Влез

View Full Version : Въпрос?

Buttk0
12-19-2008, 07:41
Здравейте, направо към въпроса : от какво могат да бъдат предизвикани болки в яйчниците при жените и то не силна болка ами няква глуха болка и има ли нещо от което трябва дадено момиче да се притеснява. и има ли такова нещо като преуморяване на мускули или каквото и да било след секс имам впредвид пак в областта на яйчниците. мерси

Rebirthing
12-19-2008, 10:04
Хора научете едно- Чрез интернет болести не се лекуват!Момичето трябва да посети гинеколог, това са яйчници а не е да те боли зъба.

LadyDy
12-19-2008, 10:22
Яйчници болят при някакъв зравословен проблем или настинка!

MapTa
12-19-2008, 11:03
и аз имам същия проблем, когато с приятеля ми правим секс понякога ме болят яйчниците или изобщо цялата област там. Помислих, че може да е защото не съм се отпуснала, но не ми минава колкото и яко да ми е.

depressedgirl
12-19-2008, 11:03
тук всеки може да ти даде отговор как да се лекуваш или пък какво ти има
но замисли се за да си 100% сигорна и за да се излекуваш ако имаш проблем трябва да тоидеш на лекар
знам че е неприятно и че предпочиташ да научиш от тук и да опиташ самолечение но по добрия вариант е лекар той най добре ще ти помогне .
Така че без срам и страх
Успех

rubi
12-19-2008, 11:37
много ми е интерсно за вас доктори не съществуват ли?
верно е че нашето здравеопаване не е на най-доброто ниво,ама поне доктор може да ти даде адекватен отговор...ние тук можем само догадки да правим!!! :?

MapTa
12-19-2008, 11:42
много ми е интерсно за вас доктори не съществуват ли?
верно е че нашето здравеопаване не е на най-доброто ниво,ама поне доктор може да ти даде адекватен отговор...ние тук можем само догадки да правим!!! :? ела в Монтана и ще се отчаяш тотално от лекарите тука. Всички са пияни.

Buttk0
12-19-2008, 15:18
Е мерси на всички, ще посъветвам приятелката ми . Колкото до това кой е доктор и кой не е и аз можех да и кажа "няма проблем спокойно ше мине" или "иди на лекар" аз не търса лекарса помощ аз търся някой който може да го е изпитал тва и зн за какво става въпрос. Ако това не попитам какво да ви попитам ? Ако напиша има ли разлика между вагината и джоба на дънките , тогава приемам критика, сега - не. Имам правото да попитам и пак ви благодаря за отговорите.

П.П. имам баба и дядо в монтана и там наистина е екшън хаха

x3eme
12-19-2008, 15:21
Може да има възпаление или киста. Подобен проблем изисква посещение при гинеколог.
moje da e i ot boleznena menstruacia no kakto kaza tq moje i kista da e idi na lekar nao dobre :)

MapTa
12-19-2008, 16:12
П.П. имам баба и дядо в монтана и там наистина е екшън хаха фешън работа е мани мани...

Buttk0
12-19-2008, 16:46
П.П. имам баба и дядо в монтана и там наистина е екшън хаха фешън работа е мани мани...

е, да са живи и здрави и от такива като тех има нужда хахахаха :)