Влез

View Full Version : Нещо странно става

fe6an4eto0
12-21-2008, 09:20
Историята започна през лятото аз както винаги никога не съм очаквал нищо от това момиче.Аз постоянно се сабирах пред нейния блок с много хора ... по бирица и т.н с една дума правехме глупости ... И тя започна да ме заговаря... но никога не съм помислил че тя ме харесва.И вообще не ми пукаше за нея... славях си другите. Но един летен ден аз бях тръгнал с една тя тогава се беше наточила страшно много ме видя как се натискахме с тая...която ходен с нея тогава и седя и ме гледа като теле в железница.
Естествено аз към тая никви чувства нямаш щот някси ми беше ... нз и аз .
След 1 седмица скъсах с тая... и си останах сам кат първия пич пак вообще не ми пукаше за никой. И тая дето ся уж ходя с нея продължаваше да ме вика да ходиме на басейни насам натам... аз пак никво внимание всичките ми фр-та ми завиждаха щот тя само с мене говорише и с никой друг.Но аз пак ... не и обръщах внимание щот.. аз с нея се познаам от близо 10 години и повече... и заради тва никога не съм очаквал да съм с нея.Но един ден с мойте фр-та и мноо момичета се навихме да ходиме на басейни и когато се оговаряхме за басейните това момиче мина и пак ме заговори и ония мойте фр ме питаха нещо и тя чу и аз и викам искаш ли да дойдеш с нас и тя отговори : ДОбре
и аз супер тогава. Но така и не ходихме щот нещо беше станало. И след време тя ми иска телефона и аз и го дадох. Започна да ми звани да ме пита кво правя и т.н дали съм искал да сляза пред хода и да ме види ... и т.н разхождахме се и седяхме на пейките само ние двамата тогава аз се чуствах някакси раздвоен незнаех кво да мисля и т.н и така си говорихме близо 1 месец без нищо м/у нас и в един септемврииски ден тя се облегна на мен на пейката тога ми дойде на акъла че тя ме харесва и аз ест няма да седя кат пън прегрънах я и т.н После я изпратих до входа и я целунах. Тогава след този ден тя спра да ми звани и останах само аз да и званя. Но въприки тва на мен не ми пукаше за нищо ... званях и както винаги тя ми вдигаше телефона независими колко е часа и дали има работа или нещо от тоя сорт. Тръгнахме ние като гаджета... и ходихме в едно кафе/кръчма всеки божи ден пиехме я по бира я по некав сок ... тога кво стана въпроса за
брак и тя каза че искала и ще чакала да се ожени за мене и аз си седях пак кат тъпанар... нивки мерки ест :) аз за такова нещо вообще не съм мислил ... и пак нищо ненаправих. След извсно време тръгнахме на даскало по заети тя ходише да на лекции и на тренировки в болницата говорихме постоянно взимаше си изпитите независимо че учеше през ноща че презденя беше с мен :D Всичко беше ОКИ. И понякога ме дразнеше като ми разказваше с кой е ходила и т.н на мен не ми пукаше и т.н. И си продължавахме напреде. Но постепенно тя започваше по малко да бъде с мен ... и почна да ходи по често по рожденни дни и партита ... при майкаси и баща си техните са големи купонджии ... тя се запозна с мойте родители ... аз познавах само маикай до това време и все още непознавам баща но тва не ме бърка...
И започнаха се сега вече ми казваше че не и се седи понощите да учи за испитите... тогава аз страшно много се ядосвах въпреки че я разбирах. И тя все ми повтаряше да издържа още една седмица така и всичко ще бъде наред. И такам кво стана... взе си испитите както винаги с 6 но се оказа че има още 2 дена практика в болницата и все нощна смяна. Аз както винаги оки разбирам я трябваше да отиде в петък и събота ... но се оказа че трябвало да отиде с баща си до София... при баба си и аз оки може... деа знам може нещо да е станало. И в събота се прибра ест ние в петък се видяхме за около час и в събота се прибра към 6 и се обадих тя каза че нямала никво време да дойде да се видим че трябва да върви на работа ... нощна смяна и замина тогава аз се почуствах някси мноо кофти такоа ... мислех да и се обадя и да отида до там но се отказах понеже предните пъти като и званях през ноща беше лудница и сташно много катастрофи и ест мноо пациенти никво време. Тогава тя каза че утре като се прибере тоест днеска сутринта ще легне да поспи до 10,11 часа и ще дойде до унас и аз както винаги ме огря слънцето ... но какво стана виждам я ест че закаснява да дойде с повече от час... звана и аз и тя ми казва че е в мола с някво дете на нейните кръсници и аз гледам като :shock:
И ми казва че като се приберела трябвало да се наспи щот днеска вечерта е и последната нощна смяна и излиза ваканция и тогава ест я попитах ще дойдеш до нас и тя каза да ще дойда попитах я към колко ще се прибереш тя ми каза че към 2,3 часа и какво става се питам аз ... Забелязах я ест че започна да отцъства повече и ... незнам кво да си помисля.
Някой някви савети ...
Опа забравих да кажа че се карахме 2 пъти от както ходиме и че първия път се караме и после пак сме заедно но следващия път като се скарахме бяхме в нас и аз се ядосах и тя каза че си отива... и аз и казах добре въри си кат все искаш да си ходиш и излезе тя пред вратата тя очакваше да я целуна но вместо това аз треснах вратата ... страшно силно и тя седя 1 мин пред вратата с надежадта ад и отворя но аз не ... инат и тя си тръгна от тога почна да ме нерви постоянно....

