View Full Version : Колко време може да издържи таква връзка?!
Та така на вас случвало ли ви се е да се хванете с някой от друг град,смисал виждали сте се,но можете например много рядко..и писвало ли ви е ?!Как скъсвате с човека?!
Та вие сте :wink:
swift321
12-11-2008, 16:41
един познат "ходи" с някво момиче от Варна вече 3 месеца..сега по Коледа щели да се срещат :D така че зависи от хората де...но според мен това ходене без дори да са се виждали на живо (все още) не е нищо сериозно.
GreenFairy
12-11-2008, 17:17
Бившият ми беше от Стара Загора, аз от София. Виждахме се почти всяка събота в Пловдив, ходихме 4 месеца. Накрая скъсахме защото той се бил изморил от пътуване и още куп глупости... Но такава връзка може да съществува само ако нито единият от двамата няма съмнения какво прави другият, когато няма ревност и когато и двамата са напълно сигурни, че са готови да правят компромиси и пътуват колкото е нужно.
MakeMeFeel
12-11-2008, 17:19
Една връзка от разстояние винаги ВИНАГИ боли .. От опит го казвам. Колкото и голяма да е любовта винаги ще има някой , който ще го боли . И такава връзка не може да продължи дълго. В различни градове сте, срещате се с различни хора и скоро единия от вас осъзнава, че просто няма смисъл. И в повечето случаи наистина е така . Просто няма смисъл. Такава любов може да съществува само и единствено с цената на много сълзи , нерви и безсънни нощи, защото разговорите по телефона и смс-ите не са достатъчни . _________________
Както вече казах в предната тема ; )
em da ti kaja az hodq s momche ot moqt si grad no toi uchi v Sofiq i se vijdame prez polovin mesec no i dvamata si imame doverie i sme mn shtastlivi
beachy_bunny
12-11-2008, 18:00
ако се обичате истински ..." за любовта граници няма " , но в някой случаи " Любов от растояние не е любов " помисли в коя ситуация спадаш ;]
SunSmile
12-11-2008, 18:36
Една връзка от разстояние винаги ВИНАГИ боли .. От опит го казвам. Колкото и голяма да е любовта винаги ще има някой , който ще го боли . И такава връзка не може да продължи дълго. В различни градове сте, срещате се с различни хора и скоро единия от вас осъзнава, че просто няма смисъл. И в повечето случаи наистина е така . Просто няма смисъл. Такава любов може да съществува само и единствено с цената на много сълзи , нерви и безсънни нощи, защото разговорите по телефона и смс-ите не са достатъчни . _________________
Както вече казах в предната тема ; )
така е със сигурност съм го изпитала на себе си...
depressedgirl
12-11-2008, 19:52
и аз имах такава връзка
то дали беше връзка да се виждаш с някого един път в месеца
много тъпо
беше кратка връзка не издаржах,той ревнуваше пак и аз не изпитвах нищо към него но много късно го разбрах ,защото когато не виждаш някого го идеализираш в съзнанието си а когато си с него на живо разбираш че не е такъв какъвто е в съзнанието си и се разочароваш и после осъзнаваш че не харесваш този човек както ти си мислиш
незнам така е било за мен незнам за вас,жинаги има изключения все има хора който са далеч един от друг а се обичат
просто аз не одобрявам такава връзка,но това си е мое мнение :)
оф имах лятото една такава връзка..момчето беше от Плевен...
та аз имах там баба и дядо...и си ходих за панайра..и той идваше до Русе с влака.. амааа не ми се занимаваше с глупости и го зарязах по skype... ;d
малко долно..ама ко да се прави... : )
Lady_AMG
12-11-2008, 19:57
Аз имах големи притеснения относно това като ме приеха да следвам в Пловдив, че моя приятел остава тук и ще се виждаме най-много два дни седмично, а бяхме свикнали нон-стоп заедно. И да ви кажа нещата доста се промениха от разстоянието, но ето че при всеки възможен случай аз се прибирам, а и се научихме да си вярваме с времето. Всичко зависи от хората- ако се обичат разстоянието нищо не може да им отнеме!
miloto_girl_4e
12-11-2008, 20:00
Не, не ми се е случвало..
