- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До месечният ми цикъл оставаха 3 дни
До месечния ми цикал оставаха 3 дена и аз вчера правих секс с моя приятел и се чудя случайно да не съм забременяла,защото не използвахме презарватив.Но тази сутрин ми дойде и се чудя какво ще рече това...?
Моля ви пишете... Предварително благодаря... !!!![]()
Ами лошо е това, че сте били без кондом, той попринцип си е задължителен, ама вие си преценявате. Щом ти е дошло, не се притеснявай.
На колко си?
Честито, за Коледа ще подариш на мама и тати подарък от рода на....
- бременна съм.![]()
<N>
Еми почти на 16 съм,но много се притеснявам...
След като незнаеш какво правиш защо го правиш, е за тва има сумати бременни на по 12-13-14 години защото незнаят нищо за секса, а са фурии...Първоначално написано от djupito
Какво има да се чудиш ???!? правила си секс и ти е дошло ?? какъв е проблема тогава...Преди следващия път да правиш секс вземи малко се образовай в форума има важна тема за секса !
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Кой лъвеш бе, Дядо Коледа не е дошъл!Първоначално написано от djupito
Ма като се притесняваш не прави глупости !!!! Всичко си има послествие !Първоначално написано от djupito
Първоначално написано от Neftochimic
Първоначално написано от la4ezara
+1
ае внимавайте 14 -16 годишни бременна съм какво да прая![]()
глей си раотата ,не искам да звучи грубо ама никои не ви кара да праите без кондом ;] ии големи разбирачки по секс станахте !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе ... Нали ти е дошло ?! Тогава за кво излишно пускаш тъпи и теми и задаваш още по тъпи въпроси ?! Следващия път просто МИСЛИ !!! Тая голямата глава за това е направена !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
права си на макс !Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И не разбирам за кво е тази тема след като ти е дошло ?? ... или просто искаш да ни кажеш какви глупости можеш да вършиш ..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ami tva ne zan4i, 4e ne e cvetna bremennost ,ne 4e iskam da pritesnqvam avtorkata deПървоначално написано от xpici
![]()
А какви са симптомите на цветната бременност... ???![]()
ами вие какво...да не сте искали това все пак без кондом си е опасно щото сега да няма поредната тема направих аборт..а иначе да напълно възможно е да е цветна бременност![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от xpici
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Дойде ми,но се страхувам да не е цветна бременност за това искам да попитам какви са симптомите при цветната бременност... ?!Първоначално написано от kiflata
Първоначално написано от djupito
GOOGLE, BITCH!
Офф изключително ТЪПА тема!Ми като ти е дошло кво питаш бее то си е логично!![]()
Абе никои ли не е чувал за цветна бременност?!Като не сте поне си запазете коментара.Първоначално написано от foreverr
Цветната бременност е като всяка друга бременност,просто цикъла ти си идва всеки месец...Най-добре е ако сега се окажа,че не си бременна ВИНАГИ да използвате презерватив и задължително да пиеш противозачатъчни,защото презерватива не е 100% надежден!![]()
Да чувала съм за цветна бременност, но при нея цикълът е различен!За това какво пита дали е бременна-не се е оплакала от различен цикъл така че!!!!Първоначално написано от sweetsunshine
emi 6tom ti e do6ul kuv e toq vupros det zadava6