.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

За тези, които завършват 2009-та год.

Как се чувствате в последните няколко месеца, които ви остават?Не ви ли е налегнала носталгията, че идва края на това, което сме правили цели 12 години и което несъмнено е част от живота ни?Винаги съм си мислила, че училището никога няма да ми липсва, но уви, вече не мисля така.Тук са едни от най-хубавите ми спомени, особено в гимназията, гадно ми е даже, че ще се разделим с определени учители, които са наистина стойностни хора, а за съучениците, с които сме свикнали да сме всеки ден?!Не ми се мисли даже, колко ще ми е гадно в началото, но живота продължава, нали?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Честно казано искам да завършвам !
    Иначе изобщо нямам чуството, че завършвам след 5 месеца.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

И аз съм така...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не ми се иска..ама..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    и аз завършвам тази година. Тъжно ми е, даже много.. но няма какво да се прави. Опитвам се да изживея по най-хубавия начин последните няколко месеца от училищния живот. Ще ми е мъчно за всички мои съученици.. дори и за тези, с които не се разбираме особено. Тези 5 години минаха неусетно. Кога бях подготве, тамън влязло в гимназията, непознаващо почти никого, кога станах 12 клас и трябва да напускам гимназията.. Но такъв е животът и трябва да го продължим!

много ми е мъчно и често плача заради това ... но няма как

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Ами и аз завършвам тази година.В интерес на истината хем ми се завършва хем не.Искам да не виждам някой индивиди от класа и както милата ми скъпа класна,която 5 години ни трови живота, уж за наше добро. Иначе ако може да останем ученици, но със някой съученици само, къде сиправим с тях веселото ще е супееер Но ..няма как - живота ни чака.пуу

Вижте, Моля!

Невероятно но факт. 12 години исках да завърша, а сега един месец преди завършването Не мога да си представя живота без даскало, съученици....Дори съм уплашен от задаващите се студентски години

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    не остана- някакви си 2 месеца , от които 1 ще мине по изпити .. всеки вика аз април няма да ходя на даскало минат ли ми предварителните - всеки ден съм там изобщо не искам да завършвам, приятелите ми и някои учители наистина ще ми липсват адски много с кого ще играя карти на кой ще си позволявам да сипвам така, както на класната оф не искам да завършвам и тъпия бал не искам да идва .....
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си