Влез

View Full Version : С любов от Русия

4you
12-22-2008, 16:58
Някога баща ми е живял в Русия.Там естествено е имало друга жена и както разбрах тази вечер друго дете.Сестра.По-голяма.
Незнам как да реагирам..меко казано потресена съм.Тази вечер татко се върна от чужбина и докато се къпеше аз му разопаковах багажа.Намерих писмо от другата му дъщеря.Пишеше на руски, но го разбрах.
16 години нищо да не ми кажат...и ако не бях открила това писмо едва ли щях да разбера.
защо?
Какво да правя?? Дори не съм сигурна какво чувствам..
:(

kPuCkA
12-22-2008, 19:32
Имаш сестра рускиня? Честито! Ако държиш да се запознаеш с нея говори с баща си и му кажи, ако ли не, не виждам смисъл въобще да повдигаш въпроса.

In4iTu_
12-22-2008, 20:40
Напротив, повдигни въпроса, но не прави драми и т.н., това е само по филмите. Нормално е да си в шок, но такива неща се случват!
Но задължително говори с баща си за това, нещата трябва да се изяснят. Успех!

Infinity
12-23-2008, 09:34
не го прави голям проблем :) радвай се че миаш сестра рускиня :grin: айде успех

sexa_na_kompleksa
12-23-2008, 10:56
Може би все още те смята за неговото малко момиченце и затова да не ти е казал. Нямаш право да го съдиш за случилото се. Може да му кажеш, че си разбрала, но наистина - не драматизирай.

Lysit0
12-23-2008, 12:23
НЕ е проблем,че имаш сестра и той не ти е казал,може просто да не иска да ти каже и ти нямаш право да го съдиш.Но след като си разбрала си поговори с него,кажи му,че искаш да се запознаеш с нея и така......

AutumnTears
12-23-2008, 13:40
vsqko semeistvo si ima taini, koito nie decata ne znaem
ako tova e tainata na tvoeto semeistvo radvai se 4e e takava :D