View Full Version : Ако може съвет?
hanovete
12-14-2008, 17:49
Здравейте
моята история е следната...
-запознах се с едно момиче и след 1-2 седмици тръгнахме...ама не са минали и 3-4 дена от както тръгнахме и тя все заета..в петъка не и било добре след тренировки и се прибра...вчера тренира...ходи на РД за малко...днес съзтезание..празнуване....ам и извиняваите ама да сте тръгнали преди седмица и вече 3 дена да не намира и 1 час на вас тва на кво ви мяза?Аз съм хлътнал по нея но се чудя дали да продължавам щот аз мн сериозно се отнасям...но изглежда тя не е на същата вълна
какъв е вашия съвет ?да продължавам да я търся или ?
не няма смисъл според мен ...щом не ти обръща внимание значи не те заслужава :)
MakeMeFeel
12-14-2008, 17:54
То това вашето е някво формално "ходене" :?
толкова пъти си я търсил и тя все е заета...по-добре не я търси вече ако тя не се сети за теб 1-2 дни не е за теб..а ако се обади откажи и няколко пъти кажи и че си зает и нямаш време за да може да види какво е чувството
scoobydors
12-14-2008, 17:57
Причини много.
1. Може да е по-стеснителна и да се страхува все още. Все пак скоро сте тръгнали.
2. Да е тръгнала с теб просто ей така без да е имало чувства преди това ... (сам си прави извода дали имате шанс заедно) ...
3. Наистина е зает човек. :lol: (съмнявам се малко обаче)
толкова пъти си я търсил и тя все е заета...по-добре не я търси вече ако тя не се сети за теб 1-2 дни не е за теб..а ако се обади откажи и няколко пъти кажи и че си зает и нямаш време за да може да види какво е чувството
+2
MartyParty
12-14-2008, 18:02
Оу,скъпи...Толкова си далече от хлътването,колкото аз от Южна Америка.
hanovete
12-14-2008, 18:05
значи си в Южна Америка как е там :P
pandelka
12-14-2008, 18:19
MartyParty
12-14-2008, 18:22
значи си в Южна Америка как е там :P
Аххххах...Къци!
:?
бах му майката, ходене от 3 дена и никво време за тебе, на кво прилича тва... тая 100% е няква уроспия да знаеш... ако е и на 13 може и надута да е...
тръгнала е от съжаление с тебе ! 8-)
То това вашето е някво формално "ходене" :? Както винаги на 100 % съгласен :) :-)
Ми изясни какви са нейните намерения и какви са твоите.
Аз пък поддържам такава връзка - на 3ти декември тръгнахме, а сме се виждали 3-4 пъти, ама кво да се прави. Аз поне съм Ок с тая мисъл, докато ти имаш проблем с това.
Както съм казвала в доста теми - много е важно плановете ви за бъдещето да съвпадат ;) Разпадат се такива връзки в които единия е сериозен, а другия недотам..
и аз съм правила така..даже това момче не го харесвах толкова - даже като се замисля изобщо не съм го харесвала,но от страх да не съм сама си го хванах само ей така,а се оказа,че той толкова много държал на мен даже и чувства изпитвал :shock: и ми го доказа , обаче нещо в него беше много съмнително та такам аз се поувлякох малко :oops:
SunFl0w3r
12-14-2008, 19:17
Em ostavi q malko i tq da te zatarsi i ako ne go napravi zareji q
hanovete
12-14-2008, 19:22
абе тя ме търсеше до петък и от тогава нещо страно се държи честно казано
между другото съм склонен да и повярвам...нз защо но знам че тя много държи на този спорт и сигурно и затова не намираше време
Еми като й вярваш и знаеш,че тя наиситина държи на този спорт,не се ядосвай.Може пък наистина това да е причината....макар че този НИКАКЪВ интерес към новото гадже е малко странно.Все пак наиситина пробвай да я оставиш и да видиш дали тя ще започне да те търси....Ако не те потърси,значи MakeMeFeel е права и ходите само формално.Ако нещата са така сам си прави изводите какво трябва да направиш.
От мен да знаете човек има ли желание намира време :) и начини от моя коментар си вади изводите просто