View Full Version : Момичета вие имате ли...?
momi4eta wie imate li te4enie?!..az hodih na ginekolok gledaha me tam i ni6y mi nqma..oba4e to nespira..po cql den s1m s ejednewni..twa e wseki den..kajete wie imate li?
P.S. nqmam vpredwit te4enie predi ili sled cikal mi ejednewno ?
ako mi kaje6 kakvo e na cvqt-bqlo ili prozra4no,gustota moga da ti kaja tva-onova.i dali pie6 protivo4ata4uni naprimer.kaji ne6to pove4e za samoto te4enie
аз нямам. Течението е признак за проблем, като изключим овулационния период,където то остава оскъдно.
Biskfitka
12-15-2008, 16:20
аз нямам. Течението е признак за проблем, като изключим овулационния период,където то остава оскъдно.+1 :)
Пишкаш без да се усетиш имаш проблем с бъбреците от студа 8-)
DevilWish
12-15-2008, 18:37
Аз имам да . . такова бяло ;) Нищо ми няма, просто си ми тече обаче ;)
Аз имам да . . такова бяло ;) Нищо ми няма, просто си ми тече обаче ;) mdamm.. i az hodih na ginekolog gleda me tam i na mene ni6y mi nqma ma mau she si mi te4e sht0ty i na mam i e taka i edna moya fr su6to i te4e taka posoqnno.. a dali twa she e problem pri sexa .. smis dali mom4eto nqma da go e gnus ili ne6y takowa..mn se pritesnqwam.. :smt022 :smt022 :smt022
Аз имам да . . такова бяло ;) Нищо ми няма, просто си ми тече обаче ;) mdamm.. i az hodih na ginekolog gleda me tam i na mene ni6y mi nqma ma mau she si mi te4e sht0ty i na mam i e taka i edna moya fr su6to i te4e taka posoqnno.. a dali twa she e problem pri sexa .. smis dali mom4eto nqma da go e gnus ili ne6y takowa..mn se pritesnqwam.. :smt022 :smt022 :smt022
Аз предполагам,че не е толкова много за да ти прави проблеми при секс. Вече ако е наистина обилно трябва да отидеш на лекар. Ако е малко няма от какво да се притесняваш, няма да се забелязва :)
gabri3lla
12-15-2008, 19:02
Аз обикновенно имам когато съм много болна
po4ti vsqko treto momi4e ima te4enie
Ако е с теб само заради секса няма смисъл да си хабиш батериите...колкото до течението...не е нищо особено
Ако е с теб само заради секса няма смисъл да си хабиш батериите...колкото до течението...не е нищо особено
Ами гнусно си е!Дори и да не правиш секс е тъпо да влачиш течение.
daa az w 4antata si iam postoqnno rezerwni prewruzki..mn e gadno ;(
Ми..болна си!Иди при друг генеколог... или може да е наследствено щом и майкатиима същия проблем
П.С. КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
mArMaLaDkA
12-15-2008, 20:37
Според мен лично,щом няма никакъв цвят и мирис(по принцип бялото течение мирише "на риба"),и ако не тече обилно,значи не е бяло течение. :-o Ти сама каза,че е безцветно,но аз и на идея си нямам за какво става въпрос,понеже не съм имала такова.Най-добре отиди при друг специалист.Такива течения се лекуват,много момичета от форума са се преборили. ;)
А също може да е защото защото яйчниците и "работят" по процеса на развитието си и те да отделят този секрет :)
mArMaLaDkA
12-15-2008, 20:49
Rofl4e,да не ти разбивам теорията,обаче аз нямам такова течение,като имаш впредвид че съм сравнително малка и яйчниците ми "работят" по процеса на развитието също.Имам бяло течение и то много рядко,най-често когато яйчниците ми са настинали.И все пак,всеки организъм е различен.Дарла правилно попита за повече информация,ала авторката отговори само едно "безцветно е",по което ние можем да си предполагаме много неща.
bqsna_teenagerka
12-15-2008, 21:47
Ами не мисля че е нещо опасно..ама чак ежедневно..нз щом са ти акзали че ти няма нищо ;) значи ти няма нищо дишай :P
scoobydors
12-15-2008, 21:57
Аз такова нещо нямам.
Смисъл имам, но в нормалните граници. :)
Това е често срещано при булшинството от жените и е съвсем нормално. И аз го имам, но тъй като влизам в банята поне 1 дневно не ми прави впечатление. Преди си мислех че е сериозно, бях се притеснила, че нещо не ми е наред, но после споделих с приятелки, разръчках се в Google и се поуспокоих. Повечето жени и момичета се притесняват, че е някаква гъбична инфекция предадена по полов път, но лично аз го имам от преди да правя секс за пръв път.
Не мисля, че е нещо, заради което който и да е трябва да се стресира, освен ако не е постоянно. В малки количества е нормално(повтарям или потретвам).
mArMaLaDkA виж какво аз също преди 1год. някаде имах такова течение,и ходих при личния си лекар и му обясних как стоят нещата!Той ми отговори,че няма нищо страшно и,че това е защото яйчниците са в процеас на развитие!Може просто при теб да го няма не е задължително при всяко момиче!
еми имам...но често е много слабо и не се забелязва...но пък понякога направо съм си подмокрена.
krem4et0
12-16-2008, 10:18
Rofl4e, кирилицата не е задължителна.
Имам ако съм настинала.
DiScOnEcTeD
12-16-2008, 13:22
и аз имам ама ее бяло :-o :-o
А също може да е защото защото яйчниците и "работят" по процеса на развитието си и те да отделят този секрет :)
И аз мисля че е това, защото и аз го имах ходих на генеколог и той това ми каза, но мойто почти не се забелязваше, а тя щом и превръзки си слага нз.
Ами аз имам нещо като течение, но то е безцветно, без забележим мириз и е по няколко капчици дневно. И наистина като настина става по-обилно, но не се забелязва, не ми е създавало проблем и..не мисля, че това е бяло течение..нали?
Ами аз имам нещо като течение, но то е безцветно, без забележим мириз и е по няколко капчици дневно. И наистина като настина става по-обилно, но не се забелязва, не ми е създавало проблем и..не мисля, че това е бяло течение..нали? emii...moeto e takowa i stwa wse po "obilno" :?
BurningPain
12-17-2008, 18:32
Иди при друг генеколог
Препоръчвам ти същото.
и аз бях тей по едно време, ходих по лекари и сички ми казваха, че ми няма нищо. веднъж един чичи в майчин дом съобрази да ме попита дали съм имала цистит или проблеми с бъбреците, и се оказа, че от там е проблема.
pfff i az imam nqkakvo takova bezcvetno otvratitelno e nz da h0dq li na genekolok nz misleh 4e sled vreme shi spre ama to minaha nqkolko meseca i priodyljava o6te :-#
NaDuPeNa_PrInCeSa
12-18-2008, 11:49
м аз нямам...
:)
spukala si traba :grin: :grin: :grin: :lol: :razz: :-D vikni nekoe da raskopae da q smeni :razz: