View Full Version : Ще може ли да разбере?
nice_bunny
12-12-2008, 18:04
Може ли гинеколога ви да разбере, че сте бременна, ако ви е гледал на видеозон и ако ви е бъркал във вагината, за да напипа органите ви вътре дали са наред?(ако от акта са минали само 2 седмици)+ да ви е вземал секрет за преглед.Или на кратко след колко време най-рано може да разбере един гинеколог, че очаквате бебе.Мерси.С обич Юлия
Wrathchild
12-12-2008, 18:45
Moже да разбере.
ivana0895
12-12-2008, 20:01
chrez napipvane - NE
na videozon e vazmohno no 6te se vijda 1 mn malko zr1nce(bebeto)
ot sekret- zavisi kakuv
nice_bunny
12-13-2008, 21:53
последно ?
scoobydors
12-13-2008, 21:56
Има си предполагам отличителни белези, по които само гинеколозите могат да разберат, е си бременна. Силно вярвам, че той ще разбере... (да не кажа, че съм 99% сигурна) :-o
не съм много съгласна, че на две седмици ще се види нещо, особено на нормален видеозон, най-рано се вижда плодно сакче към 6г.с. (около 4-5 седмици след акта), иначе в към 4г.с може да се види наличие на бремнност с вагинален ултразвук. А с напипване извинявай ама как ще ти стигне матката с пръстче през вагината ?!?!?!?!
get_high
12-14-2008, 08:15
естествено, че ще разбере
GabisiTa
12-14-2008, 09:02
Може да разбере
scoobydors
12-14-2008, 14:14
Ама аз не разбрах едно нещо.
Ти си бременна, но отиваш на гинеколог и се надяваш той да НЕ разбере ?! :-o
Или...
Не си сигурна дали си бременна, отиваш на гинеколог и се надяваш той да НЕ разбере преди теб ?!
nice_bunny
12-14-2008, 14:30
Не.Отивам на гинеколог профилактично и се надявам, ако има нещо да разбере.Просто споменах кога за последно го бях правила, защото този срок ( 2 седмици ) беше най- последния нали.Всеки ми казва различно... не знам сега какво си мисля, но благодаря на всички.
foreverr
12-14-2008, 15:11
Mи като си била на магарето и е пипала не може да разбере.Чрез секрет също май не може.Но чрез видеозон съм сигурна, че може.Е ако си още в първата или втората седмица на бременноста бебето е прекалено малко и тогава може да не го види, но ако си вече в 3-4-5 ... седмица ще види чрез видеозона, че си бременна!
moje! 2 sedmici sa aboslutno dostata4ni i ako ima bremennost,videozona 6te q ot4ete!
BurningDesire
12-14-2008, 16:06
Да, може на видеозон, все пак това му е работата, ако гинеколога не може да разбере, тогава кой?! Най-сигурния начин е чрез видеозон или кръвен тест. Чрез секрет и напипване не може.
:razz: :razz: :razz: естествен0о че може
А защо не си направиш и тест :-o
А защо не си направиш и тест :-o
+1
Karamel4e_to
12-14-2008, 21:06
Moже да разбере.
+1 tap vapros mn qche che moji da razbera nali bremennite jeni na videozon gi gledat . na kolko si godini na 13 :D
На две седмици без тест едва ли. Трябва да е врачка
nice_bunny
12-15-2008, 17:32
На 2 седмици на видеозон може да се виде ли??
Може ли гинеколога ви да разбере, че сте бременна, ако ви е гледал на видеозон и ако ви е бъркал във вагината, за да напипа органите ви вътре дали са наред?(ако от акта са минали само 2 седмици)+ да ви е вземал секрет за преглед.Или на кратко след колко време най-рано може да разбере един гинеколог, че очаквате бебе.Мерси.С обич Юлия
em ako te gleda na videozon est 4e 6e razbere.ti kak misli6 ina4e razbirat :-D
nice_bunny
12-15-2008, 19:32
Е да, ама става въпрос за 2 седмици?То от кога започва да се забелязва на видеозон???
Е да, ама става въпрос за 2 седмици?То от кога започва да се забелязва на видеозон???
da de to i ti si prava.em ne sum siguren to4no sled kolko vreme ama mai ne e sled 2 sedmici.po kusno oba4e kato se porazvie malko ploda 6e vidi sus sigurnost