Когато имам една връзка искам тя да е пълноценна :!:
Да се виждаме редовно, когато имам нужда от него да може да е до мен, а не да ме подкрепя само онлайн или по телефона ..
За мен такива връзки нямат перспектива, макарче всяко правило има изключения :!:
MartyParty
12-11-2008, 20:07
Да,в миналата ми връзка.Беше кофти и не се получи.Понякога си мисля дали не можех да направя нещо по въпроса,но...нее,едвали. :?
Зависи от хората, зависи и от ситуацията. Ходила съм с момче от друг град, даже не беше много далеч, но се виждахме 1, максимум 2 пъти седмично, все аз ходех при него, не можел да си зарязва приятелите заради п**** - не е трудно да се сети човек, че не издържахме много.
Сегашният ми приятел е студент, виждаме се само като се прибира петък, събота и неделя, понякога става така, че прескачаме седмица, защото или аз съм някъде, или той... Но в общи линии за сега нещата вървят. Постоянно се чуваме по телефона, чатим и т. н.
Не, не ми се е случвало..
Когато имам една връзка искам тя да е пълноценна :!:
Да се виждаме редовно, когато имам нужда от него да може да е до мен, а не да ме подкрепя само онлайн или по телефона ..
За мен такива връзки нямат перспектива, макарче всяко правило има изключения :!:+1
dimitar_ak
12-12-2008, 05:11
Та така на вас случвало ли ви се е да се хванете с някой от друг град,смисал виждали сте се,но можете например много рядко..и писвало ли ви е ?!Как скъсвате с човека?!
Имах връзка с момиче от Плевен, а аз съм от София. Връзката ни продължи 18 месеца и не приключи заради разстоянието.
LittlePrincess
12-12-2008, 06:44
Зависи си супер много от хората и това дали се обичат.
Abigoria
12-12-2008, 11:17
От такива връзки смисъл няма... Само си губиш времето
moon_flower
12-12-2008, 12:49
Ако наистина има любов(истинска любов,не някава измислена...да си тръгнал с някой вчера и вече да се обичате,това са глупости)значи може да съществува такава връзка.Накрая,ако издържи връзката ви докато станете самостоятелни може да живеете заедно или единия да се премести в града на другия.Варианти много,както и възможности.Въпроса е в чувствата.
gPa3HuTeJl
12-12-2008, 13:04
oooo то много любов има като се запознаете по скайпа да знаете !
Punisherrr
12-12-2008, 13:05
Зависи от хората,от ситуацията...
Аз имам такава връзка повече година.Идва при мен всяка неделя,а скоро ще се премести тук. Отношенията ни са перфектни,никога не е имало проблеми между нас (като изключим разстоянието).
За мен има смисъл...знаех,че ще е трудно и ще продължи дълго,но все още го искам и чакам.
Няма отговор ''не може'' да има такава връзка... както виждате - изключения има винаги ;)
Няма да издържите дълго време заедно.. :-o
nicolepcd
12-13-2008, 11:03
Бе тва, че при вас не се е получило не значи, че и при другите няма да стане ;)
varnen4e
12-13-2008, 11:04
Такива връзки НЯМАТ бъдеще.
nicolepcd
12-13-2008, 11:10
Такива връзки НЯМАТ бъдеще.
Не бъди толкова категорична! Има си много изключения, особено в днешно време :)
varnen4e
12-13-2008, 11:13
Може и така да е.. просто аз съм се парила от такива неща и затова съм толкова скептично настроена.
Ами едно момиче си хвана приятел от Варна ходят от лятото и са много щастливи макар че не се виждат често....кога тя иде при него във Варна ...кога той дойде на гости за 1 2 дена....но все пак сега за нова година ще са заедно ..... та незнам колко време може да издържи такава връзка, но определено ако и двамата са сигурни че искат да са заедно .....връзката няма да приклчи толкова бързо......Даже по натам може и във един град да заживеят .....ако примерно единия иде да учи в града на другия и така :) :) :) Но все пак да си хванеш гадже от друг град трябва да е много сериозен за да си сигурна че като не се виждате една седмица или две дори и се чувате по телефона няма после да иде при друга като ти затвори слушалката :)