PDA

View Full Version : За тези, които завършват 2009-та год.

kPuCkA
12-13-2008, 08:48
Как се чувствате в последните няколко месеца, които ви остават?Не ви ли е налегнала носталгията, че идва края на това, което сме правили цели 12 години и което несъмнено е част от живота ни?Винаги съм си мислила, че училището никога няма да ми липсва, но уви, вече не мисля така.Тук са едни от най-хубавите ми спомени, особено в гимназията, гадно ми е даже, че ще се разделим с определени учители, които са наистина стойностни хора, а за съучениците, с които сме свикнали да сме всеки ден?!Не ми се мисли даже, колко ще ми е гадно в началото, но живота продължава, нали? :)

XceSS
12-13-2008, 09:29
Честно казано искам да завършвам !
Иначе изобщо нямам чуството, че завършвам след 5 месеца. :)

varnen4e
12-13-2008, 11:40
И аз съм така...

pandelka
12-13-2008, 13:52
Не ми се иска..ама..

butty
12-13-2008, 14:46
и аз завършвам тази година. Тъжно ми е, даже много.. но няма какво да се прави. Опитвам се да изживея по най-хубавия начин последните няколко месеца от училищния живот. Ще ми е мъчно за всички мои съученици.. дори и за тези, с които не се разбираме особено. Тези 5 години минаха неусетно. Кога бях подготве, тамън влязло в гимназията, непознаващо почти никого, кога станах 12 клас и трябва да напускам гимназията.. Но такъв е животът и трябва да го продължим! :)

ReBeL
12-13-2008, 15:47
много ми е мъчно и често плача заради това ... но няма как :(

tOniTyy
12-14-2008, 10:33
Ами и аз завършвам тази година.В интерес на истината хем ми се завършва хем не.Искам да не виждам някой индивиди от класа и както милата ми скъпа класна,която 5 години ни трови живота, уж за наше добро. :( Иначе ако може да останем ученици, но със някой съученици само, къде сиправим с тях веселото ще е супееер :) :) :) Но ..няма как - живота ни чака.пуу :o

ramoss
03-20-2009, 18:57
Невероятно но факт. 12 години исках да завърша, а сега един месец преди завършването :cry: :cry: :cry: Не мога да си представя живота без даскало, съученици....Дори съм уплашен от задаващите се студентски години :cry:

TheSadGirl
03-20-2009, 19:38
не остана- някакви си 2 месеца , от които 1 ще мине по изпити .. всеки вика аз април няма да ходя на даскало :? минат ли ми предварителните - всеки ден съм там :grin: изобщо не искам да завършвам, приятелите ми и някои учители наистина ще ми липсват адски много :( с кого ще играя карти 8-) на кой ще си позволявам да сипвам така, както на класната :oops: :D оф не искам да завършвам и тъпия бал не искам да идва ..... :-# :cry: :cry: :cry: