Влез

View Full Version : нека се замислим...(за момичета)

biberinka
12-11-2008, 18:33
Момичета нека се замислим колко пъти сме били наранявани и колко пъти сме намирали щастлива или още истинска любов лично аз като се замисля само един единствен път съм била щастлива с момче и от там си правя извода, че няма любов. Вие какво ще кажете? Само при мен ли е така или има и други? :-o

sexa_na_kompleksa
12-11-2008, 18:37
Аз също съм била наранявана доста пъти... Но съм далеч от мисълта, че истинската любов не съществува. Това вече стана като клише да разправяте на ляво и на дясно как не вярвате в любовта... Не вярвате в любовта, не вярвате в Бог... А в какво тогава?! Само не ми казвайте "в себе си"...

fere94
12-11-2008, 18:38
az sam bila naranqvana no sega otkrih tochniqt chovek s koito sam istinski shtastliva nadqvam se i za napred da e taka i ti pojelavam mn kasmet i ti da otkriesh istinskata lubov

MakeMeFeel
12-11-2008, 18:40
Точно веднъж съм била щастлива с момче... но наистина това щастие , за което толкова бях слушала, това щастие, за което всички толкова ми говореха, а аз седях отстрани и ги слушах , мислейки си , че такова нещо няма .. Но го открих .. и после го загубих ..
А са ме наранявали адски много пъти ... даже прекалено много ... Но като се замисля цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...

daya
12-11-2008, 18:52
ми любов просто няма. тея чувства са в следствие на силно превличане. ама всеки разбира различни нещо под "любов". за някой е просто превличането, за други е щастие.ако имаше любов щеше да има за всеки някого. не ми се вярва да е така. просто понякога човек открива този, с който е щастлив и толкова. нараняавали са ме много, но не заради това си вадя тези заключения. не съм песимистка също, просто мечтата ни за истинската любов ни крепи да търсим :)

partychild
12-11-2008, 18:55
1 път - сегашната ми любов :)

moon_flower
12-11-2008, 18:58
Всяка една раздяла наранява човека.Следователно и аз съм била наранявана не веднъж.И все пак във всичките си връзки съм била щастлива.Не е имало такава,която да не ми носи щастие и рядко съм била огорчена или много тъжна.

nVm
12-11-2008, 18:59
да именно преди време сега още съм с него.но не е като в началото вече..всичко се промени и мисля да си търся щастието другаде :o :o :o :o

des1t000
12-11-2008, 19:33
:) ...като се замисля наранявана съм много пъти..но и аз съм наранявала...обаче в крайна сметка нали знаете това, което не ни убива ни прави по силни...а истинската любов я има...само, че повечето тук сме трърде малки за да я открием..или я изпускаме заради някакви прищявки :o

chokolate_girl
12-11-2008, 19:37
при мен има любов (огромна)
радвам се ,че открих човек,който да ме цени и обича .Не вярвах,че ще го открия.

CfEtii
12-11-2008, 19:42
Наранявана съм много пъти..ама страшно много..ма е ме още съм жива..любовта..хмм май съм я открила :-)

Lady_AMG
12-11-2008, 19:43
Явно аз ще съм първата, която не е била наранявана в някоя предна връзка. Не се гордея с това, но все аз наранявах, от което винаги ми е било много кофти. В сегашната ми връзка обаче, колкото и да знам че той ме обича много често се чувствам наранена до смърт, хиляди пъти ме е боляло и съм плакала. Не казвам, че само той е виновен, нито съм спряла да вярвам в любовта, но понякога една дума може да разбие целия ти свят на парчета, особено когато правиш всичко за някого и виждаш как той вижда само недостатъците ти и не спира да се държи студено, а същевремено не признава че има проблем :( Поувлякох се, ама сега съм в такова състояние. Все пак, любов има, просто не е вярно че като дойде и светът ти става розов, понякога си е много сив даже...

ELiTyYy
12-11-2008, 19:45
Обичала съм един път...да първата любов...е и само тогава ме нарани момчето... след като се разделихме с него бях станала голяма кучка...просто,с който и да ходех не ме интересуваше мн мн,мислех си за бившия...

