View Full Version : влюбена?
mnogo tupo se polu4i..
razbrah 4e haresfam mom4eto koeto me skusfa ot gluposti za men ..govori kfi li ne ne6ta..ama adski typizmi .. ii az glupa4kata.. po4nah da go haresfam ... ne moa da razbera 6to se polu4ava taka.. ne me kefi izob6to a v su6tnost .. iskam da e moi ???
sh3_1s_7h3_0n3
12-13-2008, 09:13
защото НЕ е твой, затова го искаш. Ако ти се пусне, ще му въртиш женски номера да му покажеш, че не може да те има.
Обичайната история. ;) Т'ва, което нямаш, него искаш.
pandelka
12-13-2008, 09:17
Защо когато искаме нещо след като го получим вече не го искаме и след това идва ред на "не знам какво искам".
MakeMeFeel
12-13-2008, 09:23
Ех туй жените сме ужасни същества значи 8-) Искаме това, което знаем , че не можем да имаме .. бахти ташака 8-)
Виж си ника и пак помисли... на колко години си?!
Infinity
12-13-2008, 09:24
абе що и с мене така се получава :-o момчетата които нарочно се държат с мене гадно закачат ме и такива мн тъпи неща ми харесват
може би причините са такива каквито написаха преди мен
pandelka
12-13-2008, 09:26
абе що и с мене така се получава :-o момчетата които нарочно се държат с мене гадно закачат ме и такива мн тъпи неща ми харесват
Да,а пък това е супер Тъпо .. да харесваш тоя дет ти се присмива за нещо ... или ставаш за срам пред всички.. как може някой да се влюби в такъв урод. ?
soul1199
12-13-2008, 09:32
emi normalno,prosto tova,koeto iskame i vinagi tova,koeto ne mojem da pritejavame :?
Vanko_Bs1
12-13-2008, 09:48
Iska6 go 6tot go nqma6 mnogo e gadno oba4e kato te imat ve4e da ne te iskat (IZVINQVAM SE ZA PISANETO NQMAM KIRILICA) :o :-o :-x
Glorious
12-13-2008, 11:20
Защото харесвате "лошите", а после ревете защо той еди какво си...
Victorya
12-13-2008, 11:27
Виж си ника и пак помисли... на колко години си?!
Освен ника и подписа да си погледне....като цяло има няма 14-15...Неосъзнала колко ушички има на главата си (2 са) и така...разглезена лигла,свикнала да получава всичко,което иска...
Искаш да е твой за да му докажеш че греши относно мнението си за теб.А съм сигурна че ако станете гаджета ще ти стане напълно безразличен.....
ThinkPink
12-13-2008, 16:04
оу и аз съм така смис винаги искам това което нямам ..... ужасно е
ама май при вс е така
опитай се да не мислиш за това че не е твой .. така може и желанието ти да го имаш ще изчезне постепенно :-D