.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Ще може ли да разбере?

Може ли гинеколога ви да разбере, че сте бременна, ако ви е гледал на видеозон и ако ви е бъркал във вагината, за да напипа органите ви вътре дали са наред?(ако от акта са минали само 2 седмици)+ да ви е вземал секрет за преглед.Или на кратко след колко време най-рано може да разбере един гинеколог, че очаквате бебе.Мерси.С обич Юлия

Moже да разбере.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    chrez napipvane - NE
    na videozon e vazmohno no 6te se vijda 1 mn malko zr1nce(bebeto)
    ot sekret- zavisi kakuv

последно ?

Град
    Ямбол
    Има си предполагам отличителни белези, по които само гинеколозите могат да разберат, е си бременна. Силно вярвам, че той ще разбере... (да не кажа, че съм 99% сигурна)

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

не съм много съгласна, че на две седмици ще се види нещо, особено на нормален видеозон, най-рано се вижда плодно сакче към 6г.с. (около 4-5 седмици след акта), иначе в към 4г.с може да се види наличие на бремнност с вагинален ултразвук. А с напипване извинявай ама как ще ти стигне матката с пръстче през вагината ?!?!?!?!

естествено, че ще разбере
    Samе shit... different way

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може да разбере
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Ямбол
    Ама аз не разбрах едно нещо.

Ти си бременна, но отиваш на гинеколог и се надяваш той да НЕ разбере ?!
    Или...
    Не си сигурна дали си бременна, отиваш на гинеколог и се надяваш той да НЕ разбере преди теб ?!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не.Отивам на гинеколог профилактично и се надявам, ако има нещо да разбере.Просто споменах кога за последно го бях правила, защото този срок ( 2 седмици ) беше най- последния нали.Всеки ми казва различно... не знам сега какво си мисля, но благодаря на всички.

Mи като си била на магарето и е пипала не може да разбере.Чрез секрет също май не може.Но чрез видеозон съм сигурна, че може.Е ако си още в първата или втората седмица на бременноста бебето е прекалено малко и тогава може да не го види, но ако си вече в 3-4-5 ... седмица ще види чрез видеозона, че си бременна!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    moje! 2 sedmici sa aboslutno dostata4ni i ako ima bremennost,videozona 6te q ot4ete!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Да, може на видеозон, все пак това му е работата, ако гинеколога не може да разбере, тогава кой?! Най-сигурния начин е чрез видеозон или кръвен тест. Чрез секрет и напипване не може.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

естествен0о че може

А защо не си направиш и тест

Цитирай Първоначално написано от Virgin
    А защо не си направиш и тест
    +1

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Moже да разбере.
    +1 tap vapros mn qche che moji da razbera nali bremennite jeni na videozon gi gledat . na kolko si godini na 13

На две седмици без тест едва ли. Трябва да е врачка

На 2 седмици на видеозон може да се виде ли??

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: Ще може ли да разбере?

Цитирай Първоначално написано от nice_bunny
    Може ли гинеколога ви да разбере, че сте бременна, ако ви е гледал на видеозон и ако ви е бъркал във вагината, за да напипа органите ви вътре дали са наред?(ако от акта са минали само 2 седмици)+ да ви е вземал секрет за преглед.Или на кратко след колко време най-рано може да разбере един гинеколог, че очаквате бебе.Мерси.С обич Юлия
    em ako te gleda na videozon est 4e 6e razbere.ti kak misli6 ina4e razbirat

Е да, ама става въпрос за 2 седмици?То от кога започва да се забелязва на видеозон???

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от nice_bunny
    Е да, ама става въпрос за 2 седмици?То от кога започва да се забелязва на видеозон???
    da de to i ti si prava.em ne sum siguren to4no sled kolko vreme ama mai ne e sled 2 sedmici.po kusno oba4e kato se porazvie malko ploda 6e vidi sus sigurnost

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си