е...след 3 години забравих това момче...и срещнах друго,което да ми припомни чувството любов ...това,с което съм в момента... :) Истински щаслива съм...страхотно е просто всичко... :smt007 :)

Bobs
12-12-2008, 06:30
наранявала съм мн и на мен са ми причинявали болка но засега само едно момче е успяло да ми докара повече от четири безсънни нощи. Не се привързвам лесно и трудно някой може да ме нарани мн :)

AFT
12-12-2008, 06:42
Най-яко е на 13-17 години да си правиш такива изводи. Все едно толкова много си видяла от живота, че знаеш всичко и т.н. Разбирам да бяхте/ме по на 40 та и повече години - тогава бихте/ме имали правото да стигате/ме до разни заключения (какво има, какво няма и що така става), но сега.. звучи много малоумно.

evelinka1122
12-12-2008, 07:07
mi to i az sum bila 6tastliva edinstveno i samo s edin... i az mislq 4e nqma lubov... vsi4ko e interesi!!! :(

AngelofHeaven
12-12-2008, 07:21
Като се замисля ( :D силно казано) наранявали са ме само два пъти, но и това ми стига. Не искам да кажа че не вярвам в любовта, защото ще излъжа. Любов има просто е трудно да я намериш :)

Jumbie483
12-13-2008, 18:09
Не са ме наранявали, защото не позволявам. Всички връзки са ми били просто от скука и т.н...да не говорим колко предпазливо гледах другия..
Но намерих човек, който ми доказа, че мога да му имам доверие и връзката ни не е само за месец-два. Радвам се, че го открих и ако нещо се случи някога с нас, не само ще има рана, но ще остане и белег :(

pandelka
12-13-2008, 18:13
Разбирасе,че има любов..!
Истински щастлива бях само веднъж с момче,което загубих по най-нелепия начин.. а относно нараняването .. адски мн пъти са ме наранявали..за това пък аз също!

TooLittelTooLate
12-13-2008, 18:22
И мен са ме наранявали много пъти, даже и човекът, с когото бях истински щастлива. Но това не ме кара да спра да вярвам в любовта или некви такива. Не знам, мисля, че съм прекалено малка, за да знам, какво е истинската любов, дали съм я изпитвала и дали я има. Но все още вярвам в нея. :)

beachy_bunny
12-13-2008, 19:38
ако говорим за бройка .. .аз съм наранявала много повече от колкото те мен ... Намерих наистина подходящия .. преди това си играех с любовта ...гаврех се с момчета които уж ме " обича ли " срещнах него .. за 1-ви път бях щастлива ... влюбена , но той ме остави той си беше играл с мен така както аз си играех с другите ... болката която ми причини ... неможе да се сравни със всичката болка която бях причинила на всички заедно ... от тогава съм се научила .. , че "всичко се връща " когато разбрах какво ми бях причинила на всички ... отидох и говорих с него на него уж му беше все едно .. , а сега все още сме заедно :-) :-) :-)

linkinpark6666
12-13-2008, 19:43
при повечето е така :)

kobrichka
12-13-2008, 19:51
Най-яко е на 13-17 години да си правиш такива изводи. Все едно толкова много си видяла от живота, че знаеш всичко и т.н. Разбирам да бяхте/ме по на 40 та и повече години - тогава бихте/ме имали правото да стигате/ме до разни заключения (какво има, какво няма и що така става), но сега.. звучи много малоумно.

Напълно съм съгласна.На този въпрос може да се даде отговор на една по различна възраст от тази в която са всички в този форум.

zaraaa
12-13-2008, 20:14
Наранявали са ме много пъти, но никога не съм се отказвала от Любовта още по-малко пък в мен се е загнездила мисълта, че Любовта не съществува....

amfetamink1a
12-13-2008, 21:06
Аз също съм била наранявана,но аз имам едно правило :"Никога не се предавай"...и колкото и да са ме наранявали винаги е имало човек,който ще ме утеши.(най-често някои fr)..сега аз съм влюбена,даже лудо влюбена в едно момче,което също ме обича...Момиче не се предавай,това ще е най-глупавото и най-лесното нещо...недей да си от хората които избират лесния начин.

Любовта съществува...стига само да я намеиш,но никога не се отказвай от търсенето =; ....

babity
12-13-2008, 21:07
мислик ат' сит сА мисли

scoobydors
12-13-2008, 21:51
Аз също съм била наранявана доста пъти... Но съм далеч от мисълта, че истинската любов не съществува. Това вече стана като клише да разправяте на ляво и на дясно как не вярвате в любовта... Не вярвате в любовта, не вярвате в Бог... А в какво тогава?! Само не ми казвайте "в себе си"...

