PDA

View Full Version : Приятелката ми е била изнасилвана

freakykid69
12-22-2008, 21:30
Айде добър вечер...Та ... по принцип не пиша във форуми, но просто не е удобно да се обърна към близки хора с подобен "проблем".Имам сериозна приятелка (6 месеца) и не сме спали заедно все още.Реших, че ще и е за първи път и за това не исках да я насилвам да спи с мен и така....Вчера, реших пак да пробвам....имаше свещи...всички романтични простотии, които тя харесва.И се целунахме - всичко беше супер.След това дойде моментът на събличането.Тя се отръпна, аз я погледнах с оригиналната си тъпа физиономия и я попитах какво става.Тя не беше казала конкретно дали е девствена, а и аз не я питах (не знам защо).После се почувствах като пълен идиот - очите и се насълзиха, тя се зачерви.Прегърнах я, че да се успокои малко, защото наистина се получи един пълен шит с цялата тази история.Казах и, че не е длъжна да ми докладва каквото и да е, без нейно желание.Тя ОЩЕ ПОВЕЧЕ се разстрои.Каза ми, че като била на 12 баща и я е изнасилвал неведнъж и и е трудно да ..... и млъкна. :shock: :shock: :shock: :shock: Не знаех какво да кажа .... технически физиономията ми беше смесица от :shock: и :-o .От мен в отговор тя получи дебилско мълчание.Взе си горницата и изхвърча от апартамента с разтекла се спирала.Днес се опитах да и звъня - тя не вдига.Отидох до тях - никой не отговаря.Писах и в скайп - веднагически си написа NOT HERE на описанието.Не знам какво да правя.Единственото, което чух от нея беше "Май не трябваше да ти казвам" на СМС.Просто направих огромна простотия и тука влиза ваща роля - помагайте (ако искате и ме псувайте за дългата история)

т.7
krem4et0

x3eme
12-22-2008, 21:37
mnogo kofti se e polu4ilo....no ti ne si znael.tova se e otrazilo na psihikata i i trudno 6te go zabravi da ne kaja 4e moje i da ne go zabravi.tova koeto trqbva da napravi6 ti e da si do neq i da q podkrepq6 bez zna4enie 4e te izbqgva.napulno normalno e sled kato ti e kazala kakvo i se e slu4ilo....otnasqi se kum neq sus golqmo vnimanie i pogovorete stiga da izqvi jelanie da go obsudi.... naistina kofti istoriq

bqsna_teenagerka
12-22-2008, 21:38
Ол ужас..пич това е ужасно :shock: Ами виж сега не спирай да и се обаждаш да я търсиш напиши и смс...че е направила добре като ти е казала..кажи и че сажеляваш 4е искаш да я видиш гушнеш и успокоиш...кажи й че ще минете през това заедно въобще...ако е сериозна за теб :)..трябва да бъдеш до нея.

shokoto91
12-22-2008, 21:40
Това е ужасно... Дай и време и поговорете.... Нека тя да се отпусне... Не да правите секс, а да ти сподели преживяното.. така ще ти има повече доверие и ще се поотпусне, но за секс забрави...

freakykid69
Аз наистина съжалявам за това, което и се е случило и ще направя всичко, ама всичко възможно да се опита поне мъничко да го позабрави.Проблемът е, че тя не ми позволява.А аз наистина искам да я подкрепя, но ..... не става

nejnaDROGA
Щом не иска да говори с теб най-добре й напиши всичко,което мислиш в скайп :) Все някога ще го прочете :) Извини й се за случилото се,обясни й,че е нямало от къде да знаеш за случилото се,кажи й,че не секса е най-важното за теб и че ще я чакаш докато се почувства готова ... Кажи й,че ако иска може да ти разкаже какво е станало (ако мисли,че след това ще й олекне разбира се) ... Обясни й,че въпреки случилото се ти си я обичаш и грешките на баща й няма да променят чувствата ти към нея .... Абе общо взето седни пред компютъра и напиши всичко,което мислиш без значение,колко ще е смислено :)

freakykid69
12-22-2008, 21:43
Щом не иска да говори с теб най-добре й напиши всичко,което мислиш в скайп Smile Все някога ще го прочете Smile Извини й се за случилото се,обясни й,че е нямало от къде да знаеш за случилото се,кажи й,че не секса е най-важното за теб и че ще я чакаш докато се почувства готова ... Кажи й,че ако иска може да ти разкаже какво е станало (ако мисли,че след това ще й олекне разбира се) ... Обясни й,че въпреки случилото се ти си я обичаш и грешките на баща й няма да променят чувствата ти към нея .... Абе общо взето седни пред компютъра и напиши всичко,което мислиш без значение,колко ще е смислено Smile

Добра идея, ама както ги измислям напоследък (имам поне 6-7 речи за това, колко съжалявам - всичките шит) мога само да я нараня.А и както е чувствителна в момента не мога да си позволя да и го сторя.

