View Full Version : нека се замислим...(за момичета)
biberinka
12-11-2008, 18:33
Момичета нека се замислим колко пъти сме били наранявани и колко пъти сме намирали щастлива или още истинска любов лично аз като се замисля само един единствен път съм била щастлива с момче и от там си правя извода, че няма любов. Вие какво ще кажете? Само при мен ли е така или има и други? :-o
sexa_na_kompleksa
12-11-2008, 18:37
Аз също съм била наранявана доста пъти... Но съм далеч от мисълта, че истинската любов не съществува. Това вече стана като клише да разправяте на ляво и на дясно как не вярвате в любовта... Не вярвате в любовта, не вярвате в Бог... А в какво тогава?! Само не ми казвайте "в себе си"...
az sam bila naranqvana no sega otkrih tochniqt chovek s koito sam istinski shtastliva nadqvam se i za napred da e taka i ti pojelavam mn kasmet i ti da otkriesh istinskata lubov
MakeMeFeel
12-11-2008, 18:40
Точно веднъж съм била щастлива с момче... но наистина това щастие , за което толкова бях слушала, това щастие, за което всички толкова ми говореха, а аз седях отстрани и ги слушах , мислейки си , че такова нещо няма .. Но го открих .. и после го загубих ..
А са ме наранявали адски много пъти ... даже прекалено много ... Но като се замисля цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
ми любов просто няма. тея чувства са в следствие на силно превличане. ама всеки разбира различни нещо под "любов". за някой е просто превличането, за други е щастие.ако имаше любов щеше да има за всеки някого. не ми се вярва да е така. просто понякога човек открива този, с който е щастлив и толкова. нараняавали са ме много, но не заради това си вадя тези заключения. не съм песимистка също, просто мечтата ни за истинската любов ни крепи да търсим :)
partychild
12-11-2008, 18:55
1 път - сегашната ми любов :)
moon_flower
12-11-2008, 18:58
Всяка една раздяла наранява човека.Следователно и аз съм била наранявана не веднъж.И все пак във всичките си връзки съм била щастлива.Не е имало такава,която да не ми носи щастие и рядко съм била огорчена или много тъжна.
да именно преди време сега още съм с него.но не е като в началото вече..всичко се промени и мисля да си търся щастието другаде :o :o :o :o
des1t000
12-11-2008, 19:33
:) ...като се замисля наранявана съм много пъти..но и аз съм наранявала...обаче в крайна сметка нали знаете това, което не ни убива ни прави по силни...а истинската любов я има...само, че повечето тук сме трърде малки за да я открием..или я изпускаме заради някакви прищявки :o
chokolate_girl
12-11-2008, 19:37
при мен има любов (огромна)
радвам се ,че открих човек,който да ме цени и обича .Не вярвах,че ще го открия.
Наранявана съм много пъти..ама страшно много..ма е ме още съм жива..любовта..хмм май съм я открила :-)
Lady_AMG
12-11-2008, 19:43
Явно аз ще съм първата, която не е била наранявана в някоя предна връзка. Не се гордея с това, но все аз наранявах, от което винаги ми е било много кофти. В сегашната ми връзка обаче, колкото и да знам че той ме обича много често се чувствам наранена до смърт, хиляди пъти ме е боляло и съм плакала. Не казвам, че само той е виновен, нито съм спряла да вярвам в любовта, но понякога една дума може да разбие целия ти свят на парчета, особено когато правиш всичко за някого и виждаш как той вижда само недостатъците ти и не спира да се държи студено, а същевремено не признава че има проблем :( Поувлякох се, ама сега съм в такова състояние. Все пак, любов има, просто не е вярно че като дойде и светът ти става розов, понякога си е много сив даже...
Обичала съм един път...да първата любов...е и само тогава ме нарани момчето... след като се разделихме с него бях станала голяма кучка...просто,с който и да ходех не ме интересуваше мн мн,мислех си за бившия...