Много на място казано. Евала. :)

babity
12-14-2008, 08:49
Тъпо е да седнеш и да мислиш за такива неща. Особено в тийнейджърска възраст (както казаха преди мен). Ние сега се формираме като личности, сега изпитваме първите си любовни (и не само) трепети и затова всяко разочарование ни се струва като край на света. Защото сме малки и това да бъдем отхвърлени е най - голямото нещастие, което може да ни споходи. От друга страна и любовта е разтегливо понятие, което има различни измерения за всеки отделен човек. Забравих какво искам да кажа... Мисълта ми беше, че няма смисъл (злобно глупаво е) като те отрежат два - три пъти и да запееш песента "любов няма". Живота не е само цветя и рози.

bubblegum9210
12-14-2008, 09:11
в България - ЛЮБОВ няма :-D

maLchy
12-14-2008, 10:10
наранявана съм доста пъти...и само един съм открила любовта,но за щастие още съм с човека който ми отвори очите и с когото съм щастлива :)

MaLkaTa_LaDy
12-14-2008, 10:29
Два пъти през живота си съм изпитвала наистина силни чувства. Първият път беше детско и невинно, а вторият - също, но малко по-осмислено. Та... С второто момче не просто бях щастлива, а се харесвах такава каквато бях. Но естествено, всичко свършва и приказката отдавна свърши. Но пък той ме караше да се чувствам някак специална и ми даваше това, което ми бе нужно. За това вярвам, че има любов и ще продължавам да я търся.

MoHuTo
12-14-2008, 10:29
Точно веднъж съм била щастлива с момче... но наистина това щастие , за което толкова бях слушала, това щастие, за което всички толкова ми говореха, а аз седях отстрани и ги слушах , мислейки си , че такова нещо няма .. Но го открих .. и после го загубих ..
А са ме наранявали адски много пъти ... даже прекалено много ... Но като се замисля цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
+Абсолютно същото е и при мен... :?

m3ch3ncee
12-14-2008, 10:36
Била съм щастлива,но за кратко.После винаги или те предават,или те унижават..

6o6kotooo
12-14-2008, 10:42
мен само 2 пъти са ме наранявали по простата причина само този който истински обичам може да ме нарании ...... обаче сички тия гадни неща си заслужават и за малкото щастие щото тогава то е палноценно :) пак и след време се помнят само хубавите неща поне аз съм така

nikitka_
12-14-2008, 18:16
Аз бях много жестоко наранена... Така започнах да си играя с момчетата!Но сега открих истинската любов!Обичам човекът до себе си и всеки миг,прекаран с него е невероятен!Щастлива съм! :-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
12-15-2008, 02:36
чесно казано била съм наранявана но само за един път в момента се сещам... някак ... не допускам момче толкова близко до себе си че да ме нарани :-o сега съм щастлива с момчето което съм, влюбена съм до ушии ии .. . не съм на мнение че любовта не съществува ;)

sexita
12-15-2008, 02:45
Наранявана съм..ммм...да речем 4 пъти,които помня. Другите явно не са били важни след като съм забравила.
Но е нормално...при всеки край има болка или от едната или от другата страна...или от двете.
Наранявала съм...може би повече пъти,но наистина не съм го искала. Те се влюбват в мен и сякаш...започват да ме дразнят...няма нищо ново в тях. Но на последък не съм така...влюбвам се и аз. Нараних точно такъв човек от страх да не ме нарани пръв...развалих всичко и винаги ще съжалявам. Колкото и да се обичаме,това беше голяма грешка и е непоправимо. Може би щеше да бъде голямата ми любов,но така и не си дадохме шанс да я изживеем.Сега съм с друг,влюбена отново...мисля за него и се радвам че споделя чувствата ми...всъщност ги зароди в мен,като ми показваше неговите. Въобще не знам какво бъдеще ни чака,но сега сме щастливо влюбени и моментът е чудесен. Живея си пълноценно... :P

Tera
01-07-2009, 16:38
Jivota prodaljava vapreki vsi4ko :) A i ne sme imali tolkova mn istinski migove...Spored men,tezi ne6ta ni predstoqt :) A bolkata,vseki q use6ta :) Vajnoto e da ima6 smelost,da prodalji6 :)

LiRRRa
01-07-2009, 16:46
Любов ИМА! Не се депресирай, никога не се знае кога ще срещнеш подходщия човек (за всички съществува такъв)... Просто търпение! :)

darla
01-07-2009, 16:47
silna lubov sum otkrivala 2 puti,no istinskata-vednuj(nastoq6tata),do predi 2 meseca ne sum bila naranqvana silno ot lubovta...ne sum dopuskala agdjetata si tolkova blizo do surceto si,4e da me naranqt jestoko-razo4arovana-da,no naranena-ne!Za moe ogromno sujalenie predi 2 meseca bqh naranena jestoko ot "lubovta" i v momenta sum namnenie,4e nikoga nqma da prostq,da si vurna doverieto v 4oveka i v obi4ta mu...pravq vsi4ko vuzmojno,no prosto ot vutre ne mi idva da zagurbq slu4iloto se...ostava mi edinstveno ot vse surce da se nadqvam,4e tova koetokazvat horata-4e vremetolekuva-da se okaje istina i pak da go gledam sus su6tite o4i,kakto predi!