SoAfraid
12-21-2008, 09:22
Ехеее пак ли, започвам да чета. След 1 час имаш мнение.

П.С. Отказвам се несмислици големи :)

balu4ka
12-21-2008, 11:23
Eми сам си си го направил.Тя е била потресена от тва кото се е случило.Мало или много си я страсннал. :shock: Тя е седяла пред вратата, защото момичето явно много те обича.То не става след дъжд качулка.Гледадай да я изненадаш са по празниците. Може би сичко ще може се оправи ако и ти се промениш ;)

fe6an4eto0
12-21-2008, 11:29
Eми сам си си го направил.Тя е била потресена от тва кото се е случило.Мало или много си я страсннал. :shock: Тя е седяла пред вратата, защото момичето явно много те обича.То не става след дъжд качулка.Гледадай да я изненадаш са по празниците. Може би сичко ще може се оправи ако и ти се промениш ;)
Добре де щом като ме обичала ... и т.н Защо в същия ден преди да и тресна вратата каза че не е искала никой да я обича...

Baby_b
12-21-2008, 11:45
Е съобрази се и ти малко с нея, не може на тебе винаги да ти се угажда. Според мене вече я приемаш като даденост и на нея тва не и харесва мн. Останах с чувството, че само тя прави жертвите и когато на теб не ти се угоди си недоволен. Ама и ти си хлътнал спор няма. Казваш, че не ти пука, пък се дразниш.
Не взимай прибързани решения, май мн ти се е насъбрало, изчакай да отмине тая лудница покрай празниите и тогава се разбирайте по-добре. :)

sexita
12-21-2008, 11:51
Ти обичаш ли я???

scoobydors
12-21-2008, 11:51
Е съобрази се и ти малко с нея, не може на тебе винаги да ти се угажда. Според мене вече я приемаш като даденост и на нея тва не и харесва мн. Останах с чувството, че само тя прави жертвите и когато на теб не ти се угоди си недоволен. Ама и ти си хлътнал спор няма. Казваш, че не ти пука, пък се дразниш.
Не взимай прибързани решения, май мн ти се е насъбрало, изчакай да отмине тая лудница покрай празниите и тогава се разбирайте по-добре. :)

+ 1 :)

kPuCkA
12-21-2008, 11:55
О, боже...такава тема не бях чела скоро, адски големи усилия ми струваше да схвана смисъла и естествено първия ми въпрос е : На колко си?

kPuCkA
12-21-2008, 11:56
О, боже...такава тема не бях чела скоро, адски големи усилия ми струваше да схвана смисъла и естествено първия ми въпрос е : На колко си?

fe6an4eto0
12-21-2008, 11:56
Ти обичаш ли я???
Ми майче да... незнам в последната седмица съм мноо объркан и незнам тя иска ли да е с мен ... и такива работи...

PLuScHeTo
12-21-2008, 12:10
Ти обичаш ли я???
Ми майче да... незнам в последната седмица съм мноо объркан и незнам тя иска ли да е с мен ... и такива работи...

поговорете :)

fe6an4eto0
12-21-2008, 12:15
Ти обичаш ли я???

Дам от много истиснки фр-та имах този съвет но неуспявам от 1 и нещо не съм я виждал ... щот тя имала все няква работа и не идва...

Sladyranka14
12-21-2008, 12:17
Eми сам си си го направил.Тя е била потресена от тва кото се е случило.Мало или много си я страсннал. :shock: Тя е седяла пред вратата, защото момичето явно много те обича.То не става след дъжд качулка.Гледадай да я изненадаш са по празниците. Може би сичко ще може се оправи ако и ти се промениш ;)+1

fe6an4eto0
12-21-2008, 12:33
Преди малко говорих с нея ... тя ми каза че ще дойде но трябвало да закара котката си на ветеринар... но аз не мисля така :?

nicolepcd
12-21-2008, 12:46
Щом си нямате доверие... не знам защо продължавате :-o

LadyRoshawka
12-21-2008, 12:53

fe6an4eto0
12-21-2008, 12:56
Щом си нямате доверие... не знам защо продължавате :-o
Ми имаме си ... смисал тя ми има аз и имам макар и да имам малко съмнение ...

fc
12-21-2008, 13:56
Може наистина да няма време или да иска да не те вижда за да си събере мислите...

fe6an4eto0
12-21-2008, 13:59
Може наистина да няма време или да иска да не те вижда за да си събере мислите...
Незнам,незнам... и на мен ми трябваше време но ми трябваше само 2,3 часа да си събера мислите и нещатата покрай нас... разбрах че съм грешал много ... даже и го казах за тва я викам днеска да я видя... но тя се оправдава с котката.. преди малко пак и се обадих ... и тя каза че ще седи докат тяхните не се приберат и тогава ще дойдела

fc
12-21-2008, 14:23
Отиваш у тях и "докат не се изясним не мърдам от тук" :o :o :-x :-x

fe6an4eto0
12-21-2008, 15:33
Отиваш у тях и "докат не се изясним не мърдам от тук" :o :o :-x :-x
Бе тя дойде ... ама нищо не си изяснихме като хората... утре продължаваме разговора че трябва да ходи на работа ...

nymphadora
12-21-2008, 16:12
ем дано си изясните нещата :grin:

fe6an4eto0
12-22-2008, 11:01
ем дано си изясните нещата :grin:
Незнам кво ще стане ще видиме тука до 2,3 дена ... но си мисля че тя просто иска да не е сама ... ще видим тва

Barbie
12-28-2008, 13:04
Ти обичаш ли я???

Дам от много истиснки фр-та имах този съвет но неуспявам от 1 и нещо не съм я виждал ... щот тя имала все няква работа и не идва...

Щом тя не идва, иди ти. Ако наистина искаш да говориш с нея, отиваш и говориш. Ако искаш да си с нея, ако смяташ, че не си бил прав в отношението си към нея, обаждаш й се, питаш дали ще си е у тях в следващия час примерно и дали има някакви планове, взимаш едно цветенце по пътя и й цъфваш на вратата.

balon4eee
12-28-2008, 14:44
Ехеее пак ли, започвам да чета. След 1 час имаш мнение.

П.С. Отказвам се несмислици големи :)

porky
12-28-2008, 16:02
Ми не че съм точния човек да коментирам тези неща ама искам да кажа че въобще не разбрах първите два абзаца :-o и обърнах внимание че многократно си употребил думата "все ми е едно"... :? (егати звуча като философ 8-) ) И по това си правя извода че ти ти не си сигурен в чувствата си и не знаеш как да постъпиш. Според мен трябва първо да решиш дали я обичаш и трябва да си сигурен че няма да ти е "се тая". :) Успех!

TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:42
Ми не че съм точния човек да коментирам тези неща ама искам да кажа че въобще не разбрах първите два абзаца :-o и обърнах внимание че многократно си употребил думата "все ми е едно"... :? (егати звуча като философ 8-) ) И по това си правя извода че ти ти не си сигурен в чувствата си и не знаеш как да постъпиш. Според мен трябва първо да решиш дали я обичаш и трябва да си сигурен че няма да ти е "се тая". :) Успех!

+1 Поговорете и се изяснете, ако наистина я обичаш се опитай да я задържиш- както казаха по-горе- подари и цвете, извини и се, отиди ти при нея, покажи и, че е важна за теб. Успех :)

fe6an4eto0
12-28-2008, 17:08
Начи първо МЕРСИ на всички ... който дадоха някви савети ... поговориме си и т.н ко стана ко стана ... кат преди г/д ще се опраиме хаха 8)

BuBiTy
12-28-2008, 19:49
разбирам че вече сте се опеавили това е страхотно но мисля да ти кажа нещо което се надявам да прочетеш... момичетата се нуждаят от внимание и понякога имат нужда да им се напомня че някои има чуства към тях просто малки жестове на внимание и не да и тръшкШ ВРАТАТА! е надявам се да не ти е все едно!

fe6an4eto0
12-28-2008, 19:51
разбирам че вече сте се опеавили това е страхотно но мисля да ти кажа нещо което се надявам да прочетеш... момичетата се нуждаят от внимание и понякога имат нужда да им се напомня че някои има чуства към тях просто малки жестове на внимание и не да и тръшкШ ВРАТАТА! е надявам се да не ти е все едно!
Даа знам но тогава ... не мислех тва смисал много бях надалече... пък аз съм объркан все още и ... тва е мноо кофти ужас е при мен всяка минута ми се мени наструението ... никой не може да ми помогне ;(