е...след 3 години забравих това момче...и срещнах друго,което да ми припомни чувството любов ...това,с което съм в момента... :) Истински щаслива съм...страхотно е просто всичко... :smt007 :)
наранявала съм мн и на мен са ми причинявали болка но засега само едно момче е успяло да ми докара повече от четири безсънни нощи. Не се привързвам лесно и трудно някой може да ме нарани мн :)
Най-яко е на 13-17 години да си правиш такива изводи. Все едно толкова много си видяла от живота, че знаеш всичко и т.н. Разбирам да бяхте/ме по на 40 та и повече години - тогава бихте/ме имали правото да стигате/ме до разни заключения (какво има, какво няма и що така става), но сега.. звучи много малоумно.
evelinka1122
12-12-2008, 07:07
mi to i az sum bila 6tastliva edinstveno i samo s edin... i az mislq 4e nqma lubov... vsi4ko e interesi!!! :(
AngelofHeaven
12-12-2008, 07:21
Като се замисля ( :D силно казано) наранявали са ме само два пъти, но и това ми стига. Не искам да кажа че не вярвам в любовта, защото ще излъжа. Любов има просто е трудно да я намериш :)
Jumbie483
12-13-2008, 18:09
Не са ме наранявали, защото не позволявам. Всички връзки са ми били просто от скука и т.н...да не говорим колко предпазливо гледах другия..
Но намерих човек, който ми доказа, че мога да му имам доверие и връзката ни не е само за месец-два. Радвам се, че го открих и ако нещо се случи някога с нас, не само ще има рана, но ще остане и белег :(
pandelka
12-13-2008, 18:13
Разбирасе,че има любов..!
Истински щастлива бях само веднъж с момче,което загубих по най-нелепия начин.. а относно нараняването .. адски мн пъти са ме наранявали..за това пък аз също!
TooLittelTooLate
12-13-2008, 18:22
И мен са ме наранявали много пъти, даже и човекът, с когото бях истински щастлива. Но това не ме кара да спра да вярвам в любовта или некви такива. Не знам, мисля, че съм прекалено малка, за да знам, какво е истинската любов, дали съм я изпитвала и дали я има. Но все още вярвам в нея. :)
beachy_bunny
12-13-2008, 19:38
ако говорим за бройка .. .аз съм наранявала много повече от колкото те мен ... Намерих наистина подходящия .. преди това си играех с любовта ...гаврех се с момчета които уж ме " обича ли " срещнах него .. за 1-ви път бях щастлива ... влюбена , но той ме остави той си беше играл с мен така както аз си играех с другите ... болката която ми причини ... неможе да се сравни със всичката болка която бях причинила на всички заедно ... от тогава съм се научила .. , че "всичко се връща " когато разбрах какво ми бях причинила на всички ... отидох и говорих с него на него уж му беше все едно .. , а сега все още сме заедно :-) :-) :-)
linkinpark6666
12-13-2008, 19:43
при повечето е така :)
kobrichka
12-13-2008, 19:51
Най-яко е на 13-17 години да си правиш такива изводи. Все едно толкова много си видяла от живота, че знаеш всичко и т.н. Разбирам да бяхте/ме по на 40 та и повече години - тогава бихте/ме имали правото да стигате/ме до разни заключения (какво има, какво няма и що така става), но сега.. звучи много малоумно.
Напълно съм съгласна.На този въпрос може да се даде отговор на една по различна възраст от тази в която са всички в този форум.
Наранявали са ме много пъти, но никога не съм се отказвала от Любовта още по-малко пък в мен се е загнездила мисълта, че Любовта не съществува....
amfetamink1a
12-13-2008, 21:06
Аз също съм била наранявана,но аз имам едно правило :"Никога не се предавай"...и колкото и да са ме наранявали винаги е имало човек,който ще ме утеши.(най-често някои fr)..сега аз съм влюбена,даже лудо влюбена в едно момче,което също ме обича...Момиче не се предавай,това ще е най-глупавото и най-лесното нещо...недей да си от хората които избират лесния начин.
Любовта съществува...стига само да я намеиш,но никога не се отказвай от търсенето =; ....
scoobydors
12-13-2008, 21:51
Аз също съм била наранявана доста пъти... Но съм далеч от мисълта, че истинската любов не съществува. Това вече стана като клише да разправяте на ляво и на дясно как не вярвате в любовта... Не вярвате в любовта, не вярвате в Бог... А в какво тогава?! Само не ми казвайте "в себе си"...