LovelyGirl
01-07-2009, 17:13
Аз съм била наранявана 2 пъти от едно и също момче,но това беше преди 3 години.Бях малка,нищо не разбирах,мислих си,че кой знае какво е станало,а сега като се сетя и ми е смешно даже.
Смешно ми е,че съм приемала навътре нещата,а те са били много прости :lol: Връзката ни беше изключително кратка и беше лапешка работа :lol:

От 2 години и половина съм щастливо влюбена в приятеля си,който също много ме обича :) Минали сме и през трудни моменти,но важното е,че винаги сме си били заедно и сме се подкрепяли и разбирали :)
Той е най-важният човек за мен и с него израснах много(душевно).

aka6a_vamp
01-07-2009, 17:18
Истински щастлива ме е правило само едно момче,ама какво ми струва тва щастиене е истина...

vesito13
01-07-2009, 17:21
Сега съм с първия си приятел и смея да кажа , че съм наистина щастлива с него :) Други връзки реално съм нямала , но въпреки това съм наранявала 6-7 момчета , като определено не се гордея със това , но просто се случи , между нас нямаше да излезе :(

slun4ice_90
01-08-2009, 09:44
Хора,ясно е,че всички сме били наранявани и т.н.И аз съм била,Но това не трябва да ни спира отново да бъдем щастливи,да обичаме и да ни обичат...Дори след толкова много "рани" аз още вярвам в любовта като глупачка...Вярвам,защото искам пак да се влюбя и да бъда щастлива и вярвам,че това пак ще ми се случи.Надеждата умира последна...Замислете се над ,това което и аз ви казвам... :)

curka87
01-08-2009, 10:13
Аз съм била наранявана само веднъж в живота си, но беше качествено. Момчето , което ми причини това беше единственото на което дадох сърцето си безрезервно. Той беше човека, в който се влюбих истински.
Иначе във всичките си връзки съм била щастлива по различен начин. Но само с този човек съм била истински напълно и безкрайно шастлива.
Въпреки всичко продължавам да вярвам в Любовта и в това, че рано или късно всеки намира своята половинка.

TheBest
01-09-2009, 16:21
.,

slun4ice_90
01-09-2009, 16:45
Любовта е най - силна ,когато страдаш ! .. имаше една такава мисъл , която мн ми хареса преди време .. за мен лично тя съществува , но дали ще я срещна сега или след време не се знае .. рано или късно ние намираме човек,който да ни разбира ,подкрепя и да ни обича ! Аз също казвам така...Кефиш с този комент. :)

cherinka
01-09-2009, 17:01
цялата тази болка от разбитото сърце минава тогава, когато срещнеш подходящия...
А като изгубиш него, кво прайм?
Същата история...

чисто и просто задоволяване на потребности..

dramaqueen
01-14-2009, 16:22
Аз тази радост,това щастие от истинската и непринудена любов като се замисля съм го срещала точно веднъж,но бях истинска глепачко и загубих момчето,което беше светлината в деня ми,момчето заради което не ме беше страх от нищо,просто защото беше до мен,момчето което ми беше упора,обичаше ме и ме утешаваше...сега това момче етолкова близа , а и същевременно толкова далеч от мен...Много се наранихме...иска ме се да повярвам ,че няма любов,че това е просто илюзия с която да се чувсваме щастливи...но какво провим когато сърцата ни се счупят на милиони парчета? ...Има я любовта,който я намери нека не допуска моята грешка,нека не губи човека до него...некаго оценява и му показва,че държи на него... :cry: :cry: :cry:

cinderella_gugutka
01-14-2009, 16:31
най-щастлива съм била с мом4ето което ме е наранявал най-много

galu6a
01-14-2009, 17:39
наранявана съм била един път и то много жестоко и съм обичала обичам и сега само един единствен път :smt007

maLchy
01-15-2009, 11:29
наранявана съм била много пъти,но аз лично момче съм наранила един път даже и не беше умишлено направено..

FiRe_LaDy
01-15-2009, 12:40
Аз съм наранявана един път,но още страдам и помня думите му!Но това не ме кара да си мисля,че истинската любов не съществува.В момента съм много щастлива с приятеля ми и това ме кара да продължа напред и да съм силна,въпреки всичко,което съм преживяла преди! :grin: :grin: :grin: