View Full Version : Уж ме обича обаче...
des1t000
12-11-2008, 19:28
Обичам го много...обаче има един проблем с който не знам какво да правя...винаги хвали бившата си... като започне Моника товаа Моника онова... тя можеше това... и така нататък... :( ..но ми казва и че не обича..не знам какво да правя..казах му, че ме дразни като говори за нея и като я хвали..той казва е аз много я обичах забравих я но не знам защо така...после ми казва, че ще престане...адски много ме дразни това като говори за нея :-x :-x :x ....и не знам какво да правя..не искам да го оставям защото много го обичам и ще ме заболи ужасно много...сигорна съм че и той ме обича не веднъж ми го е казвал обаче факта е на лице...btw : аз съм на 15 той е на 18... заедно сме вече половин година..а с нея е бил 1 год и 2 месеца ...ох не знам...помощ...ако на на някой му се е случвало да каже как е преглътнал или отсранил проблема... :(
chokolate_girl
12-11-2008, 19:34
Ще бъда честна и ще ти споделя моето мнение.
Ако наистина те обича ,нямаше да говори за бифшата си,,,камули да я хвали.И каква е ползата да я споменава?явно иска да ти подскаже ,че още има чувства към нея.Приятелят ми ми е казвал с кои момичта е бил,но не помня да се е хвалил от тях..
с приятеля ти поговорете сериозно над това.Питай го да ти кажа съвсем честно дали обича бифшата си приятелка.Ако е така,тегли му майните :? А това дето казваш,че много пъти ти казвал ,че те обича...тва всеки може да ти го каже,но малко хора го доказват.
а гаджето ти с неговите намеци и хвалби по бифшите като гледам добре доказва колко те обича :? :? :?
Ъъ..тоя е некъф темерут. :shock:
Ако няма чувства към нея,за какво иначе да плямпа постоянно?Аз..като ми каже Моника тва и онова..еми ходи си при Моника ..
PLuScHeTo
12-11-2008, 19:41
ааа... това е тъпооо :-x
другия път като ти спомене Моника ...казвай директно => ПЪТЯЯ!!...
ко търпиш пък ти....явно има още чувства към нея..даже и да отрича...
Може би иска да ти намекне че би искал и ти да умееш тези неща които тя е правила ( може би е свикнал с тях ) Но не мисля че още има чувства към нея...бих помислила че все още я обича ако бяхте заедно от месец но вие сте заедно вече 6 месеца така чеее ;)
dimitar_ak
12-12-2008, 05:31
Като не я е прежалил защо е тръгнал с теб?
CinDeReLLa_
12-12-2008, 06:12
Ще бъда честна и ще ти споделя моето мнение.
Ако наистина те обича ,нямаше да говори за бифшата си,,,камули да я хвали.И каква е ползата да я споменава?явно иска да ти подскаже ,че още има чувства към нея.Приятелят ми ми е казвал с кои момичта е бил,но не помня да се е хвалил от тях..
с приятеля ти поговорете сериозно над това.Питай го да ти кажа съвсем честно дали обича бифшата си приятелка.Ако е така,тегли му майните :? А това дето казваш,че много пъти ти казвал ,че те обича...тва всеки може да ти го каже,но малко хора го доказват.
а гаджето ти с неговите намеци и хвалби по бифшите като гледам добре доказва колко те обича :? :? :?
+1 :smt023 :smt023 prosto mu kaji che ne ti e priqtno... :) uspeh :)
ко търпиш пък ти....явно има още чувства към нея..даже и да отрича...+1 :)
LittlePrincess
12-12-2008, 06:36
Ако продължава да ти говори за Моника просто го разкарай - явно има още чувства към нея,колкото и да отрича.А на тебе не ти трябва човек,който да говори постоянно за бившата.
MakeMeFeel
12-12-2008, 08:28
Аве пътя директно за тоя ... !!! Аз ако бях на твое място до сега да съм го изритала 100 пъти .. Много мразя като почнат да говорят за бивши. Постоянно имам нужда да се сравнявам с тях и да чувам , че съм по добра . Ужасно е ... :?
miloto_girl_4e
12-12-2008, 08:41
Този разказ ми напомня за една чалга песен ...
Ще пейстна текса нищо, че малко се различава от твоя случай..
Досадна била,
и грозна била и
уж не я понасяш ти.
Ужасна била,
безлична била-
вечно тя е темата ти!
Обичаш другата,
другата,другата,
онази чуждата,
чуждата,чуждата!
И между другото се сещаш
и на мене да кажеш - "Обичам те!"
Обичаш другата,чуждата,
побърквам се!
