View Full Version : Дупето..
Хай,олл :P
Ам преди дни обсъждахме с един френд..относно задните части..
Таа според вас..една нормална двойка..правят си секс,всичко е точно..ноо момичето примерно..дупето й не е стегнато..не е голямо,но не е стегнато..та според моя френд това не е кой знае какъв проблем.Вие как мислите? :)
pufinzeto
12-20-2008, 10:56
няма проблем даже е готино :) :-D :-D
SugarFan
12-20-2008, 11:03
ти сама казваш да не е голямо ..просто не стегнато .. къде може да е проблема ;)
MostHated
12-20-2008, 11:41
why not
Ами реших да питам,тъй като от доста момчета съм чувала не добри коментари от типа на : ''Аа сланина..'' или ''Кво ше ми се тресе там''и куп подобни простотий..
Ами реших да питам,тъй като от доста момчета съм чувала не добри коментари от типа на : ''Аа сланина..'' или ''Кво ше ми се тресе там''и куп подобни простотий..
тва не се ли отнася за тия с големите гъзове ?! :oops: :grin:
scoobydors
12-20-2008, 12:59
Четох в едно списание (автора беше мъж) че мъжете не забелязвали такива неща като целулит и тук там някоя любовна дръжка. :-D
Не знам колко е вярно де.... :-D
Четох в едно списание (автора беше мъж) че мъжете не забелязвали такива неща като целулит и тук там някоя любовна дръжка. :-D
Не знам колко е вярно де.... :-D
vqrno e da.pone pri men e taka.ako mi haresa momi4eto o6te pove4e ako imam 4ustva kum neq buv6te ne e problem za men :)
mitternacht
12-20-2008, 13:25
Ей, сочното дупе си е хубава работа!
Хич не ви искаме като скелети!Нали трябва да има какво да се стисне ;)
mirkisss
12-20-2008, 13:29
Хич не ви искаме като скелети!Нали трябва да има какво да се стисне ;) e туфа ме разби :D аЗ съм момиче и незнам к0е е по привлекателну .. ама чесно казано ми е фсе 1 :-D
Трябва да се хванеш здраво някъде за да не паднеш от понито.
time2rock
12-20-2008, 14:01
Абе кой избира какво дупе да има?Ако си с приятелката за обичта няа ти пука.Ама иначе мене ако питате не ми харесват скелети.Харесва ми нормално телосложение,а не някфо сп стегнато и малко-половин шепа.Ама аз все пак съм момиче.Момчетата може др да мислят.
Честно казано ми е все едно какво е. По принцип не обичам големи задници (буквално). Но ако е както казваш малко дупе, но отпуснато няма да ми прави впечатление. Друг е въпроса, че с упражнения веднъж на ден по 2 мин., стига да има желание, са достатъчни за стягане.
Трябва да се личи че се пипа дупе а не някой крайник ;)
Според мен това е добре :)
glamouros
12-20-2008, 20:44
Трябва да се личи че се пипа дупе а не някой крайник ;)
Според мен това е добре :)
Въпреки че съм момиче съм се замисляла и поне на мен хич не ми харесват големи или отпуснати дупета... ама изобщо, дори ме отблъскват. Предпочитам (не само дупето, а всичко по тялото) да е стегнато.
PeshoSexa
12-20-2008, 20:47
ако не можеш да трошиш орехи между бузите-не важи
glamouros
12-20-2008, 20:52
ако не можеш да трошиш орехи между бузите-не важи
+1 [y]
ти сама казваш да не е голямо ..просто не стегнато .. къде може да е проблема ;)
bqsna_teenagerka
12-21-2008, 09:45
и според мен..не би трябвало да им представлява.. особен проблем :?
Не мисля че има проблем... а на тоя дето не му изнася нали знаеш...да се изнесе сам! :wink:
Ами защо да е проблем :) ... и още повече като имам чувства към момичето е още по-маловажно :P
Ами попринцип не е проблем... но предпочитам стегнати дупета.
Повечето мъже приятели около мен предпочитат голямо и стегнато дупе пред малко и разплуто !
Стига бе хора... как ще е по-хубаво малко/средно разплуто дупе с целулит??
Това дори в повечето случаи подсказва колко е неактивно момичето. Кво му е секси-то? :lol:
Хмм..като се замисля..ддз..според мен не би трябвало да е проблем.А и не показва неактивност според мен..аз съм горе-долу такъв случай с дупето ноо за 1 година от 90 на 60 килограма..оказва влияние..а и не само аз съм така сигурно де..ноо не може пък всички да са с перфектно извяни тела :?
ladykeisy
12-21-2008, 11:58
както и да го мислите - жена с отпуснато дупе не е секси ,няма манекенка,танциорка,фотомо дел или просто жена на показ с отпуснато дупе ,не е казано ,че трябва всички да са перфектни - просто трябва да се стремят към перфектното ;)
Neprikosnovena
12-21-2008, 14:53
Хич не ви искаме като скелети!Нали трябва да има какво да се стисне ;) :D
ем според мен това не е проблем
Perfect -->http://store.picbg.net/pubpic/03/D1/de75b9125bfd03d1.jpg
get_high
12-21-2008, 16:36
хахахах редовно ако толкова редовно ти го казват не е на добре 8)
ivana0895
12-21-2008, 16:47
ei hem iskate golemi gardi hem malko dype , ne razbrahte li 4e te varvqt v komplekt ... az li trqbva da vi pripomnqm merkite 90-60-90 zamislete se pone malko
az puk haresvam to4no obratnoto.haresvam malki gurdi i normalno dupe :)
amatorium
12-21-2008, 16:57
Vajnoto e da e skadko za celuvane.
MakeMeLaugh
12-21-2008, 19:10
Миии няма да е особено приятно, някво
mariqn_sexa
12-21-2008, 19:12
Няма значение какво е дупето за мен :) (( Но гаджето ми има най-страхотният задник )) :-P
shokoto91
12-21-2008, 19:36
сички тия сигурно са девствени
Rebirthing
12-21-2008, 19:38
По начало жените сме предразположени към натрупване на мазнини там :D както и в областа на корема, аз нямам както и доста момичета и жени нямат, но мъжете да не се оплакват ако някоя жена има защото това си е чиста природа и така сме създадени, плюс това на мъжете са им къде,къде по отпуснати задниците даже и без целулит 8-) .
Предполагам авторката е разбрала вече кво мислим за отпуснатия й задник.
favor_91
12-21-2008, 21:41
Нормално си е :)
amatorium
12-22-2008, 03:58
Повечето мъже приятели около мен предпочитат голямо и стегнато дупе пред малко и разплуто !
Стига бе хора... как ще е по-хубаво малко/средно разплуто дупе с целулит??
Това дори в повечето случаи подсказва колко е неактивно момичето. Кво му е секси-то? :lol:
+1 Koi chetat ochite mi :-)
varnen4e
12-22-2008, 06:09
Хич не ви искаме като скелети!Нали трябва да има какво да се стисне ;)
OtherDimension
12-22-2008, 06:56
прекалено малкото и стегнато женско дупе е грозна картинка...
TheBlackStranger
12-22-2008, 07:30
Важното е да е стегнато пък дали ще е малко или не ми е все тая ;Д
MakeMeLaugh
12-22-2008, 07:44
Малко или средно и стегнато.
Нито голямо, нито малко да са като бухти отпуснати...
Хоти, кой е говорил за малки и разплути? Такива са дупоетата след кат е отслабнало мимчето да речем..