CuteBaby
12-22-2008, 21:44
Леле ужас,горкото момиче.Еми..кво да ти кажем подкрепяй я,бъди до нея и не спирай да я търсиш,доказвай и показвай че държиш на нея,че се интересуваш от нея и че я обичаш.Успех и дано всичко да се оправи

x3eme
12-22-2008, 21:44
no ne stoi taka i da 4aka6 ne6tata da se opravqt ot samosebe si za6toto tova nqma da se slu4i.v momenta bih kazal 4e ti durji6 ne6tata v tvoi ruce.opitai i nevuzmojnoto 6tom durji6 na neq tolkova kolkoto kazva6 :)

Beleth
12-22-2008, 21:46
Лично аз мисля че колкото повече говориш за това толкова по-лошо. Тоест от това което прочетох определено не го е преживяла и все още и е трудно. Не насилваи нещтата... ако тя иска да говори за това ще ти каже. Но не спираи да я търсиш, покажи и че държиш на нея защото ако сега спреш ще се почувства още по-гадно! Просто се дръж все едно незнаеш за това нещо!

П.П. : Но това все пак е моето мнение!

nejnaDROGA
12-22-2008, 21:47
Щом не иска да говори с теб най-добре й напиши всичко,което мислиш в скайп Smile Все някога ще го прочете Smile Извини й се за случилото се,обясни й,че е нямало от къде да знаеш за случилото се,кажи й,че не секса е най-важното за теб и че ще я чакаш докато се почувства готова ... Кажи й,че ако иска може да ти разкаже какво е станало (ако мисли,че след това ще й олекне разбира се) ... Обясни й,че въпреки случилото се ти си я обичаш и грешките на баща й няма да променят чувствата ти към нея .... Абе общо взето седни пред компютъра и напиши всичко,което мислиш без значение,колко ще е смислено Smile

Добра идея, ама както ги измислям напоследък (имам поне 6-7 речи за това, колко съжалявам - всичките шит) мога само да я нараня.А и както е чувствителна в момента не мога да си позволя да и го сторя.
Прекалено много го мислиш!!!Недей да обмисляш всяко изречение,всяка точка и запетая!!!Просто седни пред компа и започни да пишеш това,което мислиш БЕЗ да го обмисляш и гледай да няма нещо,което да те разсея (някой приятел да ти пише в същото време,да слушаш някоя бърза музика,която да те разконцентрира и т.н.)!!!Просто й напиши първото,за което се сетиш!!!Личи си,че я обичаш и че искаш да й помогнеш,така че едва ли ще я нагрубиш по някакъв начин!!!Само гледай,колкото се може по-рядко да говориш за миналото й!!!Говори й за вас,за чувствата ти към нея,за бъдещето ви,за отношенията ви след това,което ти е признала и т.н.!!!Успех :)

ThereIsNoWayOut
12-22-2008, 21:49
просто незнам какво да ти кажа ... тоя "баща" още ли се "грижи" за нея ... горния коментар да и напишеш всичко в скайп не е лоша идея и според мен ще проработи .. , а ако имаш информация къде е тоя баща и ако ти е по силите естествено ходи и му счупи костите

x3eme
12-22-2008, 21:51
просто незнам какво да ти кажа ... тоя "баща" още ли се "грижи" за нея ... горния коментар да и напишеш всичко в скайп не е лоша идея и според мен ще проработи .. , а ако имаш информация къде е тоя баща и ако ти е по силите естествено ходи и му счупи костите
boq ne opravq ne6tata :? ve4e se e slu4ilo no kato ideq ne e lo6o i az bih go napravil

