View Full Version : Какво да направя?
poiuytre
12-17-2008, 09:43
харесвам си едно момче,но се оказа че той е гнуслив,а аз съм девствена ... как да постъпя какво да направя ?
nezavisim
12-17-2008, 09:48
v kav smisal gnusliv e :D
poiuytre
12-17-2008, 09:49
гадно му е от кървища и такива неща
Той филм ли ще гледа или секс ще прави????
Нещо не мога да разбера от какво го е гнус ?!
e,to moje i da nqma kruv,ama ako e 4ak tolkova zle...da te opravi sus zatvoreni o4i...
nezavisim
12-17-2008, 10:00
em ostavi go da si ostane ergen kato e gnusliv :)
Защо свеждате нещата непременно до секс...
Не се притеснявай - ако види кръвта , то ще е чак като си е свършил работата, а може и да не я види изобщо. Може да го направите на тъмно.
После ако останат следи по него едва ли ще се погнуси.
taq tema e ot predi polovin godina :D
еми негов проблем си е тугава :-P :-P :-P ти като си девствена ..еитака веднага ли реши че ще приспиш с него :D :D :D
NeverTheSame
12-17-2008, 12:20
ъъъ...тфа че го харесваш значи,че и той те харесва,а още повече и той иска да спи с теб...пф... :? :?
poiuytre
12-17-2008, 14:37
не съм казала че той не ме харесва и такива неща :D
а и каза че щял да се омаже и някакви такива глупости
ludata90
12-17-2008, 14:48
Не е гаранция, че ще има кръв, може въобще да няма. Дори и да има е съвсем малко. Не знам защо много хора си представят нещо като касапница от някой филм на ужасите. Въобще не е така.
SMoKe_BoY
12-17-2008, 16:02
Вие още не ходите обаче обсаждате за секса ? след като ти си дествена ? :) не искам да съм груб ама нали знаеш в такъв случай за какво иска да е с теб? Щото аз ако харесвам някой едва ли ще ме интересува дали е дествена .. между другото и аз не обичам да отварям дествени .. правил сам секс доста пъти но просто не искам с дествена страх ме е .. тва е :)
drugar_komunist
12-17-2008, 16:15
zemate edna kofa 6tot kruv pone 10 litra za 2 pati v toaletnata, marli bintove skalpeli, toi da si zeme maska, boino snarajenie i aide na seksualniq front da se kysat cipi
Все си мисля, че като ви удари хормона едва ли той ще си мисли за гнусливоста си
Еми то да ти кажа и мен ме е "малко" гнус да го правя с девственица :-x
добре де. От какво ви е гнус, не е нещо ненормално и не знаеш на какво ще попаднеш, ми отвори я с пръсти, в крайна сметка повече време ще отнеме, но на финала няма да има от какаво да те е гнус.
Ами поговорете и разбери от какво толкова го е гнус. Може да е гнуслив, но от теб да не го е гнус. На колко години е, че има такъв проблем. Явно хормоните не са го ударили както трябва още.