- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се държа с такъв човек?
Имах краткотраина връзка,ако може да се нарече такава с момче което до последно мислех ,че ме харесва .Когато вече беше късно да спрем ,ми се струваше че отношенията му са се променили към мен.Държеше се отвратително,и ми намекваше че не иска нищо сериозно от мен ..Някаква игра!?Сега и двамата се мразим..Тои иска по всякакав начин да ми отмъсти..Но за какво като той сгреши и тои искаше да стигнем до тук?Как да се държа с такъв човек,какъв съвет бихте ми дали.Благодаря предварително.
Да ти отмъсти? Ех. той явно е голям "мъж" ;] И какво толкова може да ти направи? Просто не му обръщай внимание.
аман от лапета![]()
съвет не знам .. освен да си поговорите нещо ааа уу и да му кажеш да те остави на мира![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Позната историяСпри да му обръщаш внимание, а след време и той ще спре. А ако не спре - значи още иска да има нещо с теб си мисля аз...
![]()
еlsy![]()
игнор![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не се изхвърляй като боклук от СофияПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от Whyniser
Алееексс ... как тряяяше да го рабирам туйй ?!![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ама че си глупава... Не виждаш ли,че казвам,че ти също си ХлЪъъъПееПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
както винаги съгласна с нея ... аххахПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
..пфф не знам вече кво се учудвате от подобно държание.. почти всички момчета са от едно тесто..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
"Убии простака с мълчание"това направи
и се извинявам ако съм те обидила с тва дет казах,защото може още да го харесваш...абе игнорирай го
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Е,кви са тия констатации? Не сме чак толкова черни. Тва че се срещат и такива келешчета дето мама не ги е гушкала преди лягане е отделен въпрос ;]Първоначално написано от InVic7us
Игнорирай го.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Точният подход.И аз бих направила така,защото няма смисъл да се занимаваш с детски игрички.Първоначално написано от Aleandra
Същото ми се случи миналата година лятото и псоледваха неша по мой адрес от сорта на, че съм щяла да се самоубия кат ми е казал, че късаме и че съм му правила свирки. А той всъщност преди да скъсаме ми каза 'с теб бях за да не съм сам' ... как да не намразиш такъв човек.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ужас, и той говпри подобни неща за мен ....
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·