Hilary_
12-23-2008, 07:25

Прекалено много го мислиш!!!Недей да обмисляш всяко изречение,всяка точка и запетая!!!Просто седни пред компа и започни да пишеш това,което мислиш БЕЗ да го обмисляш и гледай да няма нещо,което да те разсея (някой приятел да ти пише в същото време,да слушаш някоя бърза музика,която да те разконцентрира и т.н.)!!!Просто й напиши първото,за което се сетиш!!!Личи си,че я обичаш и че искаш да й помогнеш,така че едва ли ще я нагрубиш по някакъв начин!!!Само гледай,колкото се може по-рядко да говориш за миналото й!!!Говори й за вас,за чувствата ти към нея,за бъдещето ви,за отношенията ви след това,което ти е признала и т.н.!!!Успех :)

+1 Напълно съм съгласна! Успех! :)

bebeshok
12-23-2008, 07:35
Защо пък ти да си виновен, за какво да и се извиняваш, че си момче и ти се прави секс ли ? Историята е ужасна да, няма второ мнение, но не виждам къде ти се вписваш като виновен в ситуацията ? Тя постъпва тъпо,след като се крие. Моето мнение е ,че щом ти го е казала това, значи те обича и това "цупене" ще свърши в най-скоро време.

P.S. : Това ,че пишеш теми, и споделяш историята и също е тъпо ? Какво ли ще си помисли, ако изведнъж я види, съмнявам се тогава да те погледне изобщо... Съвет : бъди до нея, и не споделяй за това на никого, дори и на приятелите ти. Успех с момичето!

bebeshok
12-23-2008, 07:39

+1 Напълно съм съгласна! Успех! :)

Аз не съм сългасен с това. Няма ли да е по добре, да поговорят за тази "трагедия" може би на нея ще и е по спокойно и ще се чувства по добре като знае, че приятеля и я разбира и подкрепя.

Danto
12-23-2008, 08:02
ei, choveche, tova naistina e mn kofti.az syglasna s edno ot mneniqta 4e ne trqbva da i se izvinqvash i da i pishesh za slu4ivoto se.spored men shtom e tolkova narane to tova i e bolna tema i,ako ti i govorish samo za nego shte q nakarash da se zatvori oshte poveche v neq. moeto predlojenie e da pishesh primerno(kazvam primerno),hem milo,hem veselo,za da q predrazpolojesh,da q nakarash da se usmihne makar i samo vytreshno, i nai-vajnoto da pojelae da te vidi,za da stane svetyt i malko po-slyn4ev:) nz moje i da sym napisala golqma prostotiq,no se nadqvam da mi hvanesh misylta.

nejnaDROGA
12-23-2008, 09:07
Аз не съм сългасен с това. Няма ли да е по добре, да поговорят за тази "трагедия" може би на нея ще и е по спокойно и ще се чувства по добре като знае, че приятеля и я разбира и подкрепя.
Да беше ми прочел и двете мнения преди да си изкажеш своето!!!В първия си пост го посъветвах да поговори с нея за това,но да не я кара на сила,защото има момичета,на които няма да им е много приятно да разкажат нещо подобно!!!Освен това той може да й докаже,че я разбира и подкрепя и без да я кара да си спомня и да разказва за ужасните мигове с баща си!!!

mirmark
12-23-2008, 09:15
Пич, обгрижвай я по всякакъв начин без да настояваш за секс. Това постепенно ще и даде сигурност и постепено ще се успокой. За това обаче трябва досто време. Ако държиш на нея трябва да се въоръжиш с търпение. Успех

Danto
12-23-2008, 11:05
nejnaDROGA
Мега фен
Мега фен

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2008 1:07 pm Заглавие: Отговорете с цитат
bebeshok написа:

Да беше ми прочел и двете мнения преди да си изкажеш своето!!!В първия си пост го посъветвах да поговори с нея за това,но да не я кара на сила,защото има момичета,на които няма да им е много приятно да разкажат нещо подобно!!!Освен това той може да й докаже,че я разбира и подкрепя и без да я кара да си спомня и да разказва за ужасните мигове с баща си!!!

nejnaDROGA
12-23-2008, 13:03
Danto този,за когото се отнася съм го цитирала в поста си!!!

