View Full Version : тъжно състояние
blackvelvet
12-17-2008, 15:25
Понякога случвало ли ви се е да се чувствате все едно сте сам?Нямам предвид сам в стаята,а сам в целия свят.Така се почувствах аз преди няколко дни.Конкретна причина за това мое състояние нямах,просто изведнъж се почувствах сама....все едно никой не ме разбира.Все едно аз не разбирах другите...и просто се получава едно разминаване.Тогава ми беше едно...едно никакво.Не изпитвах нищо.Нито любов,нито омраза,нито радост,нито тъга.Просто почувствах самотата.Нещо,което ми се беше случвало само два пъти...и това беше третият.Опитах се да си оправя настроението с музика,която попринцип ме развеселява.Но този път не се получи.Незнам защо.Сигурно съм се чувствала прекалено самотна.Или просто съм почувствала липсата на човек,с когото да споделя какво ми е.
ThinkPink
12-17-2008, 15:28
ОМГ много точно казано .. и аз се чувствам така ... днеска ми е някво многооооо тъпо и кофти .. разбирам те напълно!
MakeMeFeel
12-17-2008, 15:30
А защо в такива моменти забравяте най -важните - Семейството . Те са хората , които те подкрепят и ще бъдат до теб независимо от всичко .. !! Човек, с когото можеш да споделяш не са непременно приятелки или гадже .. Но много хора не могат да го осъзнаят това
..
Иначе всеки си има такива периоди .. ПМС му се вика 8-)
:smt086 и аз съм се чувствала сама.Преди малко си мислех за този си период-тогава се чувствах самотна сред многото хора!Беше ужасно усещането-около мен 50 човека,а аз се чувствах напълно сама!
Kostadin_682
12-17-2008, 15:41
ей... огледай се ... имаш семейство.. приятели... споделяй с тях :)
SMoKe_BoY
12-17-2008, 15:46
Май доста станахме така ....
PeopleAlwaysLeave
12-17-2008, 16:03
Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха... Вече се отказах да споделям с приятелки поради простата причина, че знам какво ще ми кажат - всеки път е едно и също и всеки път се чувствам неразбрана... Всеки ден си мисля и се питам защо на добрите хора им се случват все лоши неща, защо ти правиш всичко и се държиш човешки, но с теб не се отнасят по този начин... разни ей такива въпросчета, на които все още не съм намерила отговор :(
Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха... :(
+1 Взе ми думите от клавиатурата... :?
DiScOnEcTeD
12-17-2008, 17:05
ОМГ много точно казано .. и аз се чувствам така ... днеска ми е някво многооооо тъпо и кофти .. разбирам те напълно!
+1
:?
DiScOnEcTeD
12-17-2008, 17:05
+1
DiScOnEcTeD
12-17-2008, 17:06
+1
GabisiTa
12-17-2008, 17:15
Случвало ми се е преди време, но си имаше конкретна причина... :(
MakeMeFeel
12-17-2008, 17:38
Колко депресирани хора имало в този форум , бате ...
scoobydors
12-17-2008, 17:51
Попринцип нямам нищо общо с депресираните хора, ама неска не ми е ден определено. И се чуствам нещо такова както го описа... :?
AbeLoshSam
12-17-2008, 19:24
това ми е ежедневие :( и вече не му обръщам внимание
... обаче честно казано познайте кое ме боли, щото психиката ми е желязна и си продължавам напред 8)
LittlePrincess
12-17-2008, 19:48
Да,даже доста често се чувствам така.Винаги се старая да намеря нещо хубаво,което да ми покаже,че не съм сама.Обичам когато се почувствам така да се разплача - изливам си отрицателната енергия..След това обмислям много хубаво всичко и после съм на кеф.Винаги става така.
PerfectStrang3r
12-17-2008, 19:49
А защо в такива моменти забравяте най -важните - Семейството . Те са хората , които те подкрепят и ще бъдат до теб независимо от всичко .. !! Човек, с когото можеш да споделяш не са непременно приятелки или гадже .. Но много хора не могат да го осъзнаят това
..
