View Full Version : До месечният ми цикъл оставаха 3 дни
До месечния ми цикал оставаха 3 дена и аз вчера правих секс с моя приятел и се чудя случайно да не съм забременяла,защото не използвахме презарватив.Но тази сутрин ми дойде и се чудя какво ще рече това...?
Моля ви пишете... Предварително благодаря... !!! :)
Ами лошо е това, че сте били без кондом, той попринцип си е задължителен, ама вие си преценявате. Щом ти е дошло, не се притеснявай.
На колко си?
Neftochimic
12-12-2008, 15:42
Честито, за Коледа ще подариш на мама и тати подарък от рода на....
- бременна съм. 8-)
Еми почти на 16 съм,но много се притеснявам...
Dobromir
12-12-2008, 16:34
До месечния ми цикал оставаха 3 дена и аз вчера правих секс с моя приятел и се чудя случайно да не съм забременяла,защото не използвахме презарватив.Но тази сутрин ми дойде и се чудя какво ще рече това...?
Моля ви пишете... Предварително благодаря... !!! :)
След като незнаеш какво правиш защо го правиш, е за тва има сумати бременни на по 12-13-14 години защото незнаят нищо за секса, а са фурии...
Какво има да се чудиш ???!? правила си секс и ти е дошло ?? какъв е проблема тогава...Преди следващия път да правиш секс вземи малко се образовай в форума има важна тема за секса !
Ми като ти е дошло, какво искаш ?! : |
MegabytE
12-12-2008, 16:42
Но тази сутрин ми дойде и се чудя какво ще рече това...?
Кой лъвеш бе, Дядо Коледа не е дошъл!
la4ezara
12-12-2008, 18:15
Ма като се притесняваш не прави глупости !!!! Всичко си има послествие !
Честито, за Коледа ще подариш на мама и тати подарък от рода на....
- бременна съм. 8-)
Ма като се притесняваш не прави глупости !!!! Всичко си има послествие !
+1
ае внимавайте 14 -16 годишни бременна съм какво да прая :oops:
глей си раотата ,не искам да звучи грубо ама никои не ви кара да праите без кондом ;] ии големи разбирачки по секс станахте !
MakeMeFeel
12-12-2008, 18:26
Абе ... Нали ти е дошло ?! Тогава за кво излишно пускаш тъпи и теми и задаваш още по тъпи въпроси ?! Следващия път просто МИСЛИ !!! Тая голямата глава за това е направена !
Абе ... Нали ти е дошло ?! Тогава за кво излишно пускаш тъпи и теми и задаваш още по тъпи въпроси ?! Следващия път просто МИСЛИ !!! Тая голямата глава за това е направена !
права си на макс ! :)
pandelka
12-12-2008, 18:30
И не разбирам за кво е тази тема след като ти е дошло ?? ... или просто искаш да ни кажеш какви глупости можеш да вършиш ..
therichbitch
12-12-2008, 18:35
ami tva ne zan4i, 4e ne e cvetna bremennost ,ne 4e iskam da pritesnqvam avtorkata de :D
бременна МУАХАХАХАХАХХАХА :razz:
А какви са симптомите на цветната бременност... ??? :)
Infinity
12-13-2008, 09:09
ами вие какво...да не сте искали това все пак без кондом си е опасно щото сега да няма поредната тема направих аборт..а иначе да напълно възможно е да е цветна бременност 8)
Дойде ми,но се страхувам да не е цветна бременност за това искам да попитам какви са симптомите при цветната бременност... ?!
Abigoria
12-13-2008, 11:12
Дойде ми,но се страхувам да не е цветна бременност за това искам да попитам какви са симптомите при цветната бременност... ?!
GOOGLE, BITCH!
foreverr
12-13-2008, 11:19
Офф изключително ТЪПА тема!Ми като ти е дошло кво питаш бее то си е логично! :-x
varnen4e
12-13-2008, 11:21
sweetsunshine
12-13-2008, 12:17
Офф изключително ТЪПА тема!Ми като ти е дошло кво питаш бее то си е логично! :-xАбе никои ли не е чувал за цветна бременност?!Като не сте поне си запазете коментара.
Цветната бременност е като всяка друга бременност,просто цикъла ти си идва всеки месец...Най-добре е ако сега се окажа,че не си бременна ВИНАГИ да използвате презерватив и задължително да пиеш противозачатъчни,защото презерватива не е 100% надежден! :)
foreverr
12-13-2008, 12:20
Офф изключително ТЪПА тема!Ми като ти е дошло кво питаш бее то си е логично! :-xАбе никои ли не е чувал за цветна бременност?!Като не сте поне си запазете коментара.
Цветната бременност е като всяка друга бременност,просто цикъла ти си идва всеки месец...Най-добре е ако сега се окажа,че не си бременна ВИНАГИ да използвате презерватив и задължително да пиеш противозачатъчни,защото презерватива не е 100% надежден! :) Да чувала съм за цветна бременност, но при нея цикълът е различен!За това какво пита дали е бременна-не се е оплакала от различен цикъл така че!!!!
emi 6tom ti e do6ul kuv e toq vupros det zadava6