Danto
12-23-2008, 13:11
o, izvinqvam se :)

DevilWish
12-23-2008, 13:24
Щом не иска да говори с теб най-добре й напиши всичко,което мислиш в скайп :) Все някога ще го прочете :) Извини й се за случилото се,обясни й,че е нямало от къде да знаеш за случилото се,кажи й,че не секса е най-важното за теб и че ще я чакаш докато се почувства готова ... Кажи й,че ако иска може да ти разкаже какво е станало (ако мисли,че след това ще й олекне разбира се) ... Обясни й,че въпреки случилото се ти си я обичаш и грешките на баща й няма да променят чувствата ти към нея .... Абе общо взето седни пред компютъра и напиши всичко,което мислиш без значение,колко ще е смислено :) ю
Нямам какво да добавя ;)

Alderis
12-23-2008, 13:26
Много гадна ситуация...Общо взето съм съгласен с НежнаДрога, трябва да докажеш на момичето, че не си с нея само за секса (макар че тия 6 месеца са си достатъчно доказателство), но въпреки всичко това, че ти е казала променя нещата и рано или късно ще трябва да говорите и на тая тема, най-малкото за да изясните ситуацията между вас си. Ако я обичаш и разясни, че това по никакъв начин не променя чувствата ти към нея. Това че ще я чакаш докато се почувства готова е много тъпо. Тя никога няма да се почувства сама готова. Ти трябва да я предразположиш. Повече внимание, повече милувки и по-полека. По въпроса с първия контакт...смс-и, скайп ако трябва я чакай след училище. Прати и няколко смс-а, че ти липсва много и т.н. Общо взето настоявай (според мен тя сега се страхува/срамува и всячески ще се опитва да те избегне). Успех!

LadyDy
12-23-2008, 13:37
Горката...

А ти й звъни, не я оставяй, дано ти отговори, но все пак не я насилвай. Това е психическо гадно нещо, което за цял живот ще й остане в главата. Когато се почувства готова, тогава го направете, но тя да си каже.....Кофти..

x3eme
12-23-2008, 13:39
na toq etam ne mislq 4e trqq da i govori6 za sex pod kakuvto i da e prdtekst...o6te po gadno 6e stane

nefchi_bs
12-23-2008, 18:12
Според мен приятелката ти иска да се държиш все едно нищо не знаеш естествено за секс не и споменаваи,но дръж се с нея все едно такова нещо не е било...

Сега ще ме разкъсате знам си аз.... :-o

lookinisde
12-23-2008, 19:34
Аз предлагам да набиеш бащата :smt117 :smt027 :smt062

svetoslava_sliven
12-23-2008, 19:55
аз бих те посаветвала след акто не знаеш как да подходиш да попрочетеш малко литература има мн хубави книги , да за психолози са но все пак щом искаш да помогнеш това може да ти е от голяма полза изслушвай я . и ако искаш да си с нея при всички случаи не се прави че че не знаеш просто изчаквай тя да започне да говори за това , в никакъв случай не повдигаи ти темата.

lookinisde
12-23-2008, 20:01
аз бих те посаветвала след акто не знаеш как да подходиш да попрочетеш малко литература има мн хубави книги , да за психолози са но все пак щом искаш да помогнеш това може да ти е от голяма полза изслушвай я . и ако искаш да си с нея при всички случаи не се прави че че не знаеш просто изчаквай тя да започне да говори за това , в никакъв случай не повдигаи ти темата.
Не я слушай или набий бащата или и кажи 4е е разбиарш и ще го преодолеете заедно пук после може да набийте бащата двамата :-x
дръж го здраво и остави тя да го рита после го вържете за някаде на видно място дето минават хора ма 4сто гол и да види тогава кон боб яде ли (яде доказано е ма няям тва предвид)

lookinisde
12-23-2008, 20:05
Да съдист съм не ме съдете за това хората трябва да полу4ат каквото са заслужили :booooomb:

marajata
12-23-2008, 22:51
Tova koeto se e slu4ilo na gorkoto momiche e UJASNO!! Sujelqvam za koeto,no spored men trqbva da poslushash savetite na nejnaDROGA i na x3eme tiq hora mn dobri suveti sa ti dali (prosto ako i az kaja ne6to samo shte citiram :) ) No opredeleno 6tom q obichash napravi si4ko vuzmojno da i spe4eli6 maximalno doverieto,da moje da se 4ustva s tebe sigurna i v bezopastnost (taka da se izrazq).. Pi4 moga edinstveno da ti pojelaq uspeh i da stiskam palci...

PeshoSexa
12-23-2008, 22:55
Да съдист съм не ме съдете за това хората трябва да полу4ат каквото са заслужили :booooomb:
съдистите не ги съдят

lookinisde
12-24-2008, 07:36
съдистите не ги съдятЕбати кефа :grin: :-P

aka6a_vamp
12-24-2008, 09:41
Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна путка!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.

