View Full Version : Пиянска нощ
Gorna_banq
12-16-2008, 12:42
S edno momche ot bivshiq mi klas zapochnahme da si pishem po skype ot okolo sedmica.Toi mi prizna che togava si me e haresval i mi namekna che i sega prodaljava.Vsichko varveshe idealno.Vchera beshe sabiraneto s segashniq mi klas i az go pitah dali iska da doide s mene i toi se saglasi.Vsichko varveshe idealno dokato ne se razbra che negovata nai-dobra fr sashto si go haresva i tq pochna mn da ni se buta i az pomolih edna moq sauchenichka da q razkara.Sled okolo 30 min moita sauchenichka me vikna i mi kaza che ne moje da q udarji i che momicheto samo i povtaralo che nie dvamata q draznim mnogo i ne razbira kakvo pravim.I tq doide pri nas toi i namekna da se mahne i tq se mahna ostanahme si pak samo az i toi dokato ne mi zvanna gsm i mi se nalagashe da si tragna gushnah go i mu kazah che trqbva da stavam i toi pochna da me ubejdava da ostana che samo zaradi mene e doshal.I az pak mu obqsnih che ne moga da ostana toi si ostavi vsichko tam na masata za da doide da me izprati.Kaza mi che mu e bilo mnogo hubavo i iska pak da izleznem.Posle toi se varnal tam i se napil mnogo qko pochnal da se celuva s edna moq sauchenichka i posle i vikal che ako sam bila ostana shtel da mi kaje vsichko. Sutrinta kato mi kazaha ne znaeh kak da reagiram i sega neznam molq vi kajete mi kakvo da prava ? :(
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
myNameIsImmortal
12-16-2008, 13:02
Като само заради теб е отишъл защо тогава се е върнал и е останал.. :?
PeopleAlwaysLeave
12-16-2008, 13:04
Алкохола не прощава на никой така че не се очудвай на това, което е направил. Може наистина да си те харесва, но в следствие на поетото количество алкохол се е позабравил... Поговорете си звамата. Изяснете се кой какво чувства и дали ще ви бъде заедно. А колкото до най-добрата му приятелка - след като поговориш с момчето и ако вече си сигурна, че те харесва - тогава се бори за него и не й се давай...
а от къде пък си сигурна че не са те излъгали за него ,не ти ли е минавало през ума че може да се опитват да ви разделят
Gorna_banq
12-16-2008, 14:11
Qko sam obarkana vie ako behte na moe mesto kakvo shtehte da napravite sega ?
Qko sam obarkana vie ako behte na moe mesto kakvo shtehte da napravite sega ? нали ти казах първо се убеди дали всичко казано ти е истина и след това поговори с въпросния човек
Алкохола и висшето образование не прощават на нокого. Според мен не е станало нищо непоправимо. Срешнете се и си поговорете. Може би от мъка да се е напил , другата да използвала този момент. Не го обвинявай докато не разбереш и неговата гледна точка.
sexa_na_kompleksa
12-16-2008, 14:32
Според мен постъпката му не е толкова лоша... Не го защитавам, де, след като има чувства към теб не е трябвало да постъпва така, но станалото - станало... Поговори наистина с него и прецени имате ли бъдеще или не и най-важното - ще можеш ли да му имаш доверие да го пускаш да ходи сам по купони...
Според мен постъпката му не е толкова лоша... Не го защитавам, де, след като има чувства към теб не е трябвало да постъпва така, но станалото - станало... Поговори наистина с него и прецени имате ли бъдеще или не и най-важното - ще можеш ли да му имаш доверие да го пускаш да ходи сам по купони...
+1
GabisiTa
12-16-2008, 15:35
pandelka
12-16-2008, 16:46
Gorna_banq
12-16-2008, 17:55
Naistina sega kato pogovorihme toi uj sajalqva mnogo i veche sme zaedno :grin: :D Iskam samo da vi bladogarq che otkliknahte tolkova barzo ako ne bqhte vie nikoga nqmash eda go izslusham.
raichEbaichE
12-16-2008, 18:09
мъж като се напиеи всяка жена за него става Преслава да го еа :-o
хаха,тоя с Фафлите е от мойто даскало 8-)
MakeMeFeel
12-16-2008, 18:13
Naistina sega kato pogovorihme toi uj sajalqva mnogo i veche sme zaedno :grin: :D Iskam samo da vi bladogarq che otkliknahte tolkova barzo ako ne bqhte vie nikoga nqmash eda go izslusham.
И да почерпиш ей !! 8-) Кога ше се напием ?! 8-)
jambo_bs
12-16-2008, 18:20
Ебахти колкото повече чета за такива раоти викам си че трябва да тръгна с някой пък ма мързи :D
Аз пък мисля че не отишъл само заради тебАко беше отишал заради теб след тва веднага щеше да си тръгне и да не се целува с таз твоя съученичка?!
П.С. От каде знаеш,че не те будалкат само за да ти стане гадно?!
Увери се,че наистина се е случило така-може би наистина се опитват да ви разделят..а ако не е така,а той наистина го е направил е пълна отрепка и не схващам смисъла да ти казва,че те харесва да искаш да останеш и като си тръгнеш веднага да почне да се натиска с друга..