Влез

View Full Version : Въпрос

XNRG
12-22-2008, 07:48
Днес си обръснах интимните части, но се порязах на няколко места. Въпорса ми е такъв - при секс с кондом (разбира се ) дали има някаква опастност за хващане на ХИВ? (раничките са разбира се над самия пенис)

MapTa
12-22-2008, 07:52
не, пък и от къде реши, че някоя заразна ще иска да те чука? :-o

XNRG
12-22-2008, 07:58
цаката е там че може да не знае че е заразна :) аз за това пък за това дали ще ме " чука " или не това си е мой проблем, имам нещо в предвид.

MapTa
12-22-2008, 08:02
Ми добре, аз ти казвам, че не можеш да се заразиш. Раничките от порязването вече ще са се затворили и няма как да се заразиш.

nymphadora
12-22-2008, 09:10
има вероятност :( по-добре не прави секс със заразена,или поне изчакай да ти зарасне НАПЪЛНО раничката :)

domain
12-22-2008, 09:29
Топни го в небацитин и си като нов 8-)

DevilWish
12-22-2008, 09:30
има вероятност :( по-добре не прави секс със заразена,или поне изчакай да ти зарасне НАПЪЛНО раничката :)
Да, така е, ама не баш . . ако нейната кръв попадне в контакт с твоята тогава вече може да се заразиш ;)

bazzil
12-22-2008, 12:30

+1 ако е заразена тряа да си луд да я боцнеш дори и с капут.

Lady_AMG
12-22-2008, 21:21
Днес си обръснах интимните части, но се порязах на няколко места. Въпорса ми е такъв - при секс с кондом (разбира се ) дали има някаква опастност за хващане на ХИВ? (раничките са разбира се над самия пенис) Не не мисля, но все пак изчакай за всеки случай.

bqsna_teenagerka
12-22-2008, 21:48
Ох...попринцип мой човек... можеш да хванеп не сАМО Хив..но и милион още венерически болести недей да ис мислиш че е само Спина ;)..трябва да си предвазлив.. Не мисля че ..щоом са над пениса.. и ще ползваш презерватив може да хванеш нещо...но все пак ще ти коства ли енщо ако ги изкчакаш 2-3 дена да зарастнат? :)

x3eme
12-22-2008, 21:50
Ох...попринцип мой човек... можеш да хванеп не сАМО Хив..но и милион още венерически болести недей да ис мислиш че е само Спина ;)..трябва да си предвазлив.. Не мисля че ..щоом са над пениса.. и ще ползваш презерватив може да хванеш нещо...но все пак ще ти коства ли енщо ако ги изкчакаш 2-3 дена да зарастнат? :)
+1

scoobydors
12-22-2008, 22:40
+1

+ 123456789...

sexita
12-22-2008, 22:44
Да, така е, ама не баш . . ако нейната кръв попадне в контакт с твоята тогава вече може да се заразиш ;)

не знаех че в спермата има кръв...
Шото евентуално ако сменим ситуациите и мъжа се изхвърли в устата на жената...тя може да се зарази ако има раничка