Misha91
12-24-2008, 10:08
Съжалявам много,това е ужасно и супер гадно.Но за жалост такива неща се случват и за в бъдеще пак ще ги има.Жалкото е ,че голяма част от тях остават неразкрити и насилниците не могат да получат своето.Пък и дори да ги хванат в тая ЦИГАНСКА държава пак ще ги пуснат с минимално наказание.Пич,остави момичето малко насаме със себе си да си събере мислите и ще видиш,че ще те потърси сама....Травмата за нея е ужасна.

BeBuLs
12-24-2008, 10:36
Съжалявам много,това е ужасно и супер гадно.Но за жалост такива неща се случват и за в бъдеще пак ще ги има.Жалкото е ,че голяма част от тях остават неразкрити и насилниците не могат да получат своето.Пък и дори да ги хванат в тая ЦИГАНСКА държава пак ще ги пуснат с минимално наказание.Пич,остави момичето малко насаме със себе си да си събере мислите и ще видиш,че ще те потърси сама....Травмата за нея е ужасна.

+1 :shock: :-o :-o

Naughty_
12-24-2008, 10:49
единственото за което си виновен е че си я пуснал да си тръгне...ако се беше опитал да я спреш тя сигурно щеше да се дърпа ,но след половин час примерно е щяла да се успокои, и да остане при теб...да си поговорите.
Друга вина нямаш...
Но каквото станало - станало...
сега поправи грешката си.ходи до тях , завъни и по телефона...не се отказвай от нея...по този начин тя ще разбере че имаш истински чувства

Sladyranka14
12-24-2008, 11:00
mnogo kofti se e polu4ilo....no ti ne si znael.tova se e otrazilo na psihikata i i trudno 6te go zabravi da ne kaja 4e moje i da ne go zabravi.tova koeto trqbva da napravi6 ti e da si do neq i da q podkrepq6 bez zna4enie 4e te izbqgva.napulno normalno e sled kato ti e kazala kakvo i se e slu4ilo....otnasqi se kum neq sus golqmo vnimanie i pogovorete stiga da izqvi jelanie da go obsudi.... naistina kofti istoriq+1 :(

lookinisde
12-24-2008, 12:57
Смърт за бащата :-x

luni4ka877
12-24-2008, 21:18
miii edna moq fr sy6to ba6ta i q iznasilwma tq w momenta e n 16 a toi q po4nal ot 12 god iii tq mi kaza 4ak sega prosto niastina i dai wreme tq niokga nqma da go zabrawi towa .. koeot i see slu4ilo no i dai malko wreme i tq 6te usyznae a ti prodaljawai dai pishesh . .

PeshoSexa
12-24-2008, 21:22
miii edna moq fr sy6to ba6ta i q iznasilwma tq w momenta e n 16 a toi q po4nal ot 12 god iii tq mi kaza 4ak sega prosto niastina i dai wreme tq niokga nqma da go zabrawi towa .. koeot i see slu4ilo no i dai malko wreme i tq 6te usyznae a ti prodaljawai dai pishesh . .
аа в момента я изнасилва?

Vincent
12-24-2008, 21:23
Кофти :/ ... обясни и че не си знаел какво е станало. Бъди с нея,подкрепи я,бъди максимално нежен. Тя едва ли ще забрави за това но може да я накараш да повярва,че е в безопастност...дай и време ако и трябва. Късмет :)

get_high
12-25-2008, 08:39
Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна п***а!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.
ти как би се държала ... Би казала ''И ко голяма работа , ко ми пука на мене'' защо въобще даваш някви мнения, при положение, че не знаеш още болили те или те сърби ? :-x

aka6a_vamp
12-25-2008, 08:42
Ама да ти имам реакцията на тебе...момичето ти разкрива сиг най-голямата си тайна,а ти се държиш като пълна п***а!То,че и за теб е шок,шок е,ама ти си прекалил...остваи я,тя като е готова,ще те потърси,ако иска.
ти как би се държала ... Би казала ''И ко голяма работа , ко ми пука на мене'' защо въобще даваш някви мнения, при положение, че не знаеш още болили те или те сърби ? :-x
Тва е мойто мнение и ще го давам,ако си поискам!Не не бих казала `ко ми пука` но и няма да се държа така,че на човека да му стане още по-зле.Тва,че мнението ти е различно от моето не ти дава право да обиждаш!!!