я виждаш ти. Ако държиш на нея, ще се напънеш да си оправите взаимоотношенията, ако ли не чак толкова... не се занимавай.
И не мисля, че историята е 'детинска' или че постъпката й е такава, защото целия проблем е синтезиран в 3 изречения. А той може да се е зародил още отдавна и това вече да е бил окончателния повод, който е преобърнал каручката.
Това, което е направила тя е било направо детска постъпка, поговорете си, все пак не сте малки, за да се карате за глупости, та чак до раздяла да се стигне! :shock:
huligankata
12-11-2008, 17:29
Единственото детинско нещо, което е направила е било да скъса с теб. Останалите неща са си нормални за ревнива жена. В крайна сметка на малко от жените би им станало приятно гаджетата им да пишат коментари на някоя си или да получават подаръци от друга .. Просто поговори с нея и щом виждаш, че е такава ако искаш да сте заедно просто спри да пишеш коментари, да си толкова близък с обикновените приятелки и т.н. ..
Victorya
12-11-2008, 18:21
Добре де,тя се предполага да е здравомислеща зряла жена.Аз нищо такова не виждам в постъпката й...
Любов?!Едва ли :-o