Иначе всеки си има такива периоди .. ПМС му се вика 8-)
Хах, значи последните дни съм в ПМС :D И на мен ми се случва доста често напоследък.. пред приятелите си се лигавя, правим глупости, на пръв поглед нищо ми няма, но остана ли сам и започваам да се чувствам отвратително, никакво, самотно...
Не излизам от това състояние.
Случва се , но трябва да си намериш някакво занимание, което да ти отвлече вниманието от определения проблем, който те е вкарал в това състояние.
А погледнато реално, човек винаги е САМ. Ако осъзнаеш това няма да изпадаш в това състояние. Никой друг освен теб не може да ти помогне - това е само илюзия, че някой ти помага. Само твойто съзнание може това и всичко -абсолютно всеки проблем - е само в твоето съзнание.
Пример -ако не знаеш за нещо лошо и много сериозно няма да се безпокойш за него - то липсва в съзнанието ти. Търси повече положителните неща. Научи се да се радваш и на малките всекидневни неща, които носят радост, не търси само големите.
Glorious
12-19-2008, 10:02
Хах аз почти всеки ден се чувствам по този начин... Семейство, приятели, познати около мене много, но се чувствам самотна и неразбрана... И не знам дали проблемът е в мен - милиони пъти с милиони хора опитвах да споделям, но просто не ме разбираха... Вече се отказах да споделям с приятелки поради простата причина, че знам какво ще ми кажат - всеки път е едно и също и всеки път се чувствам неразбрана... Всеки ден си мисля и се питам защо на добрите хора им се случват все лоши неща, защо ти правиш всичко и се държиш човешки, но с теб не се отнасят по този начин... разни ей такива въпросчета, на които все още не съм намерила отговор :(
И аз се чуствам абсолютно по същия начин. :(
hooliganka89
12-19-2008, 13:40
И аз съм имала такива моменти,нормално е.
slun4ice_90
12-19-2008, 13:52
В момента съм така,затова и нищо не ми се прави и си стоя ,слушам музика,пиша тук във форума...От това време,аз не мога да "изгрея",как да съм на кеф?!... :D
denichka2000_mon
02-06-2015, 07:50
Здравейте,аз съм момиче и се чувствам почти винаги сама... Много бих се радвала,ако някой ме укуражи.... Също така ще съм много щастлива,ако успея да създада приятелство с някого като мен... Самотен... Ако някой все пак реши,че може да станем приятелки нека да ми пише съобщение.... Нямам лоши намерения с това,че искам още приятели... Мисля че точно тук бих могла да намеря някого.. :)
chupachups
02-06-2015, 09:01
Ох ама сте... и аз съм се чувствала така за малко, но се замислете. Какво нямате? Имате родители- семейство, покрив над главите, храна, дрехи, няма нужда да работите, за да се изхранвате, за да живеете, нямате болни деца и т.н. От какво сте тъжни? Някой ваш приятел е излязал с друг или просто сте се скарали. Да не би да няма повече от 7 милиарда човека на Земята? Стига се занимавахте с глупости и се радвайте на това което имате, а не да тъжите/мрънкате/ревете за това което нямате. За Бога.. та вие сте едва на 14/15/16/17 години (както и аз), живота е тепърва пред вас, а вие сте депресирани от него вече, стегнете се :)
TheDeath
02-06-2015, 10:09
За да искаш другите да те разберат първо сам трябва да разбереш себе си.
Имам една такава приятелка - все е тъжна, все не я разбират. На въпроса какво ти е и защо си тъжна тя ми отговаря "Не знам"... Ами... Извинявай, ама ако ти не знаеш защо си така, аз ли да знам? Отговори си на въпроса Защо, после дай този отговор на мен и може да успея да ти помогна!
Нормално е човек понякога да се чувства сам, а за да се избегне това трябва да намериш точните хора и да ги допуснеш до себе си. Това не става за един ден, искат се години доверие, споделяне и приятелство. Не можеш да се запознаеш с някой днес, да му изпееш целия си живот и да очакваш утре да те разбере и да ти намери решение на всички проблеми...