View Full Version : Как да се държа с такъв човек?
Имах краткотраина връзка,ако може да се нарече такава с момче което до последно мислех ,че ме харесва .Когато вече беше късно да спрем ,ми се струваше че отношенията му са се променили към мен.Държеше се отвратително,и ми намекваше че не иска нищо сериозно от мен ..Някаква игра!?Сега и двамата се мразим..Тои иска по всякакав начин да ми отмъсти..Но за какво като той сгреши и тои искаше да стигнем до тук?Как да се държа с такъв човек,какъв съвет бихте ми дали.Благодаря предварително.
Cellmate
12-20-2008, 18:34
Да ти отмъсти? Ех. той явно е голям "мъж" ;] И какво толкова може да ти направи? Просто не му обръщай внимание.
xXxScreamxXx
12-20-2008, 18:40
аман от лапета :o
съвет не знам .. освен да си поговорите нещо ааа уу и да му кажеш да те остави на мира ;) :)
nicolepcd
12-20-2008, 18:43
Позната история 8-) Спри да му обръщаш внимание, а след време и той ще спре. А ако не спре - значи още иска да има нещо с теб си мисля аз... :-o
PLuScHeTo
12-20-2008, 18:45
игнор :)
Whyniser
12-20-2008, 18:47
съвет не знам .. освен да си поговорите нещо ааа уу и да му кажеш да те остави на мира ;) :)
Не се изхвърляй като боклук от София 8) :lol:
xXxScreamxXx
12-20-2008, 18:49
Алееексс ... как тряяяше да го рабирам туйй ?! :D :D
Whyniser
12-20-2008, 19:31
Алееексс ... как тряяяше да го рабирам туйй ?! :D :D
Ама че си глупава... Не виждаш ли,че казвам,че ти също си ХлЪъъъПее :D
beachy_bunny
12-20-2008, 21:41
Позната история 8-) Спри да му обръщаш внимание, а след време и той ще спре. А ако не спре - значи още иска да има нещо с теб си мисля аз... :-o
както винаги съгласна с нея ... аххах :-) :-) :-)
InVic7us
12-20-2008, 23:01
..пфф не знам вече кво се учудвате от подобно държание.. почти всички момчета са от едно тесто.. :(
kukli4kata001
12-20-2008, 23:05
"Убии простака с мълчание" 8-) това направи :D и се извинявам ако съм те обидила с тва дет казах,защото може още да го харесваш...абе игнорирай го 8)
Cellmate
12-20-2008, 23:08
..пфф не знам вече кво се учудвате от подобно държание.. почти всички момчета са от едно тесто.. :(
Е,кви са тия констатации? Не сме чак толкова черни. Тва че се срещат и такива келешчета дето мама не ги е гушкала преди лягане е отделен въпрос ;]
alkobalko
12-21-2008, 06:29
Игнорирай го.
Игнорирай го.
Точният подход.И аз бих направила така,защото няма смисъл да се занимаваш с детски игрички.
it_ends_tonight_
12-21-2008, 07:43
Същото ми се случи миналата година лятото и псоледваха неша по мой адрес от сорта на, че съм щяла да се самоубия кат ми е казал, че късаме и че съм му правила свирки. А той всъщност преди да скъсаме ми каза 'с теб бях за да не съм сам' ... как да не намразиш такъв човек.
Ужас, и той говпри подобни неща за мен ....