View Full Version : да споделим горчивия си опит
didonkata
12-13-2008, 19:22
има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
и аз да споделя горчив опит от такава връзка
от година без 3 месеца подържах такъв сорт връзка в началото наистина беше само секс и от 2-те страни но в средата на почти една год връзка от моя страна се появиха чувства но уви от негова не и така преди един ден вземах решение да я прекратя и така направих наистина беше трудно но по добре аз да съм първа отколкото той .
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва ми :-o и останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден :oops:
az ne sum imal takava vruzka samo sus sex no ni6to pove4e.no predpolagam e qko da ima6 partnior samo za tova.i dvamata da iskate edno i su6to i da nqma revnosti i pro4ie.
Cool!
Как искам пак да съм ученик. Такъв разврат падаше :smt008
scoobydors
12-13-2008, 19:37
Не съм имала такава връзка. Но според мен няма лошо да си задоволяваш животинските инстинкти с някой индивид просто ей така без обвързване. :-D
Може би един ден и аз ще вкуся от този сладък плод. :oops:
Ами не е излизало нищо при мене ,защото са си били връзки точно за по вечер,а не секс партниьори.
i az sum imal takiva za po 1 ve4er no postoqnen sex partnior sigurno e po qko :)
get_high
12-13-2008, 19:41
[quote="didonkata"]има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
от година без 3 месеца подържах такъв сорт връзка в началото наистина беше само секс и от 2-те страни но в средата на почти една год връзка от моя страна се появиха чувства но уви от негова не и така преди един ден вземах решение да я прекратя и така направих наистина беше трудно но по добре аз да съм първа отколкото той .
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва ми :-o и останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден :oops:[/quotе]
най-вероятно имаш и други съученици, нае*и се и с тях, за утеха :smt075
scoobydors
12-13-2008, 21:30
[quote=didonkata]има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва ми :-o и останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден :oops:[/quotе]
най-вероятно имаш и други съученици, нае*и се и с тях, за утеха :smt075
Да не бъдем груби, а? ;)
Всеки си избира живота, сексуалността, приятелите и пр., и ти не можеш да държиш сметка на никой!
Lady_AMG
12-13-2008, 21:56
Аз имах такава връзка с едно момче и правехме страхотен секс, но той се влюби и провали всичко. Пояна да ми говори за връзка и аз спрях да му вдигам телефона... Тъпо е , като сте се разбрали за едно нещо защо трябва да разваляте всичко.. И от тогава не вярвам в тези връзки. Мъжете винаги се влюбват след хубав секс, в природата им е... Аз като кажа само секс чувства не влагам... как се променят времената :D
Имала съм такава връзка...на морето с едно DJ-че...аз работех в същата дискотека,харесахме се и се хванахме. Но си беше само секс...или поне за това се виждахме. Спях при него и всяка вечер едно и също...в хотела в който беше настанен. Иначе бяхме от различни градове...така си решихме,да не е сериозно.
Излизах си и с други момчета,но постоянно си бях и с него и много много се влюбих тогава. Говорихме си и ми каза,че няма начин да имаме връзка с това 600километрово разстояние. И си беше право момчето.
3 месеца изкарахме...забавлявахме се...беше чудесно. Уж всичко щеше да приключи,но подтоянно поддържаме връзка сега...по телефоните,по скайп... 8) Въпреки,че не ни очаква бъдеще уж се надяваме на нещо... Но както и да е...искаме да сме заедно...не можем. Но въпреки това сега си имам супер връзка в която съм си щастлива вече.
И пак в началото всичко изглеждаше като секс,но вече след 3 месеца има много повече химия между нас и сме много влюбени и неразделни. Да чукна на дърво!
purple__love
12-14-2008, 20:37
kofti ideq...spored men pone v 90% ot slu4aite vinagi 6te ima naraneni...
Аз имах такава връзка с едно момче и правехме страхотен секс, но той се влюби и провали всичко. Пояна да ми говори за връзка и аз спрях да му вдигам телефона... Тъпо е , като сте се разбрали за едно нещо защо трябва да разваляте всичко.. И от тогава не вярвам в тези връзки. Мъжете винаги се влюбват след хубав секс, в природата им е... Аз като кажа само секс чувства не влагам... как се променят времената :D
+1
gergana_sweet
12-14-2008, 22:20
има теми за какво мислим за връзките само за секс и реших да направя тема, в която можем да споделим как е протекла една такава връзка, дали при някой се е развила в нещо по-голямо и винаги ли завършват с розачарование и останали ли сте приятел с човека след края и
П.С иначе такива връзки не са лоши но без намеса на чувства дори и в момента се дерзая дали съм постъпила правилно чесно казано липсва ми :-o и останахме си приятели но няма и как все пак учим заедно и се виждаме всеки ден :oops:
Е що пък горчив,такива еднодневки са си най-яки....
В такива случаи винаги единия в определен момент хваща друга връзка, която е по-ценна за него и втория/ ако има накакви чувства / е наранен от това - освен ако връзката не е много краткотрайна.
Ami ima6e edno mom4e,s koeto trugnal,za6toto mnogo go jelaeh,naistina be6e gotin,no kato harakter ne stava6e za serizno gadje.az go iskah,toi me iska6e i uj trugnahme.napravihme go vednuj,posle o6te vednuj i produljihme taka nqkolko meseca-3.vodihme se dosta blizki prez tova vreme,no vsu6tnost se vijdahme zaradi sexa.toi be6e div,nerazumen divvak i tova mi hresva6e,no nemojeh da si pozvolq da se vlubq to4no v nego.nakraq i na dvamat ni omruzna i prosto sprqhme da pravim sex.sega poddurjame vruzka,no kato dobri poznati-kato go vidq ne mi trepva ni6to,na nego su6to i tova e dobre.ta tova e moq opit v takuv tip vruzki,ne e gor4iv,no vse pak e opit