Тук горе долу нещата са същите, само, че той говори хубави неща, а не лоши за нея.. Няма значение какво говори, щом тя е тема на разговор или щом се говори само за нея.. По-добре го зарежи, така или иначе явно има още нещо към нея, може и към теб да има някакви чувства, но заслужава ли си да търпиш всичко това ? Защо не си намериш момче, което живее с настоящето (т.е с теб), а не с миналото(т.е с бившата)?
fire_cat
12-12-2008, 08:57
Явно той наистина много е държал на нея. Този факт не бива да те дразни, защото все пак той сега е с теб и това би трябвало да те радва повече от мисълта, че той много я е ценял. Може още да я харесва, но само като добра приятелка.
scoobydors
12-12-2008, 08:59
ко търпиш пък ти....явно има още чувства към нея..даже и да отрича...
+ 1 :)
GabisiTa
12-12-2008, 14:28
Може би не я е забравил още... :?
NaNa_SladuRana
12-12-2008, 14:45
ходил е еднакъв период от време и с двете ви,но и през времето,което е мил с теб тя е била в мислите му,може ти до си 100 пъти по-добра,но не си НЕЯ,а явно тя притежава все още сърцето му.И теб те обича,но не толкова,не така...Поне при мен е така,дано греша :)
Имах същия случай, найстина е шит :x
Като говори толкова за нея, говори и ти за бившия ти ;)
ко търпиш пък ти....явно има още чувства към нея..даже и да отрича...+1 :)
+2
Имах същия случай, найстина е шит :x
Като говори толкова за нея, говори и ти за бившия ти ;)
това е най-правилно . не при сегашното ми гадже.но при един изпитано работа :-P
ImmortalForever
12-12-2008, 16:47
Не "Уж", ами хич не те обича...Тфа че ти го казва нищо не значи...Думи, думи...
mynichka
12-12-2008, 16:58
Ми ..според мен обича нея, а не теб ! Ако не изпитвише нищо към нея ..нямаше постоянно да я споменава
tanchenceto
12-12-2008, 21:45
em nz az mislq che chokolate_girl e mnogo prawa,no az predlagam da se opitwash da naprawish taka che poweche da ne q spomenawa ;]]
Lady_AMG
12-12-2008, 22:01
Нормално е още да я помни, ама е много несъобразително да говори пред теб за нея. Щом не става с приказки като я спомене почвай да се цупиш или направо ставай да си тръгваш (той разбира се ще те спре). Кажи му че няма 100 пъти да му обясняваш като на малоумник че ти е неприятно. Бъди по-крайна. И между другото, докажи че си по-добра от нея, така ще му я избиеш тая тъпа Моника от главата :razz:
Просто му кажи в прав текст, че това те дразни. Кажи му, че щом смята ,че тя е била по-добра от теб, значи.....да си върви при нея. Баси... Ти ако почнеш така да му говориш за бившия си дали ще му е хубаво.
На такива като него..... ШУТА И ПЪТЯ!!! И не се лъжи от това, че твърди че те обича- това може да го каже всеки. ЗАПОМНИ-любовта не се доказва с празни скадки приказки, а с действия. Ако толкова те обича, тогава да спре да ти набива тая Моника в лицето.
sextazy_baby
12-13-2008, 06:51
Като не я е прежалил защо е тръгнал с теб?
Да,не осъзнава ли също че по този начин те наранява :( Знаеш ли,приятеля ти е пълен кретен,поне малко да се съобразява
pandelka
12-13-2008, 07:01
Ъъ..тоя е некъф темерут. :shock:
Ако няма чувства към нея,за какво иначе да плямпа постоянно?Аз..като ми каже Моника тва и онова..еми ходи си при Моника ..
sh3_1s_7h3_0n3
12-13-2008, 07:38
Мал шанс. Още обича бившата си приятелка, тя е в мислите му и можеш да бъдеш сигурна, че той се сеща повече за нея, отколкото за теб. Жалко, но факт. Ти, ако не се сещаш за нещо, няма да го споменаваш, нали? Остави го известно време да му се продуха малко главата, сам да разбере какво иска, независимо от това, че ще те боли. Иначе рискуваш да си втора цигулка. Ако пък не го направиш, се примири с положението и продължавай да търпиш да слушаш за Нея. Изборът е твой, защото явно той няма достатъчно смелост да си признае какво иска и какво да прави.
soul1199
12-13-2008, 09:24
Ако продължава да ти говори за Моника просто го разкарай - явно има още чувства към нея,колкото и да отрича.А на тебе не ти трябва човек,който да говори постоянно за бившата.+1