Много на място казано. Евала. :)
Тъпо е да седнеш и да мислиш за такива неща. Особено в тийнейджърска възраст (както казаха преди мен). Ние сега се формираме като личности, сега изпитваме първите си любовни (и не само) трепети и затова всяко разочарование ни се струва като край на света. Защото сме малки и това да бъдем отхвърлени е най - голямото нещастие, което може да ни споходи. От друга страна и любовта е разтегливо понятие, което има различни измерения за всеки отделен човек. Забравих какво искам да кажа... Мисълта ми беше, че няма смисъл (злобно глупаво е) като те отрежат два - три пъти и да запееш песента "любов няма". Живота не е само цветя и рози.
bubblegum9210
12-14-2008, 09:11
в България - ЛЮБОВ няма :-D
наранявана съм доста пъти...и само един съм открила любовта,но за щастие още съм с човека който ми отвори очите и с когото съм щастлива :)
MaLkaTa_LaDy
12-14-2008, 10:29
Два пъти през живота си съм изпитвала наистина силни чувства. Първият път беше детско и невинно, а вторият - също, но малко по-осмислено. Та... С второто момче не просто бях щастлива, а се харесвах такава каквато бях. Но естествено, всичко свършва и приказката отдавна свърши. Но пък той ме караше да се чувствам някак специална и ми даваше това, което ми бе нужно. За това вярвам, че има любов и ще продължавам да я търся.
Точно веднъж съм била щастлива с момче... но наистина това щастие , за което толкова бях слушала, това щастие, за което всички толкова ми говореха, а аз седях отстрани и ги слушах , мислейки си , че такова нещо няма .. Но го открих .. и после го загубих ..
А са ме наранявали адски много пъти ... даже прекалено много ... Но като се замисля цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
+Абсолютно същото е и при мен... :?
m3ch3ncee
12-14-2008, 10:36
Била съм щастлива,но за кратко.После винаги или те предават,или те унижават..
6o6kotooo
12-14-2008, 10:42
мен само 2 пъти са ме наранявали по простата причина само този който истински обичам може да ме нарании ...... обаче сички тия гадни неща си заслужават и за малкото щастие щото тогава то е палноценно :) пак и след време се помнят само хубавите неща поне аз съм така
nikitka_
12-14-2008, 18:16
Аз бях много жестоко наранена... Така започнах да си играя с момчетата!Но сега открих истинската любов!Обичам човекът до себе си и всеки миг,прекаран с него е невероятен!Щастлива съм! :-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
12-15-2008, 02:36
чесно казано била съм наранявана но само за един път в момента се сещам... някак ... не допускам момче толкова близко до себе си че да ме нарани :-o сега съм щастлива с момчето което съм, влюбена съм до ушии ии .. . не съм на мнение че любовта не съществува ;)
Наранявана съм..ммм...да речем 4 пъти,които помня. Другите явно не са били важни след като съм забравила.
Но е нормално...при всеки край има болка или от едната или от другата страна...или от двете.
Наранявала съм...може би повече пъти,но наистина не съм го искала. Те се влюбват в мен и сякаш...започват да ме дразнят...няма нищо ново в тях. Но на последък не съм така...влюбвам се и аз. Нараних точно такъв човек от страх да не ме нарани пръв...развалих всичко и винаги ще съжалявам. Колкото и да се обичаме,това беше голяма грешка и е непоправимо. Може би щеше да бъде голямата ми любов,но така и не си дадохме шанс да я изживеем.Сега съм с друг,влюбена отново...мисля за него и се радвам че споделя чувствата ми...всъщност ги зароди в мен,като ми показваше неговите. Въобще не знам какво бъдеще ни чака,но сега сме щастливо влюбени и моментът е чудесен. Живея си пълноценно... :P
Jivota prodaljava vapreki vsi4ko :) A i ne sme imali tolkova mn istinski migove...Spored men,tezi ne6ta ni predstoqt :) A bolkata,vseki q use6ta :) Vajnoto e da ima6 smelost,da prodalji6 :)
Любов ИМА! Не се депресирай, никога не се знае кога ще срещнеш подходщия човек (за всички съществува такъв)... Просто търпение! :)
silna lubov sum otkrivala 2 puti,no istinskata-vednuj(nastoq6tata),do predi 2 meseca ne sum bila naranqvana silno ot lubovta...ne sum dopuskala agdjetata si tolkova blizo do surceto si,4e da me naranqt jestoko-razo4arovana-da,no naranena-ne!Za moe ogromno sujalenie predi 2 meseca bqh naranena jestoko ot "lubovta" i v momenta sum namnenie,4e nikoga nqma da prostq,da si vurna doverieto v 4oveka i v obi4ta mu...pravq vsi4ko vuzmojno,no prosto ot vutre ne mi idva da zagurbq slu4iloto se...ostava mi edinstveno ot vse surce da se nadqvam,4e tova koetokazvat horata-4e vremetolekuva-da se okaje istina i pak da go gledam sus su6tite o4i,kakto predi!
LovelyGirl
01-07-2009, 17:13
Аз съм била наранявана 2 пъти от едно и също момче,но това беше преди 3 години.Бях малка,нищо не разбирах,мислих си,че кой знае какво е станало,а сега като се сетя и ми е смешно даже.
Смешно ми е,че съм приемала навътре нещата,а те са били много прости :lol: Връзката ни беше изключително кратка и беше лапешка работа :lol:
От 2 години и половина съм щастливо влюбена в приятеля си,който също много ме обича :) Минали сме и през трудни моменти,но важното е,че винаги сме си били заедно и сме се подкрепяли и разбирали :)
Той е най-важният човек за мен и с него израснах много(душевно).
aka6a_vamp
01-07-2009, 17:18
Истински щастлива ме е правило само едно момче,ама какво ми струва тва щастиене е истина...
vesito13
01-07-2009, 17:21
Сега съм с първия си приятел и смея да кажа , че съм наистина щастлива с него :) Други връзки реално съм нямала , но въпреки това съм наранявала 6-7 момчета , като определено не се гордея със това , но просто се случи , между нас нямаше да излезе :(
slun4ice_90
01-08-2009, 09:44
Хора,ясно е,че всички сме били наранявани и т.н.И аз съм била,Но това не трябва да ни спира отново да бъдем щастливи,да обичаме и да ни обичат...Дори след толкова много "рани" аз още вярвам в любовта като глупачка...Вярвам,защото искам пак да се влюбя и да бъда щастлива и вярвам,че това пак ще ми се случи.Надеждата умира последна...Замислете се над ,това което и аз ви казвам... :)
Аз съм била наранявана само веднъж в живота си, но беше качествено. Момчето , което ми причини това беше единственото на което дадох сърцето си безрезервно. Той беше човека, в който се влюбих истински.
Иначе във всичките си връзки съм била щастлива по различен начин. Но само с този човек съм била истински напълно и безкрайно шастлива.
Въпреки всичко продължавам да вярвам в Любовта и в това, че рано или късно всеки намира своята половинка.
slun4ice_90
01-09-2009, 16:45
Любовта е най - силна ,когато страдаш ! .. имаше една такава мисъл , която мн ми хареса преди време .. за мен лично тя съществува , но дали ще я срещна сега или след време не се знае .. рано или късно ние намираме човек,който да ни разбира ,подкрепя и да ни обича ! Аз също казвам така...Кефиш с този комент. :)
cherinka
01-09-2009, 17:01
цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
А като изгубиш него, кво прайм?
Същата история...
чисто и просто задоволяване на потребности..
dramaqueen
01-14-2009, 16:22
Аз тази радост,това щастие от истинската и непринудена любов като се замисля съм го срещала точно веднъж,но бях истинска глепачко и загубих момчето,което беше светлината в деня ми,момчето заради което не ме беше страх от нищо,просто защото беше до мен,момчето което ми беше упора,обичаше ме и ме утешаваше...сега това момче етолкова близа , а и същевременно толкова далеч от мен...Много се наранихме...иска ме се да повярвам ,че няма любов,че това е просто илюзия с която да се чувсваме щастливи...но какво провим когато сърцата ни се счупят на милиони парчета? ...Има я любовта,който я намери нека не допуска моята грешка,нека не губи човека до него...некаго оценява и му показва,че държи на него... :cry: :cry: :cry:
cinderella_gugutka
01-14-2009, 16:31
най-щастлива съм била с мом4ето което ме е наранявал най-много
наранявана съм била един път и то много жестоко и съм обичала обичам и сега само един единствен път :smt007
наранявана съм била много пъти,но аз лично момче съм наранила един път даже и не беше умишлено направено..
FiRe_LaDy
01-15-2009, 12:40
Аз съм наранявана един път,но още страдам и помня думите му!Но това не ме кара да си мисля,че истинската любов не съществува.В момента съм много щастлива с приятеля ми и това ме кара да продължа напред и да съм силна,въпреки всичко,което съм преживяла преди! :grin: :grin: :grin: